dersinden geçmek için illa facelerde dürtüşmek mi lazım
nedir bu işin aslı anlamadım
biliyor musun hoca olmuşsun ama adamlıktan nasibini alamamışsın
sanırım toyluğundan ileri geliyor bunlar
ee öğrenciyle aynı yaşta olup bide hoca olunca burnun da başın da tavanlara değiyor
ama yok oturmamış seninki daha..
pek oturacağa da benzemiyor karakter yok çünkü sen de kişilik nasıl otursun ki..
farzettim ki burayı okuyorsun :
ben başkasına benzemem hoca
o istediğin yalakalığı ya..klığı bende bulamazsın
dönem uzatacaksam da dürüstlüğümle uzatayım lazım değil sen ve senin gibilerin oyunu..
Sen arkadasim, kardesim, kankam dedigin insanin arkasindan nasil boyle bir sey soyleyebilirsin ya?
Sen insan misin? Sen nesin? İnsanlara beni cekistirmek icin gonderilmis bir hain misin sen?
Ama benim icim rahat. Allah seni islah etsin. Benim sana da o bana gülüp arkamdan konusan diger arkadasina da soyleyecek lafim, sözüm yok.
Ama hakkimi helal etmiyorum. Daha hayat yolunuzun basinda bir düsman edindiniz. Umarim geri kalan hayatinizda kendinizi düzeltirsiniz de ikinci ücüncü düsmanlar edinmezsiniz.
Bir akşam gözünde aşk tüterse,geçmiş günler aklından geçerse,kalbin bomboş ümitler biterse sen üzülme ben varım.
Neler geçti kimbilir başından,sevgi umdun hep başkalarından,arama gidenlerin ardından o giderse ben varım.Vardım.
yine oturtup beni ders çalıştırdın. hem de kilometrelerce uzaktan, telefondan
zaten ben öğrenciyken de hep benden fazla stres olurdun sınavım yaklaştığında
hala aynısın sevgilim, büyüdüm, öğretmen oldum sen hala bebek gibi ilgileniyosun benle
şımardım yineee güldürdüm seni şeberdim azcık da
hmm demek hoşuna mı gitti...
evet ben de seni çok özledim sevgilim
dön artık
başlayalım hayatımıza kaldığı yerden...
yeniden başlayalım yeni şehrimizde
yeni eşyalarımızla
kim bilir belki izmir belki antalya...
hakkımızda neresi hayırlıysa...
Sen benim en büyük şansımsın. sızlanmayı bırakıp senin hayatıma getirdiğin baharın tadını çıkarmalıyım. ben daha önce hiç bu kadar tatlı bi adam görmedim. senin çocukların çok şanslı olacak çooook. bal gibi bi baba, rengarenk. az önce seni görünce nasıl da istedi canım seni çocuklarımla kudururken izlemeyi. benim evime bir "sen" lazım. ilaç gibi geldin şu melankolik hallerime.
Ağzıma bir lokma koyamıyorum bugünlerde, bu hale gelebileceğimi rüyamda görsem inanmazdım. Mutlumusun acaba, artık bahar da geldi, sözde ateşkeste var, üşümüyorsundur intikallerde...Tehlike altında da değilsin belki. Çok özledim seni. Burnumun direğini sızlatıyor özlemin...Dünya gözüyle bir kez daha görsem...