Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım,kanımm,hayatımın tek gerçeği öyle güzel öyle huzurlu bir gün geçirdim ki sayende,his bitmesin istedim..Elimi hiç bırakma gözlerini benden bir dakika bile ayırma diye..Gene sayende harika bir gün geçirdik,tabi sonu her zaman ki gibi geçici de olsa ayrılıkla bitti.Yetmiyo bana saatler doyamıyorum ben sana,kokuna..Yanındayken bile özlerken seni düşün sensiz nasıl olduğumu.Seni öyle çok seviyorum ki hiç bir şekilde hiç bir lisan da anlatamam ,hepsi yetersiz kalıyo cünkü..İyiki varsın iyiki benimsin...

seni özledim:97:

Son düzenleme:
bana rahat batıyor. valla bak. seviyorsun ya beni, el üstünde tutuyorsun ya, üzerime titriyorsun ya hatta, ondan didikliyorum seni işte.. hatanı arıyorum, mercekle bakıyorum ben sana.. gıcık alıyorum kendimden.. cidden bu yaptiğim şimarıklık, başka bişey değil ! kahveni özledim.. ve de dizini.. sen gene de sev beni, çok sev. boğ beni sevginle..

Soruyorsun bazen bana neden beni bu kadar seviyorsun diye sen benden de iyilerine layıksın diyorsun ya ve ben sadece bakıyorum ya sana öyle. Sen bana hayatımda en şafkatle, gerçek aşkla bakansın,yüreğimin içindekini görensin, yıllarca yaşadıklarımın mükafatısın, saf çocuksu kendin gibi. İkimizin sabrı, ikimizin duruluğu şeffaflığı getirdi bizi bugünlere. Hırçınlıklarımı sakinliğiyle durduran olgunlaştıransın beni. Yüzümü kara çıkarmayanımsın sadece bugünüm değil yarınım herşeyimsin bir kalemde silip atamayacağımsın. Hayat sadece seninle güzel ben seninle yaşıyorum hayatta tek yüzümü güldüren insan seni çok seviyorum..

Birbirimizin gözünün içine baka baka önce kim uykuya dalacak diye beklemek çok hoşmuş
Tabi ki önce ben uyudum
Ama birazdan seni öpe koklaya uyandıracağım ki :127:

Allah'ım bu kez açmalısın o telefonu sanırım birşeyleri değiştirmek zamanı artık lütfen

İnandığım mucize..

Yakınlarda bir yerlerdesin, hissediyorum..

Lütfen çabuk gel.. :130:

11:123:

Bugün bahar kokacak, Aşk kokacak, giren gören herkesi huzura boğacak evimizin kapı numarasındayız sevgilim

cevap atamıyorum bi bakıver :97:

Bir elbise daha aldım aşkımmm Ne olucak benim bu alışveriş aşkım bilmiyorum ama
bu seferki mükemmelin ötesinde bir elbisee bayılcaksınnnnn

Kokun burnumda aşkın tenimde asılı kaldı...
Bekledim... Ruhlarımızı değilse bile bedenlerimizi ayıran gemi, bir gün geri dönecekti...
Ve işte!
Seni havama, seni suyuma, seni toprağıma yeniden taşıyan günün güneşi bugün yürekleri ısıtan!

Kuşların şarkılarındaki her bir nota sen... Her bir nota biz...
Bugün günlerden aşk...
Namelerden huzur...
Ellerim senin, yüreğim esirin...
Gözlerim gözlerine değmeyi bekliyor...

Ne inatsın be adam!
Ben talebi silmekten bıktım,sen eklemekten yılmadın.
İstemediğin ot burnunda biter misali.

Heyy seennn !!

İyiki varsınnn çünkü seninle paylaşmadığım herşey içimde yarım kalıyooo

Seni çok seviyorummm

Amacın Yara olmakmış zaten,
"Yar" değil..

Beden olarak yanımda olmasanda her an kalbimdesin, beni tanımasanda bilinç altında biryerde ben varım.Birazcık zamana ihtiyacımız olsada en fazla 2 yıl sonra ordayım ve ömrünün sonuna kadarda yanında olacağım.Oraya geldiğimde beni hissediceksin ve bana yardıma geliceksin biliyorum çok şey istemiş olacağım senden ama sen bunları sorun etmiyorsun:))hayalim var gerçekleştireceğiz beraber, istediğim eve sahibim, istediğim hayata ve sen yanımdasın:))çok mutluyum ve sağlıklıyım Rabbime şükrediyorum:))

her şeyi biliyorum ama susuyorum..

Sen varya seeen! Mutluluk sebebim ! Gözümdeki yaşımı bile sadece mutluluktan akıtan 5 yılımın tek kahramanı... Gene şaşırttın benii.. Beraber olamıyo olsaksa aslaa boş geçirmedin bu yıldönümümüzüde.. Seni felaket fecii seviyorummmm O yazdıgın nota ölürüm ben ölüüür! çiçeklerim çiköletalarım vee minnoş ayıcıgııımmıda yeriiimmm

Hep benimle kaaaalllllll , hoşgeldi 6. yılımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…