Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah var
problem yok

Sevgili (!) arkadaşım,

Biz seninle ne kadar iyi arkadaştık. Yediğimiz, içtiğimiz, konuştuklarımız ayrı gitmezdi. Galiba bizim iyi niyetimizden faydalanmak istedin ve o yüzden başladın bu kaprislere. Ya sen nasıl bir insansın ya. Kapris var, atar var, tavır var. Bir insanı itici kılan ne varsa sende var. Senin bakışlarında bile art niyet var.
Ayrıca sonunda başardın. Çok sevdiğimiz arkadaşımızı bizim elimizden alıp kendi tarafına çekmeyi başardın. Sayende bizimle eskisi gibi konuşmuyor bile.
Hadi seni geçtim, seninle konuşmamak dokunmuyor da, onunla aramızı bozman dokunuyor be. Ama ona da çok kırgınım. Zamanında senin ona olan davranışlarını unutmuş da seni bize tercih ediyor. Ne diyeyim.

Allah yolunuzu açık etsin. Bundan sonra ne kadar yanımıza da gelseniz hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
Ha şunu da söyleyeyim. Biz ikimiz varken başkalarına gerek yok. Siz olmasanız da olur. Bunu bir kere daha anladık.

benim sana destek olcağım şu günlerde sen benim yüzümü güldürmeye çalışıyosun yaaa
sen benim başıma gelen en güzel şeysinnn
seniii dünyamm kadar seviyorummm bitanemmmm

Sayın o gördüğüm elbise...
Seni başkasına yar etmem, yarın benim ellerimde olacaksın.
Pazar günü de seni nişanda giyeceğim.
Sırt dekolten biraz olsa da, seni giymem gerekiyor balım.
Sen benim olacaksın, sen benimsin beniim.
Nihahahah!

Ooofff çok özledim be çok özledim. Geçsiin şu günler gel artık çok zor yokluğun çok. Üzüyorsun, kırıyorsun hatta bazen ''yeter bıktım'' dedirtiyorsun ama sensiz olmuyor. Çok özledim çok..

beğendiğin şeyler o kadar basit ki,sana yakıştıramıyorum.
Hayır aslında kendime de yakıştıramıyorum...
Sen bu kadar basit takılırken,ben seni nasıl beğenebildim ona şaşıyorum

Son düzenleme:
Ulan anneciğim Kahveyi yaptım, çerezleri hazırladım, çay bardaklarını bile tepsiye koydum(sırf yorulma diye), profiterolü yaptım.. Hala yaranamıyorum sana

Son düzenleme:
Sayın gördüğüm elbise!
"Seni başkasına yar etmem, yarın benim ellerimde olacaksın." demiştim hani.
Bir zamanlar fakir ama gururlu, seni çok seven bir lovefairy vardı.
Nihahaha
Seni almaya geldiğimde denerken heyecandan kalbim duracak sandım.
İşte üzerimdeydin!
Ve şimdi de kıyafet dolabımdasın.
Pazar bir an önce gelse de minicik elbisemi üzerime geçirip kırmızı ayakkabılarımı giysem.
Vee o nişanda dümdüz saçlarımla, hoş kıyafetlerimle ve hafif kokumla dans etsem.
Ay insanın aldıkça alası, giydikçe giyesi, süslendikçe süslenesi geliyor!

[/FONT] Dayanmalıyım. Güzellikler için sabretmeli ve hazırlık yapmalıyım.
Şunun şurasında ne kaldı yaza sevdiğim? Yorulucaz eşya seçerken, evimizi dizerken... Tatlı heycanlarla çarpıcak yüreğimiz. Şimdi o anların hayalini kurmam gerekirken neden bu kadar zor geliyo herşey. Hem kendimi hem seni yıpratıyorum. İyi gelmedi bana yeni ev arkadaşı... Artık bu son aşkım. Bu son ev arkadaşı macerası... Bundan böyle ömrümün sonuna kadar tek ev arkadaşım olucak

Çok özledim.... çok çok çok çok çok çooookkkk.... Yüreğim sızlıyor hasretinle. Yanından ayrılalı 11 saat oldu ama bana asır gibi...
Artık kavuşalım hayırlısıyla ne olur Allah'ım, ne olur

benim konuşmamı taklit ederken ne tatlı oluyosun sıpaaaa
sana nazlanıyorumi küsüyomuş gibi yapıyorum taklit ettiğin için ama çok tatlı oluyosun valla
bugün çok yakışıklıydın, takım elbisenin çoook yakıştığı sevgilim
ya o koku ama Allahım doyamıyorum bu aralar sana

Her sözün altından bir yalan çıkıyor ve
sanki hepsi de beni buluyor.
Git uzaklaş benden.

Seni sevmeye başımı omzuma yasladığım, o sarhoşlukla, o güzel 25 mayıs gecesiyle başlamıştım...

O en koyusuydu aşkın, en saf, en bereketli hali... Nasıl da yeşillenmişti çorak bahçem, gözlerinle, sözlerinle...

Yaralandığı gibi gönlümün, umudumun, hayallerimin sen sarıp sarmalamıştın, yüreğimi, o en koyu gecede...

Ben nasıl unutur, nasıl hakkını öderim, ben neyin nankörlüğünü yaptım ki zaten bu zamana kadar senin sevgin benim en güzel hediyem, bana Allah'tan gelen bir lütuf, ki şükredişlerimsin sen bu yüzden!

Seni ömrüme, gönlüme, alnıma yazan Allahıma bin değil yüz binlerce şükür! Sevmek neymiş, aşk neymiş sende bildim, gördüm, öğrendim...

Benim gözbebeğim! İlk ağrım, ilk sızım değilsin ama kanayan dizlerimi iyileştiren sensin! Kutsalsın! İyi ki varsın her şeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…