Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Halil sezai o zamanlar ayağa düşmemiş sayılı kişiler hayranı..
Sense benim ona olan aşkıma düşmansın.. Dinlediğimde bile deliriyorsun nerdeyse ama 2 aralık 2011.. Gene yanlızca beni mutlu etmek için konserine götürdün.. Unutamam.. Eşsiz gecelerimize birini daha katmıştık AN'ılar biriktirdik biz seninle.. O akşam bağıra bağıra söylediğim şarkıyı sensiz dinlerken bile gözlerimi kapatıp o günü hatırlayacak kadar unutulmaz bir geceydi...

Zamanı durduran yok !
Çığlıklar akıttım duyan yok !
Yok öyle biri, kimse yok !
Saklayın beni ...
Örtün üstüme çiçekleri
Halim yok, halim yok ...

Seni seviyorum.

Son düzenleme:
nedense öleceğimi düşünüyorum artık..geleceğimi bırak görmeyi hayal bile edemiyorum çoğu zaman..tıkanıp kalıyorum hayat akıp gidiyor ve ben bakıyorum sadece..nereye kadar böyle gider bilemiyorum

Geçen haftasonu İstanbul kaçamağımızın tadı damağımda kalınca şimdi yeni bir rezervasyon yaptırdım yabbrum mayıs sonuna.Uyuyosursun ama söyleyeyim dedim.Napiim senin yapacağın yoktu tabikii
Tamam doğru diyorsun.Şu uçak biletlerine ve gidip gelmelerime harcadığım parayla 5 senede süper bir araba alırdım orası doğru.
Ama burası beni boğuyor napimNisan kritik bir ay kuzumm.Sömstrden döneli 2 ay oluyor ve benim krizim tutuyor artık.Gitmem gerekiyor burdan uzaklasmam şart oluyor.Sen haftaiçi evden uzaklasıyosun ve cuma günü eve gitmek için can atıyosun.Bi de beni düşün hıı? Buralarda yapayalnızzBu sebeptendir ki bu ay 1 hafta arayla bir istanbul birde İzmir yapacak olmam.Sağlam oldu dimii ajitasyonum Artık çarşamba İzmir uçuşu için sevinçten uçabiliriimm hıı

O ne soğuk bir günaydın demekti İnsan güler azıcık neyse bunada şükür boşverden umursamaz olmaya terfi ettin.O yazıyı söyleyince yok ben yapmam diye savunmaya geçtin sanki yalan söyledim bulurumda uğraşsam zamanım yok:))Bana söylemiyorsun sen ama hala aklında o var benlede aklını dağıtmak için olurmu diye konuşuyorsun yalnışmı düşünüyorum yoksa, neyse etme bulma dünyası demişler herkesin bir vakti var bakalım vaktimin geldiği gibi senin vaktin ne zaman:)

Allahım yine aklıma geldi sabah sabah :) neydi o telefonun sabah alarmı:)az kalsın düşüyordum yere her aklıma geldiğinde hem gülüyor hemde o günleri özlüyorum...

Mutluyum ama sonra kotu hıssedıyorum bu cok farklı bı duygu yada ben delırıyorum artık senı cok ozledım ama

Az kaldıııı az kaldıııı Tuğbiimmm yaklaşıyooo bize doğruuuu az kaldııııı

Bi küçüldün gözümde, sen neymişin aslında..

Çok hızlı girdin hayatıma, ben çok direndim ama ne yaptın ettin aldın numaramı :106:
Korkuyorum yeni bir başlangıçtan, belki de sil baştan yaşamaya gücüm yok :97:
Belki de kendi içimdeki, zihnimdeki belirsizlikten korkuyorum, hiç tanımadığım birine güvenmekten, hayatıma sokmaktan korkuyorum
Bu kadar kısa sürede nasıl bağlandın bana, nasıl özel biriymişim gibi davranıyorsun, üzerime titriyorsun
Seni çok ama çok mutlu etmek istiyorum diyorsun, beni ne mutlu eder ben bile şuan bilemiyorum

İşte içimde kalan tüm düşüncelerim, ve çekincelerim bunlar
Bu kadar güzel, bu kadar ince, bu kadar naif davranmak zorunda mısın bana

Seni üzmek istemiyorum,
Bana zaman ver olur mu,
Çok yorgunum, karmakarışığım

Ulan vatanını sevene ırkçı dersin, ama kendin din ırkçılığına teşvik edersin yalakalarını ( hoş sen çok seversin diğer din mensuplarını, onlara hizmet edersin orasını iyi biliriz ) Amaç farklı! Elbet bir gün karışacaksın o toğrağa, o toprak seni kabul edecek mi merak ediyorum. Beddualarımda hep sen varsın, siz varsınız

Gözlerimin içine eriyerek, aşkla, tutkuyla bakardın...
Hayattaki en büyük şansımsın benim derdin...
Bana sarılmadan uyuyamazdın.
Bensiz nefes alamazdın sanki.

Bense hayatımı harcadım uğruna.

Kötülüğün en büyüğünü yaptın bana. İnsan olanın yapamayacağı kötülüğü yaptın.

Allahından bul demiyorum zira senin Allahın yok.

Sen de kör şeytanından en büyük kötülükleri bul...
Beni nasıl yaktıysan, sen de cehennem ateşinde yan...

Offf. Gel artık ya yetmedi mi çektirdiğin hasret ?
Gel bitanem gel. Çok özledim seni çok..
Birde ben gelince teyzemler bize gelecekmiş nasıl çıkacağım diyorsun ya sinir ediyorsun öküz.
İnsan ben kaçar gelirim yanına der, yada sen gelirsin der. Düşüncesizlik yapıyorsun..

Son düzenleme:
böyle devam edemez
değiştim evet sen değiştirdin beni
ya düzelirsin ya da üzgünüm benden bu kadar

“Senden çok uzakta olmasına rağmen yanındaymış gibi hissediyorsan; Deli gibi özlüyorsun..”

İade..

Aynen iade.

Sen o değilmişsin gözümde büyütmüşüm daha ziyade

söyledim içimdekilerin bir kısmını
bundan sonra ne olacak hiç bilmiyorum

Verdiğim emeğe,saate,güne,haftaya,aya,yıla yazık oldu...
Çekdiklerimle kaldım.
Rabbime havale ediyorum bundan sonra.Layığını bul!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…