Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana bir dilek hakkı değil dilek ağacı verseler bile yetmez sanki dünyanın bütün derdi benimle sürükleniyor.Söyleyeceğin iki kelime süründürüp duruyorsun.Böyle devam edin hepiniz çok az kaldı çekip gitmeme bensiz rahat edin.Lütfen olumlu birşey söyle olur mu...

Son düzenleme:
Tartışırız diye bana anlatmadığın ama bütün kız arkadaşlarını silmene sebeb ne olmuş olabilir

Benim hakkımda bir şey mi dediler meraktan çatlicam :26:

Bana bu kadar değer vermen çok hoşuma gitti ayrıca , yine de üzüldüm :44:

Ne yani sen simdi o kizi mi seviyorsun?
Sevme ya, nolur sevme.
Bana mesaj at. Konusalim eski gunlerdeki gibi.
Olmaz mi?

canım kocacım bugün durduk yere sana sardığım için özür dilerim.

sana yazamadığım için buraya yazıyorum. çünkü sen hala farkında olmasan da benden sana artık başka bir kelime ulaşmayacak. aylarca beklediğim dönüşün hiç de sandığım gibi şanlı olmadı. tam tersi, müthiş bir hayalkırıklığına uğrattın beni. kafamda yücelttiğim özlemden yanıp tutuştuğum sen, meğer ne kadar da basit bir varoluştan ibaretmişsin. ve ne kadar sevgisiz olduğunu da ilk kez gerçek anlamda gördüm. ben bir rüya görmüşüm. sen beni gerçeğe uyandırdın. teşekkür ediyorum..

bir gün yeniden bir başkasını sevebileceğime inanıyorum artık. çünkü senden başka herkes sevilmeye değer.bir sokak köpeği bile senden yüzlerce kez daha sevilmeye değer..

hayatım ben seni bi tanecik bebeğimiz olsun diye zar zor ikna ettim ama aslında ben ikizimiz olsun istiyorum :)

o kadar doluyum ki...tüm kaprislerimi çeken,her şeyi olduğu gibi söyleyen,dünyanın en zeki ,en kültürlü,en soylu,inançlı erkeğiydin sen...ben bir erkekten ne beklersem,ne istersem beş katı mevcuttu sende...ama ben kıymetini bilemedim...harcadım seni...en çok da ben acı çektim,ölmeye bile layık olmadığımı düşündüm...sonra birinden duydum,nişanlanmışsın...Uçurumun ucundaki son dal parçası geldi elime,sarsıldım...günlerce üzerimden atamadım... her neyse,mutlu ol sevdiğim,kirpiklerine yaş değmesin,Rabbim seni korusun,üzüm gözlerinle bak sevdiğine,beni büyüleyen buğulu sesinle şiirler oku eşine,çocuğun olsun sonra,hani kıymetli soyadın vardı ya bana vermeye kıyamadığın işte onu verdiğin kişiler artsin...ben mi boşver,ben hatıralarımla yalnız yaşlanırım...

Abuk subuk saatlerde de olsa, seni gorecegim ve beraber zaman gecirecegimiz icin heycanlaniyorumm
Ama evden nasil cikicam bakalim
ahahah ama bu sacma heycan hepsine bedel
Gel dertleselim bakalimmm

Günaydın canımın taa içi,benden sürekli ne kadar nefret ettiğini görmek beni hala yıldırmyor ve sende bunu farkettikçe daha fazla uzaklaşıyorsun,herşeyin farkındayım sana asla kinim yok kinli olan sensin,eğer sen şu içindekileri doğru vede dürüst hatta kaçmadan söyleyebilsydin herşey nasılda farklı olabilirdi haksız değilim bunu bil.Ben seni gözümde büyüttüğüm kadarsın hala hatta şimdi daha da yücesin nedenmi?çünkü sana o mesajlarıda yazdıran içindeki vazgeçemediğin sevgi hadi bunuda inkar et..Edemezssin, etsen bile benim 6. hissimi unutuyor olmalısın derim,nerede olursan ol ne yaparsan yap hatta şekil şemal değiştir ben tam 12 den vuruurum yine seni:)sırası gelmişken hani aşk yoktu?hani sevgi yoktu? nasıl olduda bu kadar inanmadığın şeylerin şimdi neredeyse yılmaz savunucusu oldun? sana anlatamadım işte ancak yokluğumda bulduğun ama beni yitirdiğin anda anlayabildin,oysaki ne kadar yardımına ihtiyacım vardı beni tek başıma vede yanlız bıraktın savaşamadım başıma gelenlerle bir ince yoldu benim geldiğim sonu hep mutluydu -o yola bir kez cesaret edemedin kabul et.Ne olursa olsun özetle özledim ve hala benim için tek sevgisin....

Herşeyin bir zamanı var bende o zamanı bekliyorum ne yaptıysam çare olmadı anlamak istemediniz.Herşeyi geçiyorum da benim kalbimde çektiğim acı kadar acı çekip birde hayata tutunmayı Rabbim sizede göstersin benim yapabildiğim şeyi siz sahip olduklarınızla yapabilecekmisiniz.İnsanın en yakınları bile canını yaktıktan sonra sizin bu cesareti bulmanız normal aslında dimi.Çok az kaldı bekliyorum siz beni anladığınızda ben çok uzaklarda olucam kalbimde zerre acıma kalmadı size çok uğraştım herşeyi mahvettiniz sonunda kafama koydum o gün geldiğinde bunun acısıylada savaşan siz olacaksınız.

Hadi itiraf et çok komiktim ama dimi :)alarm çaldığında ben aynen böyle keşke demiyorum yine olacak biliyorumsen nedersen de

benim sevgilim sabah sabah arayıp beni gördüğü rüyasını mı anlatırmış
senin rüyalarını yegrrimm benn
inşallah gerçek olur aşkımm çok güzelmiş

Ne sanıyordun?

Ağlamamı, dağılmamı falan?

Sen yerinde say, ben uçuyorum şu an

sorunlar bitmez mi hic ?
bir sey duzelirken bir sey bozuluyor. tam anlamiyla yakalayamayacagiz galiba mutlulugu.
suclu sen degilsin,ben de degilim.. hayat felsefemizin farkli olmasinnin neticesinde farkli duruslarimiz var sorunlara ya da olaylara.
sanki durumda abartilacak bir sey yokmus gibi sana gostermeye calisiyorum,cunku biliyorum ki ben de senle hemfikir olsam
alir yurursun dertleri. kara kara dusunur durursun, yer bitirirsin kendini//
ammaa sevdicek soyle de bi durum var ki ortada :
"ben artik sarki dinlemek degil, sarki soylemek istiyorum " .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…