Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
içimden aşk fışkıracak yakında

Benimle çok vakit geçirdiğin için niye rahatsız olayım?
Tam balık burcusun hakikaten.
En kötü ihtimalleri kuruyorsun kafanda hep. Sevimlim benim.
32 yaşında bir çocuksun sen bence. :))) Temiz yüreğine hastayım.

bayram yaklaşıyor. içimdeki duyguların tarifi yok. geçen bayramı hatırlıyor musun kollarına nasıl koştum. o siyah kabanının içine sokuldum, sigara ter ve sen kokuyordun, doyasıya kokladım seni. şimdi kokun yok. her gün bir yaprağını bırakan papatya gibiyim sensiz. beni niye sevmedin

Sayın Hemşire;
Kızımın kilosunu neden yanlış tarttığını ve sisteme öyle yazdığını öğrenebilir miyiz acaba..?

Sağlık ocaklarında hep yanlış tartıyorlar,boyları da rastgele ölçüyorlar..Hiç kafaya takma.... Arçeliğin bebek tartısını öneririm..25 kg a kadar tartıyor ve 10 gr duyarlılık hassasiyeti var..Alırsın evinde tartarsın bebeğini en güzeli...Ben öyle yapıyorum....

Son düzenleyen: Moderatör:
yok ediyorsun beni farkında değilsin
birgün bir bakıcaksın hayatımın anlamı yaşama sebebim dediğin insandan geriye hiç birşey kalmamış

Ve yarın akşam İstanbul'un kollarına bırakacağım kendimi, denizine, kulesine.. Sonra kollarıma bir puf düşücek minicik dostunun çok özlediği puf Hadi artık yarın olsun ve sonra pazar!

Az kaldı, az!

hiçbirşeyden haberin yok
uyu sen hala uyuuuuuuuuuuu

Eski dostlar gibisi var mi?Seneler hepimizden cok seyler alip goturmus.Umutlarimiz,duslerimiz,ideallerimiz..Hepimiz ne kadar da ayri ayri yerlerdeyiz.Fakat sizin kadar can,sizin kadar cikarsiz,sizin kadar mukemmel dostlarim oldugu icin bir kere daha sansli gordum kendimi.kuzucuklarim benim.

Son düzenleme:
bana yardım et desem ? yalvarsam faydası olur mu ki?
Beynımı resetleseyebılsem...

Son düzenleme:
Hayatta yaşadığım onca sıkıntı onca üzüntü arasında ilerde bigün seninle evlenip seninle bu kadar mutlu olacağımı seni bu kadar seveceğimi aklımın ucundan bile geçirmezdim seni ne kadar çok sevdiğimi asla tarif bile edemem canımın taaaa içi bitanecik kocacım dünyaya gene gelsem gene gene seninle evlenmek isterdim:)))))seni ilk gördüğümde içimden aynen şöle geçirmiştim yaa ne kadar yakışıklı ne kadar iyi bi insan keşke onunla sevgili olsam demiştim oldu rabbim kabul etti çok şükür:))seni çokkk ama çok seviyorum......

Son düzenleme:
yarın geleceksn ve biz seninle uyuyacağız

gel artık kuzu. hiç kimse sen değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…