Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
89 yaşın kutlu olsun Cumhuriyet sen çok yaşa emi bugün kutlanmana bile engel olanlar var inadına insanların içinde kal tek yürek yap bizi şu bayrağın altında farklılıklarımıza rağmen bizi bileştir

Bugün yaşanan çok engellemler var görelim yada görmeyelim milli irade engellenemez yasalar vardır bugün kişilerin seyahat özgürlüğü engellendi

İşte bu kadar korkuyorlar senden CUMHURİYET, seni kurup yücelten Atam ve kuruluşunda emeği geçen Türk Milleti ,Millet Vekillerimizi saygı ve rahmetle anıyorum

CUMHURİYETİ SİZ KURDUNUZ BİZ YAŞATACAĞIZ

İZİNDEYİZ DÜN BUGÜN VE YARINIMIZDA

Cumhuriyetimizin 89. yılı kutlu olsun.... Gururla ve onurla bayramımızı kutaldık törenimizi yaptık.... Ne Mutlu Türküm Diyene.....

Tek yürek, tek millet.. Durduramayacaksınız! Durmayacağız. İnadına!

ATAM İZİNDEYİZ...

canım aşkım hayatımın tek anlamı yaşama sebebim.... sen ve ben:) bu mutluluğumuzda birde bebişimiz olsun mu canım kocacım?????????????

sen salak mısın ya arasana ne işler cevırıyorsun yıne ,bebegım ıcın araman gerekmıyor muydu
hala ses yok salak salak salak salak salak salak salak salak salak ...........

sen salak mısın ya arasana ne işler cevırıyorsun yıne ,bebegım ıcın araman gerekmıyor muydu
hala ses yok salak salak salak salak salak salak salak salak salak ...........

Aldatıldığımdan şüpheleniyorum,lütfen böyle bir şeye izin verme,bana bunu yapma.

Evet,hiç bir kanıtım yok elimde,senden gördüğüm bir şey de yok o zaman neden böyle hissediyorum?

Lütfen yapma bunu,ne olur bunlar sadece benim saçmalıklarım olsun.

Sorduğumda öyle bir şey yok diyeceksin evet,peki neden değiştin bu bir kaç günde ne oldu?
Ben mi çok abartıyorum bilmiyorum.Seni kendime uzak hissediyorum.

Allah'ım lütfen böyle bir şey olmasın,lütfen.

Son düzenleme:
kadınlar başka kadınlar için terkedilirlermiş ya sen beni kimse yokken terk ettin...böylesi daha acı bazense umut verici...acaba döner mi diye...olmayacak biliyorum...ama unutmadım,unutamadım,söz geçiredim kalbime...ahhh...dönsen...

seni çözemiyorum
biranda hiçbirşey yokken soğuk davranıyorsun
hayır amacın ne söylede uğraştırma beni

annecim ben artık cici kız olmaktan bıktım...seninle düğünlere,altın günlerine gitmek,komşular ne der diye arkadaşlarımla görüşememek,tek başıma geziye tatile gidememek,süslü,bakımlı,hanımefendi olmak yordu beni...bekar hayatından da sıkıldım ama gönlüme göre biri yok anne...yurt dışına gitmeyi,izimi kaybettirmeyi çok istiyorum.
sevgili ev arkadaşım...hep derdin ya bu gözler çok can yakar diye...tamam gözlerimin güzel olduğunu birçok kızdan duydum...son zamanlarda erkeklerden de duydum.ama bugün bizzat test edip onayladım...arz ederim

seni çok özledik .... sen yoksun diye derslerimiz de yarım kaldı ....

eğitiminden uzak kaldık

saygılarımla PİSKOLATA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…