Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İçimi dökeyim Anneciğim, babacığım sizi mutlu, sağlıklı, huzurlu görmek, en büyük mutluluk kaynağı olur bana. Kaybettiklerimizi geri kazansak, sıkıntılar bitse, siz mutlu olsanız... Benim en büyük mutluluk kaynağım bu. Kendim değil, kendi hayatım değil, sizsiniz...

Hep hissettiklerim neyse onu yaşıyorum umarım bu kezde yanılıyorumdur, ben bu kadar uğraşırken sen başka şeylerle uğraşmıyorsundur

cnm dostum benm yaa 2 gündür ne kadar güzel gezdik.gece yatakta fısır fısır konuştuk.

güldük eğlendik kaliteli güzel zaman geçirdik.cnm yaa...........

yerim ben seni.inşallah ben de oraya geleceğim bir gün.

çok güzel zamanlar geçirdik en kısa zamanda tekrarını yaşamak dileğiyle.

seviyorum kız seni

Halden âlâ, halsizliğim
Sözden âlâ, sessizliğim
Ya Rabbi! Ben Seninle olduktan sonra,
Umrumda değil kimsesizliğim...

Hz.Mevlana

Al gereksiz kalbini, çık git içimden!

ne çektin be ziyaretçiiiiiii ! bizi takip edeeceenn diyeee dört döndün durdun döön, dönme demiyoorum ama sanada yazık be yavruuum git uyu dinleeennn sende

Bi insanın gururu sahip olduğu en büyük hazinesidir... Onu kırmak ise telafisi en zor şey!
Üzgünüm, çok kırıldım... Gururumu kırdınız!
Ben saygı da kusur etmeyeceğim ama, eskisi gibi de olamayacağımızı hisseder gibiyim.

O kadar yorgunum ki bitanem.. sen gitneseydin ben burda olmazdım.. suan omzunda uyuyor olurdum.. sen gittin ben ne yapacagimi bilemedim..evde durmak istemedim geldim taa buralara.. sensiz kendimi cok yalnız hissediyorum. . Bes ay nasil geçecek

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesaj atiyorsun, gunumun nasil gectigini soruyorsun, cevapliyorum, senin gunun nasildi diyorum, cevap yok.. Sebep?
Bu haftasonu goruselim mi???
Nollluuurrr?
Cuma gunu mesaj atsan, is cikisi gorussek, ben yine evden gizlice veya bi bahaneyle kacsam
Cok gevezesin ama konusmak istemiyorum ben. Sadece yakinligini istiyorum. Sarilacak birilerine ihtiyacim var. O kisi sen olur musun?

Her gece tamam bittin artık içimde diyorum ama

seni içimde tutan birşeyler var.

Yoksa seninde kalbin sıkışıyor mu başını yastığa koyduğunda?

Neyse boşver..

Ey oğul, herkesin ölümü kendi rengindendir. Düşmana düşmandır, dosta dost!
Ayna Türk'e nazaran güzel bir renktedir. Zenciye nazaran o da zencidir.
Ey can, aklını başına devşir. Ölümden korkup kaçarsın ya; doğrusu sen, kendinden korkmaktasın.
Gördüğün, ölümün yüzü değil, kendi çirkin yüzün. Canın bir ağaca benzer; ölüm onun yaprağıdır.
İyiyse de senden yetişmiş, yeşermiştir; kötüyse de. Hoş nahoş.. gönlüne gelen her şey senden, senin varlığından gelir.

Hz. Mevlana

Son düzenleme:
heyecan en üst seviyede sonunda beklediğimiz günler geliyor ben ise hem heyecanlı hem gece yarılaırna kadar deliler gibi senle geziyorum evde birşeye el attığım neden yok benim aşkım :))))))

mutlulluğumuzu kenadi emeklerimizle yaşıcağmız güzel hayatın hayalleri artık Allahında izniyle gerçek oluyor çok şükür

Hiç kimse için değmiyormuş dün bunu biraz daha iyi anladım,
Hangi akılla, hangi mantıkla bana telefon açıp "Artık başka biriyle evleniyorum, son kez sesini duymak istiyorum", diyorsun?
Ben asla evlenmem, senden başkasınla yapamam diyordun hani???
Ayrıldıktan 15 gün sonra ailenin bulduğu kızla görüşmeye bile başlamışsın,
Ben de az salak değilim, dinledim seni saf gibi, mahfedeceğini bile bile ona nasıl hitap ettiğini sordum...
Artık başkasına aitsin... Uzak dur benden, benim içinde olduğum hayallerden...
Bu kadar basit ve kolaymış senin için hayatına birini ilelebet sokmak..
Ama inan sen beş para etmez adamın tekiymişsin, dün anladım,
Kızla 1 buçuk aydır konuştuğun halde, kızı isteyeceğinizin arefesinde bana telefon açıp geri dönersen gitmem yarın, bana dön lütfen diyorsun,
Yazık, çok yazık! Sana da o kıza da acıyorum...
Kızın hakkına girmene göz göre göre izin veremezdim üzgünüm,
İnşallah çok mutlu olursun.
İnşallah bir gün gelir, Rabbim karşıma öyle biri çıkarır ki, sanki daha öncesi yokmuş, yaşanmamış gibi hissederim,
Yeniden kalbim çarpar, ayaklarım yerden kesilir ve soluğum tutulur..
İnşallah bir gün gerçekten hakiki aşkı ve sevgiyi, mutluluğu tadacak bir eş bulurum.
İşte o zaman ben de arayıp sana iki çift söz söyleyeceğim;
"İyi ki sildim seni hayatımdan, sen olsaydın şuan evleneceğim adamı hiç tanımıyor olurdum..."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…