Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bıkmadan usanmadan taklit ediyosun beni, sonra da off çenem yoruldu diyosun
artık hızını alamadın ailelerin yanında da yapıyosun bunu sıpa
resmen krize girdin ailelerin yanında, salonu terk edip banyoda kahkahalarla güldün
Allah neşeni bozmasın sevgilim ben seni daha çok güldürürüm merak etme çünkü bence ben çok tatlıyım

Sevgilimm
sadece 59 gün sonra...
Bizim için toplanacak herkes. Seninle bir ömür birlikteliğe 'evet' diyeceğim. Bizi alkışlayacak bütün eller. Bize imrenecek bütün aşık çiftler... aşkımız yüzlerce şahit arasında 'aile' olmamızla taçlanacak. Eşim olarak ilk öpücüğün konacak alnıma. Ellerin belimi saracak sımsıkı, ilk dansımızda. Hayranlıkla bize bakan gözler arasında, mutlulukla bakacağız birbirimize...
Hep 'evlenince...' diye başlayan tüm hayallerimiz artık gerçekle buluşmaya başlayacak o geceden sonra
senin olacağım sevgilim...iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta...hep yanıbaşında.

Aslında sevinçten ağzım kulaklarıma vardı ama sonra düşündümde sen bu kadar açık ve net hiç böyle bişi yapmadınki:26: şakınlığıma verdim daha sonra kendi kendimi kandırmamalıyım ya o ben değilsem? ama ya bensem bir yupppiiiiii çekebilirmiyim acaba:)bilemiyorum işte yine karıştım bitanem nolur çöz beni yaaa

[video=youtube;A_EJcTyTQyQ]http://www.youtube.com/watch?v=A_EJcTyTQyQ[/video]

yabancı gibisin,sen ne zaman ellerin oldun???????????Saatlere söyleyin dursun!!!!

N'olur Gitme!!!sen de yüreğim var

N'olur gitme... bende gözlerin var

N'olurr gitme... sende yüreğim var

böyle bitemez ki!!!

Son düzenleme:
Sensizlikten çok yoruldum. Aramızdaki kilometreler artık fena halde canımı sıkıyor. Keşke biraz cesaretli olup hayatını düzene koyabilsen. Her şeyin güzel olacağı ihtimali bana çok uzak geliyor bugünlerde..

dün gibi aslında
4 senemiz ne de çabuk geçti

Son düzenleme:
O flört ederken gezdiğimiz İstanbul'u altını üstüne getirdiğimiz günleri yad edeceğiz yine seninle aşkımm evliliğimizin 5 küsür senesinde yine ve yine o caddelerde seninle olmak ilk günkü gibi hala heyecan verici olacak çünkü ben o heyecanı hiç kaybetmedim biliyorum ki sende.. biz çocukluğumuzu hiç kaybetmeyelim olur mu..

Canım ablam sen istersin de biz yemeğe gelmez miyiz ?
Doğumgünü hediyen de sürprizimiz olsun o halde sana

Sen artık benim kalbimden çıktın, özgürlüğün boyunca ne yaşayacağından kendin sorumlusun.
Ben sevebildiğim kadar sakındım seni, madem aşkı bir yerlerde bulmuşsun, bundan sonra rüzgar ne yana savurursa saçlarını, o tarafa düşer durursun...

artıkkkk gerçekten yoruldummmmm sıkıldımmmm eğer bu kadar arkadaşlarınla vakit geçirmeyi seviyorsan niye evlendnnnnnn

Zamanında kendimi sizin için feda ettim, siz sustunuz ben savundum hakkınızı. Maddi, manevi yönden önce kendimi değil hep sizi düşündüm. Neredesiniz şimdi dostlar? Evlilik cüzdanı değiştirdi karakterinizi. Tek enayi ben mişim sayenizde bunu anladım. Zamanında erkek arkadaşım sizinle görüşmemi istemiyor diye, tek kalemde sildim onu. Ama bu hem sizi sevdiğimden, hem de bana, arkadaşlarıma karışma hakkını erkek arkadaşımda görmediğimdendir. Çünkü saçma bir olay. Ama sizler kocişiniz karıştığı için değil de, dünyanın sadece kocişten ibaret olduğunu düşündüğünüzden dolayı bu haldesiniz. Neyse sizler sayesinde tecrübelerim çoğalıyor. Artık her önüme gelene fedakarlık yapmıyorum, HAKEDENE yapıyorum. Kocişten ibaret dünyanızda mutluluklar size. Ama şunu da belirteyim, her darbe yediğinizde sığınacağınız dostunuz yok artık. Aldatılıp aldatılıp kocalarınızı affetme sebebiniz de, kocişten ibaret olan dünyanızı kaybetme korkunuzdan değil mi? Yazık...

Babacığım, göbüşünü yediğim, tombul yanaklım, bugün çok korktum ama Allah'a şükür ameliyatlık bir durum çıkmadı. Dikkatli olman gerekiyor artık sağlığına. Bir kez kaybetmenin eşiğinden döndük, Allah kurtardı. Bundan sonra uzun ve sağlıklı bir ömrün olsun. Anneciğimle 100lü yaşlara kadar sağlıkla yaşayın. Bunu çok söyleyemesem de sizi çok seviyorum. Boğazım düğüm düğüm. Bu günleri de atlatacağız inşallah hayırlısıyla. Sağlıkla, huzurla, mutlulukla güzel evimizde, güzel bir ömür nasip etsin Allah'ım...

Aşk benim için 4 harfli
Ayrıca şekerleme yaparken şişen yanaklarını ısırırım

1- insanları aldatınca ne geçiyo eline şimdi benden 10 dk önce yaptın o işi ama yapmadım diyon ne geçiyo eline

2- senin yaptığın işleri ben yapmaya devam ediyom niye şefsin o zaman her işi ben yaparsam sen kaybedersin benden demesi

3 canım aşkıma; aşkım seni kocaman seviyom çok özledim ya şimdi arasam çalışıyon büyük ihtimal duymayacaksın ama benm sana ihtiyacım var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…