Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O kadar sinirliyim ki sana karşımda olsan boğardım seni o derece. Ya mehtap sayıyoruz şurda kaldı 7 günün sen yanımda olmak yerine başka seylerle uğraşıyorsun. Özledim be adam özledim seni anlamıyor musun kıt mısın nesin sen ya ? Hem suçlusun hem güçlü ne yaparsan yap. Gidince 5 ay göremeyeceksin suratıma o zaman anlarsın bu zamanların kıymetini.. Ben sana daha ne diyeyim ki. Bazen boşuna mı beklemişim diyorum sayende, düşüncelerim o kadar karmaşık hale geliyor ki. Nişanlıyız biz ya nişanlı! Ama sen nişanlının yanında değilsin..
Canım yeterince sıkkınken, can dediğin insanın canını birde sen sık. Helal olsun. Gene de seni çok seviyorum.

Sabaha karşı beni uyandırış şeklin mükemmeldi

ya sen nasıl bişeysinnnn !!!
binlerce şükürden birisin işte..
düğün ertesi unutmadım mail bekliyorum diyen, taa balayından benim için listeyi bulup gönderen, o maili yazan parmaklarını yerimmm ..
anlatamıyorum ki hislerimi
ne şanslı şu an yanındaki adam :)
zaten çok duygusalım, bu seferde mutluluktan akıyo göz yaşlarım
canım kurabiyem

üzerimizdeki nazarmıydı neydi bilmiyorum ama
yönü değişti sanırım
kalkıyo üzerimizdeki kara bulutlar
kalkıyo içimi kaplayan hüzün, huzursuzluk
kimse bizim sevgimizi, saygımızı zedeleyemicek
önümüzde upuzun bi yol var sevdiğim
seninle elele yürüyeceğim upuzun bir yoll

geçen onca zamana rağmen,geriye dönüp baksam,acaba bıraktığım yerde misin?

O incirleri,fındıkları,cevizli sucukları ve bademleri yememeliydim
Şirkette yerimde oturamaz oldum bu ne iş

Sen bana yangın ol efendim, ben sana rüzgar
Tutuşsun gün, yansın geceler, zamanımız dar

Sen bana geç kaldın, ben sana erken
Soyunsun gün, sarsın geceler, vaktimiz varken

Hoşgeldin

Ağaç için bu kadar isyan edilir mi diyenler;
İçimizdeki bu ağaç sevgisi, zamanında darağacına diktiğiniz fidanlardan geliyor.

Bu kadarı bile fazlaydı değilmi iki günde birkaç mesaj bu bile fazlaydı ama sevinmiştim.Nazarım mı değdi sana.Yoksa yıllardır kaderime karşımı geliyorum ki elimden kayıp gidiyorsun her seferinde.Acılar yaşadıkça alışıyorum diyordum alışmıyorum işte her gidişinde aynı yerden tekrar kırılıyorum, tekrar yanıyor kalbim.Kaskatı olması gerekti değilmi olmuyor işte sen gelince o yanmış yerde tekrar çiçekler açıyor.Alışmıyorum işte kaç 6 yılımız daha olur ki.Ne zaman biter çocukluk aşkım.Keşke çocukluğum gibi senide geride bıraksaydım enazından o çok değer verdiğim insanın canımı yakmak için uğraştğını görmezdim.anladığın gibi canımın yanmasından çok bunu senin yapabilmen yakıyor beni.Şimdi ne yapmalıyım çok sevenler ne yapar başkasıyla çok mutlu olmu der yoksa sessizmi kalır yada gidemezsin diye haykırmalı mıyım hangisi söylesene.

Acaba ben mi fazla görmezden geliyorum bazen aramızdaki uçurumları, mutlu olmalıyız diye çok mu abartıyorum?? Bilmiyorum..
Normal haberleşirken her adımı birbirimize haber verelim ama arada soğukluk varken, ortalık böyle karışıkken 3 gündür hiç merak bile etme sen beni...içimi acıtıyorsun, beni soğutuyorsun artık sana karşı, umrım bir an önce farkına varırsın da geldiğinde bütün yaralarımı tek tek sararsın. Aksi halde.....

Keşke saatler bu kadar hızlı geçmese yanındayken Alıştım sana ben
Nasıl zor geldi seni sokağın başında bırakıp evden içeri girmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…