Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sadece zaman geçsin diye yaşıyorum.
Ot gibi, bitki gibi...
Sen gittiğinden beri bu şehirden darmanağınım
Kimselerle görüşmüyorum
İyice yalnızlaştırdım kendimi
Sen gittiğinden beri sevdiğim
Yalnızlığıma hapsettim kendimi...

yarın varyaaa yarııın sevgiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm

Harikaaaanında ötesinde olucaaak !

herkesin bir derdi,bir sıkıntısı varmıs..
ama zaman geliyor geçiyor,unutuluyor,unutuyorlar.
ya benimki ne kadar sürecek ? yoruldum artık.
gelecek günler mutlu umutlu olacak diye inancımda kalmadı artık
hayatım boyunca hep dertler sıkıntılar beni buldu,bundan sonra mı mutluluk gelecek
Yalaannnn !....
İnanmıyorum artıkkk

hiç iyi haberler almadım senden...kan değerlerin yine düşmüş,yine iyi değilmişsin...offf..içim daraldı..Allah'ım yardım et tüm hastalara..

Ofice im sana bir kaç kez özel mesaj atma girişiminde bulunmuştum. Boşalt artık şu özel mesaj kutunu

Heycaandan midemeee kramplaar giriyooo resmeeennnnn Hem sabah hemen olsun istiyorum hemde zaman yetmicek gibi geliyooo sevgiliiimm Çok cicik olmalıyııım çoooookkk gözlerini alama bendeeen sende meraktaaan ölüyoosun biliyoorum burayada yazmoorumkiii beni takip edersinde okursun burdan diyee çatlaa sevgiliciiim meraktaaann ohhh

simdi ben buna uzulsem mi? sevinsem mi?
ne guzel aradin sesini duydum, oyle salak salak mesajlasmak yerine boyle arasan daha iyi olmaz mi?
Neyse hadi bakalim. hem sinir oldum, hem sevindim. hem kirildim, hemde heycanliyim. yuh bu kadar duyguyu nasil ayni anda yasatiosun bana

Evimiz bildiğin pamuk şekeri oldu Tabirimde haksız mıymışım aşkımcan? mobilyalar gelince, odalar giyinince nasıl da prensese dönüştü o kocaman ev küçülüverdi

Ufak tefek problemler yaşasak da mutsuzluğuma ilaçsın sen, koltugumuzdaki minik hasar için çok üzüldüm ama nazar boncugumuz olsun, ben ağlarken sarılman ve teskin etmen.. ahh be yüreği güzelim benim canımın taa içi!

Seni çok seviyorum...

Çoktan da çok...

Öyle çok!

özendimm yaaa
ALLAH mutluluğunuzu bozmasın
böyle mükemmel,romatik ince ruhlu erkekleri yazıyorsunuz sorna bende böyle naif ince ruhlu düşüncelisini arıyorum bulamıyorum sonra bu gidişle kimseyi beğenmemekten hiç evlenemicem sanırım

Hayır ben iyiyim . Sadece hayatım iyi değil bu aralar.
Sevdigim insanlara gitme diyemiyorum , uyuyamıyorum , özlüyorum ve yoruldum.

Fatmagülllllll !!!

Tam uyuyacaktım gece gece psikolojimi bozdun yahu

O nasıl bir reklam , o nasıl bir poz , o nasıl bir .........

Ya bi git fatmagül bi git yaaaa

ufff sıktı artık senin bu tavırların
yaşıt da değiliz ki benle aşık atıyorsun
hey yarabbim yaa nelerle kimlerle uğraşıyorum
bu nasıl bi tilkiliktir nasıl bi kılıfçılıktır ben anlamıyorum
ama artık herkes gerçek kimliğini gördükçe seviniyorum
bazen o bana da yaptığın patavatsızlıklar ya da kişisel eksikliklerin sayesinde kendini ortaya koyuyorsun
oh oluyor sana olacak da daha..evet bunları düşünebilen hatta yazabilen bir insan haline getirdin beni sonunda
bunun için beni suçlamak ve kendini gene bi şekilde kurtarıp haklı çıkarmak yerine direk kendinden utanmalısın bence..
bunun vakti çoktan geldi de geçti artık..yaşının farkına var

Çok teşekkür ederim, amin canım
Mutlaka bulucaksındır, Allah doğru zamanda doğru insanı çıkarır karşına emin ol...
Çünkü benim öyle olmuştu

Allah gönlüne göre versin inşallah

fatmagülün suçu aydınlığa kavuştu
Allah b... versin gece gece midem altüst oldu
ne gerek var böyle saçmalıklara yaa
sana da o resmi çekene de.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…