Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sende bana sırtını döndün
koca dünyada bir başıma kaldım
teşekkür ederim
bunu hiçbir zaman unutmayacağım
şimdi gidersen güle güle
böyle bi sebepten bitirirsen bizi büyük beddua ederim

huzur doldu için ilk defa bu kadar rahattım bugün.seni özlemişim kokunu bana dokunuşunu bakışını ellerimden tutuşunu
seni herşeyden çok seviyorum gönül eşim can yoldaşım biricik sırdaşım yol arkadaşım

Bir varmış, bir yokmuş Minnak Sultan Pufing olmuuşş Yeni nickime alışamadııımm henüüzz

keşke şu yaşadıklarımızın hiç biri olmasaydı..zamanında düğün için para biriktirseydin..hovarda arkadaşalarına uymasaydın..başkasına bakıp beni aldatmasaydın..ve ben de her ağlayıp geri döndüğünde sana evet demeseydim..çok sevdim be çok sevdim..ama herşey için çokgeç kaldın sakın ola ki beni bir daha arama o herşeye evet diyen kız yok artık..kendi kararları olan,tek başına bu hayatta ayakta kalamsını bilen,kendini geliştirmek için herşeyi yapan biri var artık..Bugün tenise başladım sınıfımızdan bir çocuk gösteriyor..Şimdi sen olsaydın eğer erkek varsa gitme derdin..Yarında fotoğrafçılık kursuna gidicem..Kendimi geliştirmek için herşeyi yapıyorum.Yazın araba işini hallettim,öğrendim yani..Yolları sana sormıcam hani gülerdin ya bana yer yön bilmyorsun diye..Sonra işte Kuran da öğrendim..Öyle yani seni unutmak için böyle güzel şeyler yapıyorum..Sen gibi ilk fırsatta avunmak için başkasının kollarına atılmadım.Tek başıma mücadele etmeyi öğreniyorum bu şehirde..Ha bir deee geçen haftada canlı müziğe gittikkk içtim serhoş oldum..Şarkılar söyledimm sen vardın şarkılarda hep..Neysee unutucam seni,geçicek

o facede fotosunu beğendiğin kızla mı sevgili oldun..o bakamaz ki benim baktığım gibi sana bakamaz onla olma nolur..(dayanamam

sayın cnn24 uçak biletimi aldım geliyorum oraya hazır ol kordon boynca elimde merdane kovalıcam seni ona göre

birlikte tatilemi gidiyomuşuzzz :119:
engeller bir bir kalkıyo ama son saniyeye kadar ümitlenmicem sonra üzülüyorum

Yılların, bana öğrettiği şeylerden biri de bu oldu;
Mutluluğu yakalamışsan, sorgulama.

Charles Bukowski
........................işte budur!!!

bazen insana pes dedirtecek şeyler yapıyorsn. hatta bazen değil her zaman. cocuksun bence ve hiç büyümeyceksin. alınmıyorum gücenmiyorum biliyorum aklın bende.:) ama bilmelisinki böyle yaparak sana dönüşümü zorlaştırıyorsun... istesem de dönemicem bu yaptıkların yüzünden..

Bu toplanti bizim icin cok onemli.Umarim hersey yolunda gider askimmm.Cok heyecanliyim..:26:

Seninle imkansız bi aşk yaşatmaya çalıştığım için uğraşan, ben sadece senin sesine ve beni sevişine tutuldum... Yinede seni bırakmıycam iyiki varsın

beni o kadar büyük bir hayal kırıklığına uğrattın ki etkisinden kurtulamadım bunun..

30 yaşıma yaklaşmışken hala insanları tanıyamadığımı görmek çok üzücü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…