Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
leslie ablayla vedalaşıp jillian ablayla tanışçam bu akşam
30 günlük bi program eminim anamı ağlatçaksın ama bikinin içinde şahane görünmem lazım

dilencilere bile AMİN dediğimsin ( ALLAH SEVDİĞİNE BAĞIŞLASIN)

beni bu kadar çok şımarttığın için ilerde pişman olabilirsinn
benden söylemesiii

sevgilimmmm yarın akşam yanımdasınnn bu saatlerde sana sımmsıkı sarılıyor olacağımm
son 24 saat çabuk geççç
23 gündür hasretim aşkımaa

Çiçeğiyle konuşan, hayvanları sevip, besleyen, doğaya saygı duyana ''deli, manyak'' dersin. Asıl manyağı görmek istiyorsan git aynaya bak uzun uzun, asıl manyak, deli orada bre mendebur!!! Çiçeğine kıyamayan, insana nasıl kıysın? Bunlar vicdanın eseridir. Ama senin gibilerin içini pislik kaplamıştır, ruhunuz karanlık. Sizde vicdandan eser olduğunu mu sanıyorsun sen? Ne geliyorsa sen ve senin gibiler yüzünden geliyor başımıza. Vicdansız mendeburlar sizi

koca 1 hafta daha sesini duymadan nasıl geççek ya ne zaman biticek ki bizim bu çilekeş halimiz

23 nisan bana ne zaman geçmişteki o günü hatırlatmayacak, o gün kurtulacağım.
şeytan diyor, koy yerine birini, bekleyen şahsı....
ama,
koca bir ama....
hem kendimi hem onu kandırmış olurum.
defol git artık anılarımdan....

demek ruyanda beni gordun
o ruyayi gerceklestirelim mi?
hadi bi an once haftasonu olsun

2012 den beri 23 Nisan daha anlamlı daha özel.
1yaşında oldun güzel yüzlüm.İyiki doğdun halacıım.
Halan seni öyle çok seviyor kii öyle çok seviyor işte.

Paylaşılan onca şeyin hatrını unuttuğumu mu sanıyorsun?
Unutmam.
Zor zamanımda yanımda olan kimseyi unutmamışım, seni mi unutacağım.

Eşinle oğlunu yıkarken, benden gelen mesaja gülmüştünüz.
Ne eleştirmiştik o şahsı, çocuk gibi, bir derdi varsa açık açık neden söylemiyor diye.
Ne farkı kaldı tavrının?

Yakışmadı. Bir şeyleri gizlemek, insanı muammada bırakmak, neden, noldu acaba diye germek dostluğa yakışmadı.
Benim de böyle pis bir huyum var işte. İp gerilerek kopmaz bende, tutar makası keserim.
İyileri, yapılan dostluğu asla unutmam.
Kızarım, sayar söverim. Sinirime giden tavırlar daha çok gözüme batar v.s..Ama zihnimden asla kötülük geçmez. Fesatlık geçmez. Sinsilik geçmez.

Hale bak, farzet ki topiğine yazıyorum. Ne saçma, ne gereksiz.

Değme filmlere taş çıkaran senaryo gibi hayatım yeterince zor ve sancılı.
Bir de üstüne ihanet belasıyla sınanıyorum.
O yüzden uğraştırma beni bunlarla, zihnimi yorma.
En ufak bir şeyi takan tarafımı en iyi bilenlerdensin.

Parantez içinde "sana değil" diye yaz mesela bundan sonra
Güldüm iyi mi

Bitiyorsun işte sende.. daha öncekiler gibi...

artık evlenelim ya nolur bunca yıl bekledim seni​

o küçük kız bile senden daha çok yakışmış o koltuğa
bence hiç kalkmasın o ordan..seninle olacak gibi değil çünkü bu iş..
bu arada tüm çocuklarımıza Atamız tarafından armağan edilen bu güzel gün kutlu olsun
ve aynı zamanda millet meclisimizin kuruluş yıldönümü de kutlu olsun
dilerim ki bigün o meclise layık olan doğru dürüst insanlar girip çıkabilsin her önüne gelen neiğdüğü belirsiz,
kabiliyetsiz, farklı amaç ve hesaplar peşinde olan kişiler değil..

siz İzmir / Dikili ' nin Castro' suydunuz hala öylesiniz. size o cezaları verenler sizin de dediğiniz gibi arı kovanına çomak soktuğunuz için verdiler, siz halka hizmet ettiğiniz için, canlıların temel yaşam hakkı su' yun satılamaycağını savunduğunuz için , halka en temiz en güvenilir ve en ucuz ekmekleri belediyenize ait fırınlarda yaptırdığınız için, ulaşım ücretlerini kaldırdığınız için, okullarda tüm öğrencilerin en temel hakkı olan beslenme haklarını verdiğiniz için yargılandınız ve akıllarınca cezalandırıldınız ama bilmiyorlar ki daha da yüceldiniz daha da sevildiniz. Dikili sizinle güzel aramıza ülkemize döneceğiniz ve makamınızda görevinize kaldığınızdan yerden devam edeceğiniz günün geleceğini ümit ediyorum. siz olmadan Dikili' ye de gitmek istemiyorum siz olmayınca eskisi gibi güzel olmaz ki. okuyamayacağınızı biliyorum ama yazmak istedim Dikili' nin Castro' su onurlu ve halkçı güzel insan.

İnsanların gözyaşlarıyla temizlenen
Anıtkabir'i ziyaretiyle kirletmediği için
Tayyip'e tesekkur ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…