Çok seviyorum bu topiği, içimde yaşadıklarımı, sana olan sevgimi, sana olan kızgınlığımı rahatça paylaşabiliyorum. Dertleşiyorum resmen. KK'nın tatlı bayanlarının aşklarını okuyup mutlu oluyorum. Bazen bir gülümseme, bazen şaşırıyorum, hepsi hoş...
6 saat... Yetmedi ki hiç. 2 ay hiç göreme, dokunama sonra kavuş ama sadece 6 saatçik. Yetmedi ama içim mutlu, musmutlu. Aynı zamanda hüzün de var. Tuhaf... Her geçen gün sana daha çok ısınıyorum, daha çok seviyorum. Artık kavuşmak istiyorum temelli. Ona da bir yol bulacağını söyledin. Beni çok mutlu ettin. Elinden geleni yapıyorsun. Ama daha önümüzde askerlik var. Onu da atlatacağız zor olacak ama ne yapalım vatan borcu. Çiçeklerimi çok sevdim. Tam sevdiğim gibi pempeler Suya koydum onları. Bakıp bakıp dünü hatırlıyorum. Dün ne güzel bir gündü. Dün aynı zamanda hüzünlü bir gündü...
sevgilimmmm gelinliğimi nasıl özlemişim yaaa, çıkarasım gelmedi bugün hiç
senle de dans provası yaptık
eğer düğünde de o 13 cm topuklarla beni döndürmeye kalkarsan ikimiz de yere yapışırız ona göre
"Ben cennette huri istemiyorum, her şeyim sen ol." diyen sevgiliyi cümle içinde kullandığı huri'den bile kıskanabilecek yetiye sahibim
Ama ne yapayım.. Hepsi aşktan!
Hurin seni çooooook seviyor, pek çok seviyor.
Yine sana inandım ve sen yine günlerimi çaldın.. Neyse sağlık olsun ama bu sefer aklım başıma öyle bir geldiki bu sefer gitmeye niyeti yok.. Kalbim değil aklım yönlendirecek beni bundan sonra..
arazideki 5. günün bugün .. 10 gün var daha kışlaya dönmene .. sesini duymayı öyle özledim ki .. dün konutanından rica ettin aradın beni ama bi dakikalık konuşma, bu sonu olmayan hasretimin ne kadarını dindirecek .. ilk gittiğin günlerdeki gibiyim bu aralar yine dalgın, yine mutsuz, ışıksız .. yanımda olamasan da, kışlanda olup beni aradığın günlerde olmak istiyorum