Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Fena halde uykum var ama ben hala yazdıklarını okumaya çalışıyorum :106:

bu bitanem e;
bitaneemm çok az kaldı bak biraz daha sabret..
isyan etme..
ben senin için bu kadar güçlü olmadım mı senin için katlanmadım mı acılara..
ben kan kustum kızılcık şerbeti içtim dedim..
içim kan ağladı ama hep güldümm
az kaldı bebeğimm çok az kaldı hepsi geçecek..
gözümden dökülen- gözünden dökülen her bir damla yaşın hesabı sorulacak bitanemm
ve ben hiçbirşeyi yanlarına bırakmayacağımm

kusura bakma ama bıktım artık. bir insan bu kadar yüzsüz olabilir mi? bir kere ektin beni (hem de hiç bir bahanesi olamayacak bir neden yüzünden), saçma sapan bir yerde beklemek zorunda kaldım, bilmediğim bir yerde... oturacak bir cafe bile yoktu. sonra ben de safım ya peki dedim. sonra bir derdimi anlatırken bana saçma sapan bir şekilde amaan niye o kadar takıyorsun gibi bir laf ettin ( o zaman depresyonun dibindeydim, sevgilimden ayrıldım, neler yaşadığımı biliyorsun, ve kafana takma diyorsun, o kadar basitti zaten herşey), kafana takma da ne demek ya, sanki sınavdan düşük not aldım da ona üzülmüşüm gibi.... hadi ona da neyse dedik unuttuk gitti. bu sefer başka bi gün beni yine ektin, insan nezaketen bir haber verir, iki kelime laf eder, çekip gitmez di mi? artık buna peki demeyeceğim kusura bakma. bu kadar yüzsüz, bencil bir insanla konuşmak istemiyorum artık. hiç bir şeyimi de anlatmam zaten artık sana, ne sana ne başkasına, çok pişman oldum çünkü. kimseye güvenilmezmiş, bunu anladım. şimdi de hiç bir şey olmamış gibi arıyosun, konuşmak istemiyorum, kimseye derdimi anlatmak istemiyorum, çünkü "amaaan boşver niye o kadar kafana takıyorsun" lafını duymak istemiyorum. çünkü zor bir dönemden geçiyorum tekrar, ve insanların sorularına maruz kalmak istemiyorum, okulun nasıl gidiyor lafını duymak istemiyorum.... okula ara verdim, belki de tamamen bırakacağım. her neyse çok sinirlendim...

ders çalışmak zorunda olduğun halde beni o konsere götürdüğün için teşekkürr ederim sevgilimm

Daha fazla askerlik yapmayacaksın... Eccük beni geç göreceksin.... Şafağın 69 Bayburt.... Haberin ola...

Benden umut beklemesin artık da ne demekmiş ben senden değil ben BİZ den umutluydum ki ortada "biz" denen birşey yokmuş.. çok yazık sana cevap verme gereği bile duymuyorum ilşkimiz boyunca saygımı sevgimi korudum ! bu ilşkiden sonrada geçerli ! sen seviyeni düşürmeye devam et ve ondan bundan haber yolla biliyomusun hiçbişey umrumda değil hiçç

hayat bukadar kısa işte çok üzüldüm. nedense kendimi sorumlu tutuyorum rabbim şifa versin sana ailene bağışlasın

çok ksıkanıyorum sizin aşkınızı ama yaaaaa
çok şanslısın canım ,ALLAH mutluluğunuzu daim etsin AMİN

Kuzucumm, Amiin, çok teşekkür ederim.
Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah canımm, hayal ettiğinden çok daha büyük bir aşk yaşa inşallah! Amin

sen öyle otururken, kardeşöten de eline kınanı yakarken.... ... en yoğun, en derinlerde hissedilip, anlatacak tek bir kelimenin bulunamadığı an işte..
yok ki bundan daha masum bi görüntü
içim heyecanla doldu.
seni, sizi çok seviyoruummmmm

İSTANBUL gibiyim artık..
Gülmeyi gülhanede bıraktım...
Vefayı bozacıda...
Ayasofya kadar yorgun...
Topkapı kadar yıkık...
Esenler kadar vedalara alışık...
Eyüp kadar kalabalık...
Eminönü kadar sıkıcı....
İSTANBUL gibiyim yani...
Uzaktan bakınca ışıl ışıl ama aslında
yorgun,bitkin,tükenmiş...
Ama hala dimdik ayakta....

Aramıza kilometreler girdi.. Ama hala yanımdaymışsın gibi atıyor kalbim.. Daima sana ait bu kalp

gözlerime baktığında bile ne demek istediğimi anlayan insan sen gerçek misin desene yine

ruhumdasın

Sen o kadar işinin arasında pıtı pıtı 8-9 oyuncakçı gezip kendini uğur böceği sanan ayıcığı bulabilmişsin ya,
Arabanın arka koltuğuna gülleri,fotoğrafları özenle yerleştirip süprizlerinle gözlerimi,yüreğinle yüreğimi doldurmuşsun ya,
Gecenin bir yarısı beğendiğim gül rengini bulup kapıma iliştirmişsin ya,
Yaptığım huysuzluklara katlanmış,küslükleri sineye çekmiş,eleştirilere rağmen sıkı sıkı sarılmışsın ya.
Şükür seni yaradana,bana gönderene.

Ayşşş ne demeliyim de anlatayım ki sana hasretimi.. Bugün o güzel mesajınla uyandım, sonra tam cevap yazacakken aradın ya hani. Günümün güzel başlamasına tek sebepsiin işte seeen. Ah kurban olduğum haftaya bugün kollarımdasın. Seni çok özledim sevdiceğim çook özledim çook hasretin doldu doldu taşacak Gel artık gel ki hafiflet şu hasretini. Kokunu içime çekeyim de kendime geleyim. Benim cennet kokulu yarim. Utandığında yanaklarının kızarmasını dahi özledim. O kadar feci özledim yani.
Senii çok seviyorum, seni her saniye daha bi çok seviyorum, seni hep daha çok seviyorum kiiiiii..

Yarın gel de bana surprız yap olur mu

Senin tavır yapmaya ne hakkın var ki?
Aramayacağım bende.
Uğraşamam senin nazınla kaprisinle.
Ne sanıyorsun kendini bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…