Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birden sevindim bu mesleği seçeceğine Pek sıcak bakmasam da, dün '' seni götüreceğim her uçuşuma, eşimi götürme hakkım var, her sabah başka ülkede uyanırsın... '' dedin ya. ''eşim'' kelimesi de pek bir yakıştı ağzına

Ey insan! Kaf Dağı kadar yüksekte olsan da;
Kefene sığacak kadar küçüksün;
Her şeyin bir hesabı var;
Üzdüğün kadar üzülürsün...

garibim her yerden,herkesten,her şeyden kendine pay çıkarmaya çalışıyo işte

Hep bir şey eksik gibi ve hep bir şey yarım ve hep bir şey yok artık sanki..

rabbim ona daha güzellerini nasip etsin..hastalıgınada şifa versin..

bizim içinde ne hayırlısı ise inşALLAH o olur..

Son düzenleme:
çok komiksiniz kızlarrr
birbirinize beni fişfikleyip neden bana canım cicim takılıyosunuz madem ?
amaç nedir yani ?

mutluğu hakediyorum diye bişi yok her insan mutlluğu hakeder insan vasfındaysa eğer yüreğinde iyilik olan insana mutllluk yakışır arkadaş yüzü başka güler dili başka güzel söyler

Alllah güzel insanalrla karşılaştırsın her günümüz huzur dolsun inşalllah

sana gelince aşk seni çok seviyor her anımda deli gibi özlüyorum 1 gün görüşemesek sinirli hırçın olup senle görüşünceye kadar aç kalıyorum birşeyler yerkende önündekileri çalıyorum ne çektirdim be ben sana :)sensizken büründüğüm aısk suratım sen varken saniyede uçup gidiyor dünya dertlerinden beni nasıl her zamana arındırıyorsun

teşekkür ederim aldığım her nefeste tek düşündüğüm kalbimin her attığında yaşama sebebim olduğun için seni çok seviyorum iyiki varsın

aşkım artık saçımı boyatabilirmiyim ya nolurrr

Eden kendisine eder...
Yapan bulur ve çeker...
Unutma!
Kazanmak koca bir ömür ister!

Kaybetmeye ise anlık gaflet yeter...

Hz.Mevlana

Burada sevgisini paylaşan, düğününe çok az kalmış arkadaşlarımın sevincini, o tatlı telaşını gördükçe çok mutlu oluyorum Allah hepinize güzel yuvanızda bir ömür mutluluk nasip etsin

senin huyun güzel ya, ondan gözlerin böyle güzel
huyuna suyuna, boyuna posuna maşallah

Dört tarafı kadınlarla çevrili olduğu halde, sevgilisini aldatmayan erkeğe “ada”m denir...

şu evlilk nişan düğün kız isteme çeyiz vs topikleri varya ordaki her yere konu açmayı nasip etsin allah bana :)
''tabi mutlu olmak isteyen kızçelerimide ayırmasın rabbim''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…