Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Koskoca kampüsün önünde elinde çiçeklerle bekleyen, gelip geçenin dikkatle bakmasına rağmen duruşundan ödün vermeyen bir romantik!
Ve onu uzaktan görür görmez telefonla arayıp "hayatım yaaa, ben o çiçekleri okulun önünde alamam utanırım, sen şimdi yavaşça yürü ben arkandan gelirim otobüste verirsin" diyen bir odun!
Allah'ım biz nasıl hem bu kadar zıt hem de bu kadar birbirimize göre olabiliyoruz?
Yerim ben bizi yerimm
Çiçeklerimi ayrıca yerim
İyi ki varsın, seni karşıma çıkaran Rabbime şükürler olsun mutluluk sebebi sevdiceğimm!

aşkımmmm bi gün bu durumda olabileceğimze ihtimal vermiyordum
Allah'ım gönlümüze göre verdi kiii
önümüzden kocamaaaaan bi engel kalktı kiii
Allah'ım gerçek mi bu yaa
seni seviyorum çocukkkkkkk

çok ksıkanıyorum sizin aşkınızı ama yaaaaa
çok şanslısın canım ,ALLAH mutluluğunuzu daim etsin AMİN

Bugün sahilde otururken deniz bile renksiz geldi gözüme sen yoksun ya istanbul'da hayat durmuş,renkleri solmuş sevdiğim.

Gel artık ruhum bedenime girsin...gel artık da dünya yeniden renklensin

İnatçı keçi böö

Ne kadar etkisiz ve gereksiz olduğunun bir farkına varsan
Anca o kadar konuşabilirsin, gelip yüzüme de söylesene

Sen nasıl bir insansın ya !
Yalancı. Ailecek yalancısınız siz. Senin o sessiz masum anneciğini aldatan baban ! Benim kardeşim gibi sevdiğim insanı aldatan abin ! Ve sevgilisinden intikam almak için onun arkadaşı ile çıkmaya çalışan sen !
Senin abinin kankası da ayrı ş...siz! O da bana yazdı ya, şimdi noldu, abinin yeni nişanlısının kardeşiyle birlikte. Çetesiniz resmen.
Siz nasıl insanlarsınız ya ?
Benim kardeşim dediğim insan senin de arkadaşındı, abin geldi onla çıktı.
Sonra yalanlar söyleyerek,onu aldattı , 2 ay sonra nişanlandı!
Ve sen, "sözde" istemediğin nişanda , gülerken çekildiğin fotoğrafları nasıl sergilersin ?
Ardından görmeyelim diye engelledin bide ...
Ya ne diyeyim ki ? ALLAH sizi bildiği gibi yapsın ...
B.k çuvalları ....
Ay sinirden her yerim uyuştu ...
ALLAHım ilahi adaletini görecek miyiz ???? Lütfen ...........

Benim neden sıkıldığımı biliyorsun aşk ve beni mutlu etmek için türlü şekerlikler yapıyorsun ya ben ona bitiyorum işte
Sana her bakışımda karşımda hem çok olgun yakışıklı kültürlü ve en önemlisi aşk görüyorum ayrıca da sanki hiç büyümeyen bi çocuk
Seni öyle seviyorum aşkım çocukların aşkı gibi saf senin aşkında bunu biliyorum bana verdiğin değer, hayatıma kattığın şeyler paha biçilemez...
Her günüm seninle olsun her günümün adı sen ol ! :98:

Son düzenleme:
Baktım da sana kırgın değilim, kızgın değilim,
dargın değilim. Kısacası ben artık sana hiçbir şey değilim. . .

Tüm akşam boyunca benimle mesajlaştın şüphelendirmedin.
Taaa ki beni aradığında duyduğum müziği apt. önünde de duymaya başlayana kadar!
Ben seni sevmeyeyim,ömrümü sana adamayayım da ne yapayım ha? Söyle!
Seni çok seviyorum ezelim,ebedim,mabedim!!!
Hayatımın en güzel sürpriziydi. O merdivenleri nasıl indiğimi hatırlamıyorum bile

Doğumgünün kutlu olsun..Senden daha buruğum sanırım. Sen doğumgünün kutlanmadığı için, ben senin doğumgününü kutlayarak yeniden yüzgöz olmamak için. Ağladığını yazmışsınya bana hani mesajımı beklediğini.. İşte şimdi bende ağlamak istiyorum ama işte olduğum için ağlamıyorum.
İnsan dışarı gülerken içine gözyaşı akıtamaz değil mi? benim saçmalığım bu...

bir kilo eriği yedikten sonra ağrılar içinde hala yemeye devam etmem ve hışımla erikleri bende kaçırman gözümün önünden gitmiyorr

Başımda konfeti patlatıp sınıfıma giden yoluma gül yaprakları seren,akrostişle şiirler yazan adıma doğum günü şarkısı besteleyen öğrencilerim;sizi çookkk seviyorum.Süpriz dogum gunu pastasını üflerken lütfen tayin dilemeyin gitmeyin öğretmenim dediniz ya kalakaldım orda gözlerim doldu...Sizinle kutladığım 5.doğum günüm bu.Geçen 4 yılda oldugu gibi yine çok mutlu ettiniz beni çokk..Bu mesleğin en en güzel yanı da bu işte dedirttiiz tam kendimi salmışken ben.İyiki sizlerin öğretmeniyim yavru kuzularım benim.

Saat 4'lere kadar beni ayakta tutup güldürüyosun ya
Sevdiğimiz yemekler, hobilerimiz, meraklarımız, konuşma tarzlarımız bir..
Aynı ayda doğuyoruz, sen benden 2 güncük büyüksün
Sana bişey sorduğumda aklımdan geçen cevabı, bişey anlattığımda istediğim yorumu alıyorum
Ben tam bişey yazıcakken aynısını sen yazıyosun
Uyandığımız saatleri bile hissediyoruz, 'saat kaçta uyandın' sorusuna verdiğimiz cevaplar ve uyanma saatlerimiz aynı:81:
Sanırım ben senden hoşlandım çocuk

Son düzenleme:
Aşkım müjdemi isterim kırmızı kar yağmaya başladı.
Bu demek oluyor ki canına okuyacağım bi 4 gün var önümüzde
Geçmiş olsun sevgilim

Son düzenleme:
Otursak karşılıklı adam gibi konuşsak orta yolu bulup anlaşmaya varabilir miyiz sence?

En çok kendime kızgınım ben aslında.

Sen ancak böyle söyler söyler kaçarsın bana cevap verecek yüreğin yoksa konuşma.

Sana mı kalmış beni sorgulamak evet inanmıyorsun inanmak istemiyorsun kim olduğunu ya da kimin maşası olduğunu gayet iyi biliyorum. Ama inanmak istemesen de, benim mutluluğum senin canını acıtsa da, her zaman bana özenecek ve benim hayatımı yaşayamayacak olduğun için hırslansan da senin olmak istediğin kişi değilim. Çok şükür çok iyi bir evliliğim, bana gözü gibi bakan bir eşim ve ailem var. Rabbim gönlüme göre vermiş napıyım. 5.5 senedir sürüyor ve Allah izin verdiği sürece de devam edecek üzgünüm ama gerçekler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…