Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizde kahvaltıda inegöl köfte,akşam iskender yenir
İnsanlıktan çıktık yine

Bir gün hepsi geride kalacak...
Yıllar sonra senin o çok sevdiğin yanaklarım kırışıp, hayran olduğun gözlerim çok daha az görmeye başladığında bile
Acımasız zamanın asla değiştiremediği o yakışıklı yüzüne yine kalbim çarparak bakacağım...

Torunlardan, çocuklardan ve bir sonraki bayramda onlar için neler yapabileceğimizden bahsederken
Yılların yorgunluğundan, heyecandan ve hala AŞKTAN! titreyen ellerini tutacağım
Başımı göğsüne yaslayıp ritmini ezberlediğim kalbinin sesini duyacağım
Ve bir kez daha şükredeceğim yaratana

Seninle bir ömürü bana bahşettiği için!

Sonsuz huzurum... Seni çok özledim

Seviyorum, sevmiyorum
Kaç yaprak var bilmiyorum..

Ben seni kopardım attım
Kendimi toparlıyorum...

Kisi karsisindakini kendi gibi bilirmis,bence sorun tamamen sende.
Bnim kalbim gayet rahat.
Bu fesatliklari at bence kafandan,sana zarar!!

sevgilim, bugün yine ne ciciler aldım evimize ne ciciler
zaman azaldıkça yapılacaklar çoğalıyo, her haftamızın planı çoook öncesinden yapıldı
mesela haftaya c.tesi hem perdeler gelecek (bu sefer inşallah ertelemezler yine) hem de davetiye bakıcaz
bi araya şu ikea çıkartmasını da sıkıştıralım.. mayıs ortasına doğru evimiz artık şekil almaya başlayacak

Çok şirinsin sen sevgilimmm

Sırf regl dönemimdeyim diye bir sürü çikolatalı tatlı getirmişsin,çok seviyorum seni
Umarım hiç ayrılmayız,hep bu şekilde devam ederiz.Allah herkese senin gibi düşünceli bir erkek nasip etsin

Üzülme der Mevlana .. İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur.

Üzgünüm bana cevap vermiş olsaydın enazından seninle son kez konuşma fırsatım olurdu.Ben artık yapamıyorum senin gibi olmak istemiyorum bende senden nefret etmek istemiyorum, açıkça söyledim içimden geçenleri artık çocukça davranışlarda bulunmak istemiyorum, savaşmak istemiyorum.Ben elimi uzattığımda bulabileceğim, benim yanımda olacak birini istiyorum bana küsebilen, gidebilen birini değil.Belkide söylediğim gibi başkasınıda seviyor olabilirsin bu şekilde yürüyemem.Herşeyini sildim kıyamadığım herşeyi attım, geçmişimden, senden hiçbir iz kalmiyor sarıyorum yaralarımı, iyileşiyorum.Çok geç bile kaldım hayatımdaki en güvendiğim beni en çok seven kişi sendin böyle olmamalıydı ama hayat her zaman istediğimiz yere getirmiyor.İçimde çok çelişkiler yaşadım zaman zaman hala yaşıyorum ama sonunda doğru yolu bulduğuma inanıyorum.Hiçbir şeye zamanında sahip olamıyorum ama alışkınım ben geç kalsamda üzülmüyorum çok canım yansada ayağa kalkıp gülümsüyorum.Elimde son bir hayalim kaldı Rabbimden bunun için yardım istiyorum herşeye karşılık son bir hayalime karşı yardım istiyorum ve inanıyorum:)))

Gidiyorum işte...
Bu hale nasıl geldik? Bi günde neler oldu?..
Seni, ailemi bırakıp gidiyorum..
Herşeyi unutup sesini duymak istiyorum sadece, ama imkansız

Şunu bil ki içimden siliniyorsun. Sile sile bitiremedim, aslında o kadar da çok değildin..

Sıkmıyorum kalbimi, elbet bir gün biteceksin ..

Rüyalardan uyandırma beni hep bu rüyada kalalım Bide gerçekten haklısın sanırım enerjim düştü resmen nazar denen şey ne illetmiş.. Bu konudada artık cıkmam sözünden paylaşmıcam hiçbişey hiçbiyerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…