Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben seni canımdan çok sevdim,2 buçuk senemi seninle geçirdim. Aynı şekilde seninde beni sevdiğine hep inandım.
Meğer başkasını yerime koymaya hazırmışın bile.
Tek bana değer verdiğini sanmıştım. Onuda ailenle tanıştırmışın,benimle yaşadıklarını onunlada yaşamışın.
Her şey şaka gibi geldi şaşkınlığı hala üstümden atabilmiş değilim. Öğreneli koskoca 2 hafta geçti ama benim öfkem,hayal kırıklığım daha geçmedi.
Umarım bir ömür boyu mutsuz olursun. Sadece Allah'a havale ediyorum.

İlk defa kalbim mantığımı es geçiyor..
Kontrol kalbimde, sayende

her şerdeki hayırı görmüş oldum sonunda.. Allah'ım sen çoooooooooooooook büyüksün.. Senin yolundan ayırma beni hiç..

Umarım kalbinin eskisi gibi görünmesine tekrar izin verirsin, havalarda ılımaya başladı ama sen yinede dikkat et biliyorsun çabuk hastalanıyorsun birde seni çok özledim kendine çok dikkat et olurmu seninle birlikte bende uyumuyorum daha doğrusu uyuyamıyorum aklım sende kalıyor dualarım seninle.

Derler ki oglusunuz O'na benzesin istiyorsaniz, gercekten O'na asiksiniz
Nefesimmm, herseyimm, bitanemm, kucucuk kalbime sigan koca bebegimm ellerini ozledim, kokunu ozledim, gozumun icine bakip bakip parlayalan o essiz deniz gozlerini ozledimm

Canım kayınbabam nasıl korkuttun sen bizi nasıl yüreğimizi ağzımıza getirdin,sabah olmadı resmen haber beklerken.

Çok şükür Rabbime seni bize bağışladı,bidaha korkutma bizi böyle..

Hep başımız da olun sizler,hep en büyük dayanağımız olun arkamızda...

Rabbim başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi...

Bugünkü kontrollerinde daha da güzel haberler alıcaz tüm kalbimle inanıyorum buna

Şuan toplantıdasın ve ben seni 2 saat oldu görmeyeli...
Aynı şirkette 2 saat seni görememek sen biliyor musun he?

eğer burada yazılanın ona olduğunu anlayacak kadar akıllı biri olsaydı... olsaydı da olsaydı iştee..

Kalbimde duracağına yanımda olsaydın ya,
Hayaline alışırım, gerçeğin üzüyorsa

Kalbimde duracağına yanımda olsaydın ya,
Hayaline alışırım, gerçeğin üzüyorsa

Gerçeğin olsaydı bu kadar alışanlık yaparmıydı acaba???
Beklentileri küçültemiyorsan bırak hayalin kalsın.

Tabii kelin merhemi olsa..

Liseli ergen gibi devam eden kk atışmaları da çok gülünç oluyor

Bu aşk var ya,
Dünyada cennete gittiğini sanıp cehenneme yürümek gibi bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…