Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam senle bırlıkte olmamın hiçbir mantığı yoktu ama bu kadar şahsiyetsiz de bitmemeliydi..
çok sevmiştim seni be,GERÇEKten sevmiştim(

Sevgili kaynanacığım artık bana ayak yapmasan diyorum....sinirlerim bozuluyo...senden hiçbir sey istemiyorum sadece kendin ol yeter!!!!!

doğumgünün kutlu olsun. sağlık, mutlulukla yaaşa ama aşkla yaşama... aşkı benle yaşa bu yıl aşkla olalım

inşallah seneye beraber kutlarız:123:

1 iken 2 oldunuz abi bu nedir yaaa
ukalalık ukalalık ukalalık olmaz ki amaaa

kayınvalide! senden nefret ediyorum nefret ediyorum nefret nefret!!!!
senin var olmadığın bir dünya yok mu bana?

Akşama ben spora gidiyorum bebişim ona göre geri kalan tüm işler sende

Hayret birşey ya :/ Beni engelleyeceksen ,neden msj attın ki arkadaşımmmmmmm !

ne gerek vardı aşkım ya gerçekten çok duygulandım allahın sevgili kulu olmalıyım....
çok teşekkür ederim herşey için.....

"İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler."
demiş Montaigne , ne kadar da haklıymış.....

Hani para kazanma hırsınız yoktu ?Bu yüzden eleştiriyordunuz herkesi,bizi bile...Herkesin bir yaşam tarzı var.Ondan ödün vermeyiz.Siz bunları yadırgarken ne oldu da üç kuruşun peşine düştünüz?Yakındık,ama sizinki sahteymiş.Üzüldüm gerçekten.Bi hayırlı olsun demek bu kadar mı zordu ?Kimi dost bileceğimizi şaşırdık bu şehirde.Çok acı...

ölümden korkuyorum, öldükten sonra senin gülebilmenden, beni unutmandan, "yalan" olmaktan, başkasını sevmenden daha da önemlisi yavrumun hayatının kararmasından korkuyorum....onun bana ihtiyacı var....
keşke ölüm olmasaydı.....hiç olup yok olmak istemiyorum yaaaa.....

çok yakışıklısın,kültürlü,nazik,entelsin...ama ben korkuyorum...beni üzmenden,ezmenden...

Çok moralim bozuk çokkk...
Görüşemiyoruz aşkım niye aksilikler üst üste geldi böyle

Her soyledigimin ve her yaptigimin arkasindayim bos insan,sana mi hesap vericem.

Son düzenleme:
Hayatımın şimdiye kadarki en büyük aptallığının peşindeyim.Her şey normale dönünceye, normal düşünmeye başlayıncaya kadar, beni affet lütfen.

Sana vermeyi düşündüğüm çikolataları yemeye başladım bile.
Kısmet böyleymiş.
Yanlış zamanda tanıştık. Yoksa her şey bambaşka olabilirdi.
İnşallah senin kadar tatlı biri çıkar karşıma. :97:

14-15 saatlikk yolu 1-2 saat beni görmek için gelen ama risk alıp birliğe gitmeyip 2 gün benimlee kalann sevgiliii aşığımmm sanaaa nası bi adamsınn seen yaa
süpriz mükemmeldii aşkk sen bana sürekli sevinmedinmi desende ben o an sevinçten heycandan mutluluktan vee aşktann ölebilirdimmmm çok fazla elli etmedim evet sana fazlaa iltifat edince şımarıosunn bunlarda bende kalsın "farzet ki okuyacaksın "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…