Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şafak 37 banada o gün güneş doğacak. rabbim dualarımız kabul eyle
sen hiç merak etme olcakki. ALLAH büyük

Geleceğiz işte,biraz sabret! Biz ne derdindeyiz,sen evini tanıtma derdindesin...Biraz anlayışlı ol !

Sen benım güzelliğimi -bakımlılığımı ,nıye hala kımseyı bulamadığımı herkese anlatırken,bana güzel yüzümü görmenin seni mutlu ettiğini söylerken ben senın gözlerinin içine bakıp gerçekten güzel bulup bulmadığını ve hayatımda olup olmayacağını sormak isterdim.

hayatıma girdiğin güne hem şükrediyorum hem de lanet.hayatını kolaylaştırmak yerine zorlaştırdığım için özür dilerim istediklerini veremediğim için .seni komple değişime zorladığım için.ama yine de allah sen nefes aldığın sürece bana da nefes aldırsın ...

Kızım senin şımarıklığın taa karşı kıyıdan beni boğuyo ya.
Ne zaman büyüceksin.
İlgi istiyorum yazma bari açık açık.
Bu kadarda itici olma.
(diyemedim ya laa )

Kendimi arıyorken.. olmaktan korktuğum yerdeyim..

Sendeyim..

ne zormuş sensizlik, hayallerle uçarken,kavuşmak için gün sayarken şu durumda olmak çok acı kim derdi ki kim bilebilirdiki ! tam 1 hafta oldu bugün su gibi akıp geçen zaman koca hafta içime işleye işleye canımı yaka yaka geçti
bunada alışırız elbet geçiçek buda illaki ama keşke böyle olmasaydı bu SON !

Acıyorum sana hiç dostun,arkadaşın,seni sevenin yok

hem sanal alemde hem gerçek hayat da bir dön kendine bak niye beni seven yok diye düşün...içinin fesatlığını pisliğini temizle iftira atma belki sevenin olur

Farzetmiyorum aşkım okuyorsun burayı Bu kelimeleri yazarken yanımda acaba ne yazacak diye gözlerin fal taşı şekilde bekliyorsun
Seni seviyorum uleynn

Seni affediyorum. Ama sevmekten vazgeçemiyorum .
Sensizlik dayanılmaz gelmiyor. Ama arada bir yokladığı da olmuyor değil.
Hatırladığım mutlu günlerimde, kalbimin çarptığı anlarda yanımda hep sen varsın. Bu canımı sıkıyor.
Uzun zamandır , doğru düzgün mutlu olamamışım aslında, bak yine fark ettim.
Benim bu arayışım, hep senin yüzünden ... Benim bu açlığım, yağmurlu bir gecede ,sokağa terk edilmiş,nereye gideceğini bilmeyen yavru bir köpeğin çaresizliği gibi.
Ve Her mutsuz olduğumda sebebi senmişsin gibi sanki. Sen mutlu edebilseydin ve bırakıp gitmeseydin, senden sonra kimse kıramazdı beni.
1.5 yıl oldu . Arada sırada da olsa aklımda ne işin var soruyorum sana ?

!!!

