Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu akşam yine aynı şehirde nefes almaya başlıyoruz...
Yüzümün gülmesine artık saatler kaldı

hadi akşammm olsunn vee konuşalımmm anlatcak okadar çok şey biriktiki aşkooo

Bu hafta hiç bitmek bilmedi... Hep snei avutmaya çalışsam da bana da geçmio artık zaman.Dün bana telefonda bu Nisan ayı hiç geçmek bilmedi aşkım dediğinde, boğazımda birşey düğümlendi ama yine de sana güçlü yanımı gösterdim. Yüzüme yalancı bir gülücük taktım ve bitio aşkım bitio şükür bu da geçecek, Nisan bitecek Mayıs'ta yanımda olacaksın dedim. Son 22 gün bebeğim biras daha sabır ömrüm,sabır kalbim.... Artık herşeyi tükettiğimi düşünüorum, 22 gün daha sabrım beni bırakmasın Seni çok özledim ömrüm derken titreyen sesine ölürüm ben ömrüm

kusura bakma seni kaile alıp cevap vereceğim zerre değerin yok

Gel kaçalum sevduğum dağlarin arkasindan.
Yandum da eleceğum bu yurek yarasindan.

Bi daha adım atmazmış,allam ya her yıl aynı şeyi diyor ve tükürdüğünü yalıyor.Sıkılmaman garip olurdu zaten. :)

Son düzenleme:
Herkesin yaşamamı istediği gibi yaşayıp, mükemmel olmaya çalışmaktan bıktım.

acaba ok işaretini bilerek mi başka bir yere koyuyorsun?

Gerçekten söylediğin gibi çok değişmişsin amacın ne anlayamıyorum.Beni suçladığın şeyleri artık sen yapar olmuşsun bir öyle davranıyorsun bir böyle umurunda bile değil amacın beni tüketmek yüzüme söyleyemediğin gibi.Dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyorsun ama anlayamadığın ben senin esirin olamam sen yok hayır desende ben bu şekilde yürütemiyorum.Seni gerçekten çok seviyorum fakat bu herşeye yetmiyor görüyorsun kızma bana aşıksan herşey olur deme olsaydı bana bu şekilde davranmazdın.Benim amacımsa sonuna kadar gitmek tıpkı söz verdiğim gibi ben sözümde duruyorum.

senin iyiniyetinden şüphem yok
daha doğrusu kalmadı diyeyim o şüphe
ama diğerleri için aynı şey söz konusu olamaz.

sana karşı olan bütün iyi niyetlerimi öldürüp, içimdeki Alien'i çıkarttığın için minnettarım sana. artık sen de herkes gibisin tatlım.. ha ama sana bir ex arkadaş tavsiyesi, sen bu kafayla ne uzar ne kısalırsın.. beni arkana değil karşına aldığın için pişman olacaksın.. çok pis kaybettin, blöf yaparken karşıdakinin de elinin güçlü olduğunu tahmin edecektin.. sen bilmezsin ama biz Türklerin çok bomba bir atasözü vardır : geçti borun pazarı sür eşeğini Niğdeye..

Sevgilim o güzel şeyler neler çok merak ediyorum. Başında ben varmışım ama olsun yine de merak işte Benim tahmin ettiğim şeylerse mutluluktan havaya uçarım Allah'ım nasip etsin

Hiç durmadan hikayeler anlat bana...
Dünya dönsün, herşey aksın... Boşveer! Sen ikimiz için dünyayı durdur!

bugunu burnumdan getirdin nasil insanmissin ya.
dilerim Rabbim gozyaslarimin her bir tanesinin bedelini odetsin.
canimi yaktikca nefret ediyorum senden.
konusmak istemiyorum, yarin bulusmak istemiyorum.
bi insan iyi niyetinin, saf temiz duygularinin bedelini mi odermis? odermis evet.
bazi insanlar ne sevilmeyi ne iyi niyeti hakediyor,
sana ve senin gibilere hic bi zaman zarar veremedim. ama Rabbimin adaletine sonsuz guveniyorum.
Rabbim yardim et

Çook sevindim eşşek :86: Hep şanslısın derdim sana hatırlarsan öylesin harbiden öylesin. Olsun ama dualarımız sayesinde böyle oldu.
Şükür Rabbime.. Ömrüümm seni çok seviyorum her saniye bin kat artan bi aşkla seviyorum
Haftaya bugün yanımdasın yaa çabuuk gel çabuk

Senin yüzüne dersede bakamıyorum gıcık şey seni.Merak etme şu sınavlarımı bir atlatayım tamamen bitireceğim seni inşallah bende .................... yavaş ama sağlam adımlarla devam edeceğim Rabbimin yardımıyla inşallah:)))

gülmekten gözümden yaş geldi, yerim ben senin o afacan aklını eyyy sıpaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…