Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl bi kadınsın sen ya43: sırf senin yüzünden işi bırakcam en son
meymeletsiz

Hasretin ağırlığını taşımayan kendine yüküm ne ağır demesin! hasrettir,özlemdir taşıması en ağır olan...Günün güzel geçsin içimin tek yeşeren ve hiç solmayan bahar dalı

Kokunu çok özledim.. Eşyalarında bile kalmadı koklamaktan.. Anneler günü geliyor, yani benim için iki gün boyunca aralıksız antidepresanla uyutulma vakti..

Aramızdaki farkı söyleyeyim mi.. Çok net.. sen özenensin ben özenilen. sen yalanlarınla beslenirsin ben doğrularımla o yüzden vicdanım rahat ve hür.. herkesi kandırabilirsin ama kendini asla gerçekleri senin biliyor olman yeter ne kadar mazlumu oynasan da. Çıkart maskeni bir öyle bak hayata yalnızlıktan kurtulmak istiyorsan yanlış yaptıysan bile doğruları söyle ve yalansız bir hayat kur kendine yoksa daha çok kaybedeceksin bu hayatta.. Çok sevdiğim bir laf vardır "sen doğru dur eğri belasını bulur."

Son düzenleme:
Her yağmur yağdığında aklıma sen geliyorsun belkide bu yüzden kışı ve yağmuru çok seviyorum...

En kötü anımda bile iyi ki yanımdasın...

Beni sinir ediyorsun bazen Az düşünceli olsan keşke, kötü niyetinden değil ama artık çaba sarfetmelisin. Duygularını kendi içinde yaşaman yetmiyor Beni anlamıyorsun...

Seni seviyoruuuuuuuuum diye haykırmak istiyorum! Ama telefonda değil, mesajlarda değil; kollarında...

Sana kırgınlığımın hiç bi tarifi yok şuan. Sadece yarım saatlik mesafe var aramızda ve yanımda değilsin.
Sen bilirsin. :26:

mutluluk paylaşılınca artar ve daha güzel güldürür çoğu zaman kafadaki düşüncenin dışavurumudur paylaşmak hayatımda hep güzel insanlar oldu mutllluğumda gülen üzüntümde sırtımı sıvazlayan gerektiği yerde doğruyu yanlışı yüzüme vuran canım arkaaşlarım oldu ki öyle olmasaydı belki yanlışlar yapardım benim arkadşaım benden daha dobra olmalı bir şartla ezilmemeli karşısındaki kendi gibiyse ezdirmemeli ama çirkef ise muhattap dahi olmamalı, benden büyüklerle asla anlaşamayan ben yaşıtlarım yada küçüklerle anlaşan ben çoktandır hayatımın merkezine 20 yıllık arkadaşlarımın yanına yer açıp akıl danıştığım canlarımı yerleştirmişim ve onlar olmasa asla hiç birşeyi başaramazdım teşekkürler canım ablalarım benim cadılığıma gıcıklığıma oflamama puflamama her şekilde hırlamama tahamül ettiğiniz çocukluklarıma müdahale etmediğiniz bana herşeyi patır patır sölicek bir ortam yarattığınız özgürlüğümü kısıtlamadığınız ama yanlış yapmama hep engel olduğunuz annem gibi birşeyi 6 7 defa sölediğiniz için seviyorum sizi

bazen düşünüyorum belkide aradığım buydu olgunmuyum bilmem ama yaşam tecrübesi olarak benden daha üst akıl danışıcağım sözlerini dinlemediğimde azarı yiyeceğim ama büyükler die azarda yerim onlar benden büyük birkere diyeceiğim insanalardı ve farkında olmadan 5 gün gördüğüm halde onlarsız yapamaz duruma gelmişim 5 sene bitiyor dile kolay ben cidden sizin yanınızda güle ağlaya biraz daha büyüdüm

beni asla ve asla sizsiz bırakmayın çok seviyorum ablalarım

aşkım seni çok çok seviyorum hattaha giz bunları aklına kim sokuyor bakayım bunlar senin bana söliceğin laflar dil aşkım baldızlarmı diyor yineee yahuuu demene ayrıca bayılıyorum

Veeeee nihayeet aradığım elbiseyii bulduuuumm sıraa artık kilomda altın vuruşu yapmama geldiii tam kıvama gelmedeeenn almiicaam o harika elbiseyiiiiiii Soooon 35 güün kaldııı cicik elbisemlee kardeşötemin düğünceğzinde döktürmemizee az kaldııı çok şükür gördük bu günlerideee

taktım sana kafayı..başka hayallerim vardı ama seni görünce hepsi yerle yeksan oldu..hey bugün gördüğüm pufpuf pembe prenses elbisesi! evet evet sana sesleniyorum sakın kimse almasın seni iyi gizlen napıp edip şimdiden seni alıcam nişanımda seninle süzülücem tüm gözler üstümde....

şimdi sen kendini haklı görüyosun değil mi.. ne zaman anladın ne zaman hak verdin ki zaten bana bu konuda

Kimseyi anlamak zorunda değilsin, kimseye bir şey anlatmak da...

İşte hayattan bugün aldığım ders!

Şuan mutlu musun, huzurlu musun gerisi boş, bomboş hemde!

Kurduğumuz o hayallere, pamuk şekeri evimize gelinliğimiz ve damatlığımızla adım atmamıza 35 gün kaldı

Sen ol yanımda, ağladığımda, güldüğümde, hayatımın her anında, her saniyemde aşamayacağımız hiçbir şey yok, bu bizim ilk günden beri söylediğimiz şey değil mi sevgilim? Evet öyle :)

Hem bak kardeşötemde fistanını bulmuş e daha ne çalsın davul zurnası bizim oranın, oynar elbet birileri kız tarafından

Sabrın sonu selamet, az kaldı, az...

Kaybettin beni azar azar, bu saatten sonra bulsan ne yazar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…