Ne diyebilirim ki...
Pişmanım hem de çok
çok şey kaybetmişim ben meğer keşkelerim o kadar çok ki...
şu hayatta mutlu olmayı sevmeyi,sevilmeyi beceremedim kızıyorum kendime acıyorum biraz da
yaşanacak o kadar güzel günlerimiz vardı ki değerini bilemedim
Şimdi ağlasam da sızlasam da her şey için o kadar geç ki...
bir başkasına aitsin şimdi
baktın yıllar olmuş ben hala ilgisiz,duyarsız,sevgimi bir türlü gösterememiş hissettirememişim sana,gittin.
oysa o kadar değerliymişsin ki kaybedince anladım
hep kaybedince anlarım zaten akıllanmıyorum ben hatalarımdan hiç ders almıyorum
tanrım cezalandırıyor sanırım beni her an aklımda senli günler her an lanet ediyorum kendime keşke diyorum keşke...
ama sana da kızıyorum işte tamam haklıydın bir küs bir barışık belirsizlik içinde bir yerlere varamadık sıkıldın biliyorum benim soğuk davranışlarımdan ama bir ay içerisinde başkasıyla evlenmeye karar verecek kadar mı uzaklaştın benden
o kadar mı bitmişti değerim sende yerine kendimi koyuyorum ben olsam diyorum başkasına aşık olsam yapar mıydım bunu yapamazdım başkasına aşkımdan ölsem de 1 ayda evlenmeye karar veremezdim meğer ne çok yormuşum seni arkana bile bakmadan başka bir hayata yelken açtın
Böyle mi olmalıydı,annemden mi duymalıydım nişanlanacağını arayıp konuşsan benimle kızmazdım ki ben o kadar anlayışsız mıyım üzülürdüm yine kahrolurdum belki ama dost kalabilirdik en azından olmadı yine her zaman yaptığın gibi yaktın bütün köprüleri. Sen mutlusun değil mi,hayatının aşkı yanında umurunda değilim ben üzülür müyüm,bundan sonra beni görünce ne yapacaksın hiç düşünmedin çünkü yalnız değilsin. Ben de geçmişin gereksiz bir anısıyım önemli değil ne hissettiğim evet hep soğuk davrandım sana ama hiç mi tanımadın beni hiç mi düşünmedin üzüleceğimi neyse...
Kendime her gün sorduğum ve cevabını asla bilemeyeceğim yüzlerce soru var kafamda atlatamıyorum,hazmedemiyorum seni ömrümün sonuna kadar görecek olmak belki de düğününe gelmek zorunda olmak sen olsan katlanabilir miydin? Bilir misin düğününe gelmemek için bahane uydurabilmek için şimdiden komplo teorileri üretiyorum çünkü kimse bilmiyor "bizi" bu bizim sırrımız kimse bilmeyecek o yüzden anlamazlar neden gelmek istemiyorum düğününe zor,çok zor hayatımın sonuna gelmişim gibi hissediyorum bundan sonra bu kadar mükemmel bir aşk bulamam biliyorum kendini bir şey sanmayacakmışsın yanındaki insanın değerini yanındayken bilecekmişsin gittikten sonra değil...Bu ne zaman geçecek? Ömrümün sonuna kadar anılarla pişmanlıklarla yaşamak istemiyorum hayatımda ilk defa bu kadar çaresizim geçmişle barışamıyorum kendimle barışamıyorum artık her şey bitse tekrar dönsen bile bir anlamı yok.Onu da istemiyorum başka birisini hiç istemiyorum inanmıyorum çünkü bundan sonra birini seveceğime ilk defa hayatımın bitmesini istiyorum Rabbim canımı alsın istiyorum bundan sonra yaşanacak güzel günüm kalmamış gibi geliyor.Sen beni hep üzdün aslında istemeden de olsa kimse senin kadar üzemedi beni belki de o yüzden bu yaranın büyüklüğü deli gibiyim kafayı sıyırıyorum yavaş yavaş bir yanım mutluluğu hak ettiğini düşünüyor hep mutlu olmanı istiyor diğer yanım pişman olacaksın ben ne kadar üzüldüysem sen de üzül mutlu olma diyor içimde bir yerlerde o düğünün gerçekleşmesini istemiyorum hiç kulağım telefonda bitti haberini bekliyorum bir şey umduğumdan değil bizim için çok geç artık tamamen kadınlık gururumdan,insanlığımdan. İnsanım ben duygularım var kaldıramıyorum bu yükü. Kaç insan yapar benim yaptığım salaklığı kaç insan yaşar benim yaşadığımı pişmanlık öyle zor ki...
Ve artık her şey için çok geç...

Hatay'daki vahşeti yaşayanlar
Allah size sabır insanımıza da akıl versin
yavaş yavaş unutuluyorsunuz.
ama ben unutmuyorum unutmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…