Üzgünüm bana cevap vermiş olsaydın enazından seninle son kez konuşma fırsatım olurdu.Ben artık yapamıyorum senin gibi olmak istemiyorum bende senden nefret etmek istemiyorum, açıkça söyledim içimden geçenleri artık çocukça davranışlarda bulunmak istemiyorum, savaşmak istemiyorum.Ben elimi uzattığımda bulabileceğim, benim yanımda olacak birini istiyorum bana küsebilen, gidebilen birini değil.Belkide söylediğim gibi başkasınıda seviyor olabilirsin bu şekilde yürüyemem.Herşeyini sildim kıyamadığım herşeyi attım, geçmişimden, senden hiçbir iz kalmiyor sarıyorum yaralarımı, iyileşiyorum.Çok geç bile kaldım hayatımdaki en güvendiğim beni en çok seven kişi sendin böyle olmamalıydı ama hayat her zaman istediğimiz yere getirmiyor.İçimde çok çelişkiler yaşadım zaman zaman hala yaşıyorum ama sonunda doğru yolu bulduğuma inanıyorum.Hiçbir şeye zamanında sahip olamıyorum ama alışkınım ben geç kalsamda üzülmüyorum çok canım yansada ayağa kalkıp gülümsüyorum.Elimde son bir hayalim kaldı Rabbimden bunun için yardım istiyorum herşeye karşılık son bir hayalime karşı yardım istiyorum ve inanıyorum:)))