Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şimdi dimdik ayakta durma zamanı! artık sen yoksun... olsun! seninle doğmadım ki seninle öleyim ben ...

gerçekten sevmiştim seni ama verdiğin değeri görmüş oldum

kusura bakma hakkımı helal etmeyeceğim sana
içim kan ağlasada bu defa gerçekten gittim ben

Çok sevdim, seviorum seni be =) Akıllısın, olgunsun, centilmensin de(eminim=) anlayışlısın, vs vs =)
Yakın olaydık iyiydi

Son düzenleme:
Üzüyosun beni. Ve niyetinden şüphe ettiriyorsun bazen.
Niyetinden şüphe ettiğimde kendime de kızıyorum üstelik. Yani fazlasıyla bir sinir buhranı yaşatıyorsun bana.
Bugün yaptığın neydi öyle ? Mağazaya girdim, karşıdaki abiye elbiseye koşarak gittim.
"Ayyyyyyyyyy bu renk istiyorum işte ucuz bulursam alıcam" dedim ve o elbise gayet ucuzdu.
Sonra durup durup , "ay ben bi şunu deneyeyim" diyip üstüne giymek de neyin nesiydi benim en yakın dostum,kardeşim?
Ayıp olmadı mı yaptığın ?
Hayır yaptığını da bilir gibi, gözlerini benden kaçırıp durdun bir de.
Ama ben ne yaptım, sen mağazadan öyle başını eğip çıkarken "bak paran yoksa vereyim şimdi al onu" dedim sana.
Yakıştı mı söyle yani ?
Çoğu zaman bunu yapmandan, benim söylediğim sözleri sahiplenmenden, fikirlerimi kendi fikrinmiş gibi başkalarına bahsetmekten, yaptığım esprileri başka bir ortamda tam ben yapacakken ağzımdan çalmandan yoruldum. Anlayamıyorum. Bilerek mi yapıyorsun?
Gerçekten üzülüyor ve sinirleniyorum. Soğuyorum. YAPMA !

Olabilir mi? Gerçekten olabilir mi? Bulutlardan düşmeyelim sonra tepetaklak? :44::26: Olur değil mi, lütfen olur de, olur desin, olur desinler lütfen

Duygularınla oynadım, seni kırdım çocuk!
Nerden bilebilirdim ki beni bu kadar ciddiye aldığını,
merak edeceğini, telefonla pc başından ayrılmayacağını..
Sevgilim olacak herif bu kadarını yapmazdı..
Seni üzemem ben, hiç sırası değil şu an
Beni affet, hakkını aldım diye çok korkuyorum..
Allah'ım sen affet

Seninle konuşmak istemememin sebebi, bugünlerde çok ağlamam ve dolayısı ile hırçın olmam..
Bazı şeyleri, fazla içerliyorum.. Beni ağlarken duymanı/görmeni istemiyorum.
Hiç ummadığım şeyler, belki de kıskançlık yapıyorum, evet her şey zaman biliyorum ama anlatamıyorum kalbime.
Çok defa lanet de ediyorum, oturup düşünüyorum arada mantıklı da buluyorum.. Yine başa dönüyorum. Seni de kırmak istemiyorum..

Yatcaz kalkcaz hooop burdasın aşkım

Ama pazartesi yine yoksun

gel ey zahid benim ile çekişme
hak'kın yarattığı kul sana neyler
kendi kalbin arıt bana ilişme
bende küfür sende imana neyler

30 gün..
sadece 30..
ya bir ışık yada kocaman bir karanlık..

Adına alfabe katmışım adam,sana cümle kuramam diye korkar mı oldun?

Bakma konuşup güldüğüme aslında içten içe sana çok kızgınım,kırgınım.
Bekliyorum bakalım ne zamana kadar.

Sana sevgimi sölemekten korkarım şımarıyosun kabul et! ama sen benim nefesimsin sabırım tahmüllüm belki bu yüzden, çünkü insan sabır ederek yaşar fakat nefes almadan yaşayamaz.. tabi bu düşüncem bu formda arkadaşlar ve allah arasında kalacak .. tek dileğim yuvamızın kıymetini bilmen.. seni seven karaçin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…