Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seni o sanmıştım.. ne kadar da yanıldım..

Resminle bile kavga edebilen tek kişiyim sanırımsinir olup vuruyorumda aradaÇok sinir bozucu bir durum olsada ne yapayım yani peşinden koşabilecek biri değilim.Seviyorum demek bana eziyet edebileceğin anlamına gelmiyor.Hala çok değerlisin bende farklı birşey var aramızda aşk değil, aşkı geçtim artık ne bilmiyorum ama hep böyle olacak gibi geliyor.Ben vazgeçmeyi öğreniyorum senden tabi bu değersiz olacağın anlamına gelmiyor dedim ya bizim aramızdaki şey bir anne sevgisi gibi bir sevgiye dönüşte bu nasıl birşey kimse çözemedi henüz:))artık hayallerimin peşinden gidiyorum.Bu arada sevdiğini düşündüğüm eski sevgilini gördüm yanında başka biri vardı yeni sevgilisiydi sanırım şaşırdım desem bana inanmazsın değil mi:))şaşırdım ama sana şaşırdım:))

yeter gerçekten yeter. bir sırrını verdin ok. tamam dedim. ama onu öğrendim diye o sırrın getirdiği yalanlara beni ortak etmenden bıktım. 2ci oldu bu. bugün senle bunu konuşacağım. artık yeter.

Son düzenleme:
Ben seni aramadığımda kıyamet kopuyor , sen beni aramadığında hiç sorun olmuyor .

Ne yaman bir çelişkidir bu .

bırgn hersey bıtecek ve sen yıne karanlık mutsuz hayatının ortasında yanlız kalacaksın umarım farkındasınıdr

Canımın canı sevgilim! İlişkimize ara verelim derken kastettiğim bir kaç saat değildi. Hele ki o verdiğimiz arayı bana sürpriz hazırlayarak değerlendirmen hiç değildi.
Ama anladım ki, ne kadar sorun yaşarsak yaşayalım, ne kadar mutsuz olursak olalım, ara vermek bize göre bir şey değilmiş.
Telefon elimde sürekli ekrana bakarak, isminin üstüne tıklayıp son anda aramaktan vazgeçerek nasıl bir ara vermiş olabiliriz ki zaten?
Sensizlikten kıvranırken attığın mesaj beni ilk başladığımız güne götürdü:
"Böylesine severken bu ara niye? Değil bir ayım, bir günüm; bir anım bile sensiz geçemez. Hazırlan, geliyorum. Ben seni görmeden yaşayamam yaşam kaynağı sevgilim!"
Gözyaşlarım yanağımda, ağzım kulaklarımda.. yine fethettin yüreğimi aşk kokulum!
Sürpriz falan istemiyorum, sadece seni istiyorum. Seni görmek ve bir kaç saatlik yaşadığım sensizlikteki özlemimi sımsıkı sarılarak gidermek...
Seni kocaman kocaman çok seviyorum!
Bekle benii sevgilicimm, ilk günki heyecanımla, süslenip püslenip geliyorum sana...

Bugün yokluğunun 4. günü sensizlik çok zor oysa ki.. :26:
Gel desem gelecek mişsin gibi, beraber olupta seninle birlikte annem'le uğraşmayı bile özledim sen yokken tadı çıkmıyo ki.
Hatırlar mısın yaklaşık bi 11 ay önce annemlerle size geldiğimizde kafan önünde surat kızarmış bi şekilde oturma odasına girip hoşgeldiniz der ve giderdin.
Şimdi ise beni çok sevdiğini anlatırken suratın kızarıyor sadece
Kim derdi ki benden utanan çocukla nişanlanacaksın. Çocukluktan tanıştığın anneannenin eline doğan çocukla hayaller kuracaksın.
Kim derdi ki asker yolu bekleyeceksin. Seni çok özlüyorum yüreğimin neşesi. Çabucak gel gel de hayaller gerçek olsun.
Sabredelim, azmedelim zafer bizim olsun.

İNŞALLAH canım ALLAHIMA güveniyorum, ALLAH razı olsun

Son düzenleme:
Buraya "Kavuştuk" diye yazacağım günler gelicek mi
Bu özlem, bu belirsizlik, bu zaman, çile biticek mi

Seni görebildim sonunda.. iyi mi oldu kötü mu bilemedim.. gözlerin gun boyunca doluydu..seni hic bu kadar çökmüş, duygusal görmemiştim:26: artık daha cok endiseleniyorum

yaz gününde donuyor ya kanlarımm
savur savur ateşlere at beni..

Son düzenleme:
Ümitlenmek için çok erken biliyorum ama senle konuşurken kalbim çarptı hızlı hızlı :78:
Hayırlara vesile kılsın Rabbim, ama içimden tekrar denk gelip konuşur muyuz diye de geçirmiyor değilim
Kader bana bi kıyak yapsana

Allah'ın yarattığı herşeye sonsuz saygım var hiçkimseye ve hiçbirşeye çirkin demem diyemem ne insana ne hayvana tarzım değil başkası bana demiş olmasa bile. Ama şunu demeden geçemeyeceğim bana sen çirkin derken kendin hiç mi aynaya bakmıyordun acaba birinin birine çirkin demesi için kişinin kendisinin o kişiden çok çok güzel olmadı gerekmez mi? o akmış siyah kalemlerinle mi güzelsin silmeye bile zahmet etmediğin hani çok övündüğün güzellik anlayışın bu mu tabii herkes kendine göre güzeldir o başka da asla benden güzel değilsin bu da bir gerçek canımm.. Evet özellikle baktım bana bnu söyleyen nasıl biriyimş diyee gördüm iltifat edecek tarafın olsa onu da söylerdim ama üzgünüm. Ne yaptığından ne ettiğinden zerre haberim yok kaale de almıyorum sadece o gün bana dediğin çirkin ve aptal sözünü geri iade ediyorum nokta..

bu aralar sana hep naz yaptım sevgilim.. evlilik bunalımına mı girdim naptım hep şakaya vurdun uymadın bana yoksa kapışırdık kesin
yarından itibaren gerçekten daha olumlu daha neşeli olmaya çalışçam sevgilim söz veriyorum
haftaya temizlik var evimizde dip köşe, herkesler bişeyler için koşturuyo, bizim için uğraşıyo
ve biz kavuşmaya çok yaklaştık, cuma günü de yıldönümümüz üstelik
seni seviyorum, bazen seni gerçekten çileden çıkarıyorum ama hepsi aşktan valla

Son düzenleme:
Askere gittin bekledim işin yoktu parasız pulsuz gezdik tozduk bekledim iş değiştirdin boyuna yine bekledim yazık lan bana benim gibi insana bu yapılırmı be.Tabi insan aptal olduktan sonra eşşek olduktan sonra semer vururlar.Yaranamazsın kimseye zurnacım göz ucuyla hep telefona bakarsın ama aramaz.Kalbimin üstünde bi ağırlık varki gitmiyo

Ben sana nerden tutuldum..

Birşeyin harika olması için zaman ve mekanın önemi tabiii ki yok ama bugüüün mükemmeeellldiiiii!!! Film, ortam, sen ve ben

Sen daha iyilerini hakediyosun sevgilim inan bana...

5.yılımız tekrardan kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…