Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Görürsün sen.

Bir an samimiyetine inanmıştım.

Ama uzun sürmedi.

Hem "ölümlü dünya, ne gerek var uzatmaya" lafları, hem sürekli bir iğneleme, laf sokma v.s çabaları..
Yok yahu, rica edeceğim az ötede oynayın.

Son düzenleme:
ara sıra sana sinir olsamda seviyorum napıyım işte
ha bu arada 1 gün sonra 1 yaş daha yaşlanacaksın koca bebegim
bide sana süpriz dogum günü partisi yapacagım
kızım sen ben aileler beraber mum üfleyecez

..Ve seninle korkmuyorum
En yüksek bahsi oynamaya..

bugün çeyizim serildi, bugün evimiz yuvaya benzedi
o kavanozlara mutfak erzaklarını doldururken sana yemekler yaptığımı hayal ettim
hoş, gerçi arada gidip yapıyorum ama olsun
ayrıca 2 yıl yetçek bize o çeşit çeşit baklagil, çeşit çeşit yağ sevgilim
kavuşmamıza az kaldı.. bu akşam evimi bırakıp evime gelmek zor geldi çok
ayrıca biliyor musun internetten alışveriş yaptığım sitelere şu anki ev adresi tanımımı 'eski ev' olarak yapıyorum
o kadar benimsedim yani senle olan yuvamızı, evim olarak
ayrıca çamaşırlarımın olduğu çekmeceyi açıp muziplik yapmanı da yerim çocuklaşıyosun yanımda sevgilim
hadi zaman biraz daha hızlı geçsin.. hadi evimizde olalım artık

Bir gün biri çıkar karşına vazgeçmemeyi öğretir; biri çıkar karşına değer vermeyi öğretir; biri çıkar karşına yıkılıp yıkılıp ayağa kalkmayı öğretir; biri çıkar karşına güvenmeyi öğretir; biri çıkar karşına sadakati öğretir; biri çıkar karşına sorumluluk almayı öğretir; biri çıkar karşına sahip çıkmayı öğretir; biri çıkar karşına sahip olmayı öğretir; biri çıkar karşına mutlu olmayı öğretir; biri çıkar karşına gözlerle gülmeyi öğretir;biri çıkar karşına saygıyı öğretir; biri çıkar karşına huzuru öğretir; biri çıkar karşına sevgiyi öğretir; biri çıkar karşına aşkı öğretir; biri çıkar karşına şükretmeyi öğretir; biri çıkar karşına yaşadığını sandığın her şeyi aslında hiç yaşamadığını öğretir... Biri çıkar karşına iyi ki çıkar karşına...Canım kocam, mucize'm...

Bir kadın, sevgilisinden beklemeden kendine yüzük alabilir. Bunda garip olan bir durum yok. Ben de beğendim aldım, neden öcü görmüş gibi baktın anlamadım. Yüzük de küpe gibi bir takı, bluz gibi alışverişte alınabilecek bir eşya değil midir?
Gerçekten her şeye mana yüklemeni anlayamıyorum. Bunca yıllık arkadaşımsın, sanki ayıp bir şey yaptım bugün, sadece kendime yüzük aldım. Duyan da kendi kendime alyans takmaya başladım sanacak, yüzüğe yüzük olarak, takı olarak bakmadığın için; sevgilin sana yüzük almıyor tatlım demek geldi içimden, ama demedim.. :)

Ne bicim bakislardi onlar oyle, resmen gozlerinizden nazari aldim, basim catlayacak gibi... hele donup donup bakmaniz cok daha ilgincti!

Ama iyi yonunden bakiyorum yine de, askimiza ve mutlulugumuza sahit oldunuz... Insallah gercek aski ve mutlulugu siz de yakalarsiniz

Hayati ama çok güzel bir karar almak üzereyim, hakkımızda en hayırlısı olsun...

Son düzenleme:
Sen gitmeden once, pazar sabahlari uyku keyiflerimiz vardi kocacim.. gec uyanir haftanin yorgunlugunu atardik:26: guzel bi kahvalti hazirlardik birlikte.. sen keyifli bi sarki acardin ikimize.. pazar sabahlarinin bi anlami vardi bizim icin..

Sen gideli ben pazar gunleride 7de uyanir oldum bitanem bunu isteyerek yapmiyorum inanki.. simdi ne kahvalti yapacagim, ne de keyifli bi müzik acacagim.. kalmadi huzurum.. hersey anlamini yitirdi benim icin.. sen 12 nisanda 16.15te kislaya girirken, arkana dönüp son defa elini salladiginda hayat orada durdu benim icin.. erteledim mutluluklarimi.. uykularimi bile.. sen nefesini tekrar evimizde almaya basladiginda kocacim, bu hayat yeniden devam edecek..

Ben yorulmaya basladim, gel ve bir daha gitme olur mu

Ben kimseye böyle yakışmamıştım...
Günlerdir bizim için bunu söyleyen o kadar çok kişi oldu ki...
Ben de inanmaya başladım galiba artık...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…