Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizim sonumuz ne olacak böyle.. :106:

anam bide yengecsin ha
işte buna çok sevindim

Son düzenleme:
Gezdik geldik ve sen yorgunluktan sızdın ya sevgilim
Arkamda horultu senfoni orkestrası çalıyor
Arada yastığını da düzeltiyorum ama beş dakika sonra etkisi geçiyor yine başlıyorsun
Ama ben seni her halinle seviyorum yavrum

keske sarilip, beraber uyuyabilsek..
veya ayni saatlerde yatabilsek..
yahu ben seni baya baya sevmeye basladim

Akşamki jestin çok güldürdü ve hoşuma gitti canım
her ne kadar yol kenarından belediyenin ektiği gülleri koparmış olsanda

Senin yatağında,senin kokunla ama sensiz geçen bir gece...
Ailen emanetim sevgilim. Başım gözüm üstüme hepsi

kömür gözlü öküzüm

hayatımın her anında yanımdasın ve bundan mutluluk duyuyorsun...

bazen kavga etsekte ki hiç yok yere (sanırım aşktan )

hemencecik barışmalarımızı seviyorum

Mahşeri Bekliyorum..Söyleyecek çok Sözüm var orda.. Sen Sıratta yürürken ayağına...... ben takılacağım..Ve Düşeceksin Susmalarımın
ortasına.. Yanacaksın yalanların kadar, ihanetlerin kadar acı çekeceksin.. Sakın sorma ''bu yüreğe ne kadar acı vermiş olabilirim ki'' diye.. Anlamazsın.. Sadece bekle diyorum.. Susuşlarımın... ardında bir ''CEHENNEM'' saklıyorum.

benim bebişim annesinin karnında debelenip çıkmaya çalışıyormuş sonra çıkıp da sarışın bir bebek mi olacakmış büyüyünce bebekliğinden eser mi kalmayacakmış annişkosuna yaşından büyük cevaplar mı verecekmiş birlikte ilk doğumgününü 27 sene sonra mı kutlayacakmışız

12 gün daha duracaksın o rahat anne rahminde, öyle yağma yok
zaten gördüğün üzre o rahatlığı çıktıktan sonra bulamıyorsun şekerim

hiç görmesem de duymasam da, pek haber almasam da ben seni çok seviyorum :26:

dün konuşmamızda üzgün olduğunu anladım,amacın bitirmek değil bana naz yapmakmış anladım.beni üzdüğün için de üzüldüğünü farkettim.ama bugün üç mesajımı da yanıtsız bıraktın...ölüyorum adam,acıdan...peki en iyisi cuma üç otuza kadar beklemek ve mesaj atmak...

Senin aniden arayıpta "Kadınım" demene ölürüm ben ölür!

Keşke şarkıdaki gibi olsa vazgeçmediğini söylesen, arasan, birazcık özlesen beni bir yüzükle gelsen bana, göndersende kabulüm olurdu ağaç dalından olsada razıydım:))

Zaman, öylede geçiyor..
Hayat, böylede bitiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…