Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Farzetki'ye yazdığım şu postları mı okuyorsun sen aşkımcan? :44:
Bu akşamki tabirine kahkahayla gülmemem elde değildi.

-Sen beni mi takip ediyosun kk'da?
+Aşkım belki kazen benim

Bunu da okuyosan beğen bari ama sen karda yürür izini belli etmezsin di miiiii seni köfte seni

Şuan sen doktora gidiyorsun ve benim elim kolum bağlı...
İçine tüküreyim özel sektör

alllahıma bin şükür çok çok beklediğimden fazla güzel geçti babam yolculamaya kadar akbil gişelerine kadar geldi senle o drece sevdi içim rahatladı bütün aile curcuna olsada herkes birbine benzedi bizden diyebildiler benim için buydu önemli olan senelerdir bunu düşünememiştim aslında ne çok benzerlikler varmış ne çok ortak noktada buluştular dün ben şoklardan şoklara girdim uyumalrı herşeyleri harika oldu Alllahıma bin şükür rabbbim sana ne akdar dua etsem az

annnem babam en önemlisi derken dayılarım yengelerim teyzelerim hayran kaldı senin anne babanı severken halalarını eniştelerini herkesi çok sevidm

baban çıkarken yanaklarımdan sıkıca öpüp alnıma bir buse kondurdu yaaa işte bu dedim bnim için öneli olan bunlardı

şimdi çok huzurluyum işte

Sürpriz sevgilim benim... Hediyelere boğdun bu haftasonu beni
Sen zaten bir hediyesin ki bana
Yerim ben o sevgili t-shirtlerimizi

taklitler asıllarını yüceltmekten baska hiçbir işe yaramazlar...

evet! bu sözü bende cok seviyorum gercekten askımmmmmmmmmm

hadi gel de bian önce su vdeoyu cekelim... bitanecik babacıklarımıza bomba gibi bi supriz hazırlayalım o kutlu gunde

benim canımmm tonton ötesi kayınbabikimmmmme ayrıca supruzlerim olcikkkkk kızının nereye nası camasır asıcagını bile dusunurmuuuuuuuuuusss

nasıl olmasın kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ah babasının oglu ahhh

yaktın caldın cırptın kalbimi

Ve senin o ıhlamur gibi rahatlatan sesini dinlemem için gereken bilet artık ellerimde Resulummmm...

Bu içinden çıkamadığım durumun sebebi sensin.

Nasıl rahat uyuyabileceksin benim kalbim huzursuzken..

Sabrediyorum..az kaldı seni yenicem..

Yaptığın her güzelliğin ne yazıkki farkındayım inan bana :) ancak şu varki mutluluk benim için tek kelime bunu bilmelisin...

evet suratını görmek istemiyorum, çünkü sen insan değilsin... iyi davrandıkça bir yerlerin kalkıyor
sana böylesi çok iyi oldu, umarım iyi yüzümün dışında; kötü yüzümü de anlamışsındır
çok uğraştım içimdeki kötüyü çıkarmamak için, çok sabrettım...ama sen kaşındın, tahrik ettin, delirttin insanı; fettan, cadı, anadan emılen süt nasıl burundan getirilir
anladın mı şimdi? yapacaksan benim gibi yapacaksın gururda olacak, insanlıkta...

neyse en azından gazabımı anlamış oldun. çok kaşındın hak ettın, bende doğama düşeni yaptım
hak etmeyene değil, hak edene vereceksin hakkını

Son düzenleme:
beni tanıyanlar bilir, asla bazı şeylerle böbürlenmem, kendımı övmeyi sevmem...

cidden iyi bir insanım, ama damarıma basıldığı zaman
kendı yapacaklarımdan bile korkarım, anladın mı insanın yan sanayisi?

iyilik içimde var, ama kötülükte bir yanımda gizli durur
her insanda oldugu gibi...yapılanı asla unutmam, hatta ara sıra aklıma gelır ve sinirlerim bile...
doğamın gereği, birisi canımı yaktığı zaman bende boş durmam
kötülük sistemim devreye girer
allah vermiş bu iki huyu da, melek değiliz ya sonuçta...
yani, benı insan olarak gör
sabır da bir yere kadardı...

Son düzenleme:
Ömrüm, mutluluğum şuan yanımdasın ama ya sonrası nasıl geçecek nasıl bi daha yokluğuna alışacağım?
Seni çok seviyorum, çok çok çok.

yarın yüzüklerimzide alınıyor çok mesut ve mutlu bir giz var yarın bir eminönü turu ve hediyelikler alınır ben mutlu mesut olurum kendi el emeklerimle herşeyimi hazırlıyım içim rahat olsun

desem ki sen benim için, hava kadar lazım, ekmek kadar mübarek, su gibi aziz bi şeysin;
nimettensin, nimettensinn !!
desem ki.. inan bana sevgilim inan,
evimde şenliksin, bahçemde bahar;
ve soframda en eski şarap..
ben sende yaşıyorum, sen bende hüküm sürmektesin..

bu şarkıyı hem kendime hem de ileride doğacak güzel kızım melindaya armağan ediyorum

[video=youtube;t3aSY0MNvTs]https://www.youtube.com/watch?v=t3aSY0MNvTs[/video]

Yine gece yarılarına kadar mesajlaşıp uykuya dalmak, ve sabah günaydın mesajlarınla dünyaya gözümü açmak..
Yanımda olmasan da her günü seninle geçiriyorum ben.
Mesafeler soğutamaz kalbimizi, eskisinden daha güçlüyüz hatta şimdi.
Bir de hayırlısıyla dön oralardan.
Bir daha kader hiç ayıramıycak bizi................

Beklemek mi benim payıma düşen bu hayatta? Sabredip, şükrettim yine edeceğim. Yine herşeye hayırlısı diyeceğim. Güçlüyüm ben... Halbuki o kadar da emindik şehrime geleceğinden. Ama olmadı uzak başladık, yine uzak sürücek. Ve benim payıma düşen hep beklemek...

Keşke baştan bu kadar emin söylemeseydin, o zaman bende umutlanmazdım, böyle de hayal kırıklığı yaşamazdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…