Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok yoruldum artık onu anladım ben seviyorum evet ama bişeyleri yoluna koymak için haklıyken haksız durumuna düşüp çabalamaktan bitkin düştüm çok acı sözler sarfettin bana ağlamama rağmen ruhsuzca kapadın telefonu yüzüme sana ne oldu bilmiyorum sabah aşkını haykıran adam akşamına o sözleri nasıl söyledi anlayamıyorum
aramam artık bende ... bittiyse bitti ...

Son düzenleme:
Sevgiiiliiiimmmm hala boynumda nefesiiin sımsıkı sarılıp kokunu hapsettim ama yetmezki banaaa

Dikkatimi çekmek için çabaladığının farkındayım
Gülmemem lazım hoşuma gidiyor aşkımmmmm

ne diye sabahında pişman olacağın şeyleri söylersin ki???
sana da uyku yok bu gece,bana da!

.......

seni haftalarca aylarca düşünmediğim de oluyor , ama bi zaman geliyor bütün gün gece olsa da yatağa yatıp saatlerce seni düşünsem diye bekliyorum. Özellikle yılın bu zamanları, havalar soğumaya basladığında. Seni bazen doya doya hayal ediyorum , dünya üzerinde artık hiç gerçekleşmeyecek şeyleri bile hayal edebilme yeteneğini Allah bize niye vermiş diye düşünüyorum. Sonra ölüm , hatta kainatın da sonu geleceğini hatırlıyorum. Bu fanilik beni mutlu ediyor, bu hayat bitecek, acılar da bitecek özlemler de ve her şey

........

Keşke gerçekten burayı okusan, keşke seni bu kadar özlediğimi bilsen keşke seninle ben bir kez daha sarılsak..

Çıktığım insanlarla bile en çok 2,5 ay görüşmüş biri olarak seninle bu saçma diyaloğun fazlaca uzadığını kavradım.
5 ayı geçti.
Sana aldığım çikolata hediyemi de kendim yerim artık.
Vazgeçtim senden. Bitti.

Son düzenleme:
senle dolu 1 hafta, zaman geçtikçe daha da keyif alıyorum yaptığmız herşeyden
zaman geçtikçe daha bi çok seviyorum seni
zaman geçtikçe ve düğünümüz yaklaştıkça
ağız dolusu bi iyi ki varsın demek istiyorum sana

ne kadar yalaka bi kadinmissin...hayir ya anlamiyorum sana ne benim kocamdan...

sormasana her telefonda ben sana kocani soruyormuyum...

sormaaaaaaaaa bi gün cok fena agzinin payini alacaksin....

Sana ♥ Sensizliği ♥ Anlatsam ♥ Bana ♥Sensizim ♥ Dermisin ? ♥ Sana ♥ Özlemi ♥ Anlatsam ♥ Bende ♥ Özledim ♥ Dermisin ? ♥ Peki ♥ Sana ♥ Yüregimi ♥ Versem ♥ o Zaten ♥ Bende ♥ Diyecek ♥ Kadar ♥ Yüreklimisin ♥?

Ne olacagımızı bilmiyorum ama seni gerçekten seviyorum ben. kalbimi titreten tek insansın. keşke olmasaydın. keşke sevmesen beni ya da sevdigini idda etmesen. bilmiyorum kafam çok karışık, ayrılgın ardından yeniden seninle yeni baştan başlamak nasıl olurki. ben eski ben degilim sende farkındasın zaten. ama tüm ihaleyi bana yükledin ya helal olsun. haklıymışsın ben objektif olamıyomuşum, anlayışsızmışım . aslında söylediklerine sende inanmıyorsun be sevgili. ne diyem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…