Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayat adanmak için değil , yaşanmak içinmiş. bunu sana adadığım hayatı mahvettiğinde anladım !

Soyadımız aynı olsun istiyorum...
Bir an önce istiyorum...

4 saatten az kaldiiii
Simdi ise gidicem, son kosusturmalar falan derken hoopp senimleyim (

Ben senin bana karşı olan kocaman yüreğini ve o kocaman yüreğindeki kocaman sevgini seviyorum. O kocaman yüreğide kimsede bulamayacağıma eminim. Sen teksin benim için.

Seninle masallardaki aşkımız için yazabileceğim en son şey BİTTİ... idi...

Ama BİTTİ!

Sadece bana değil herkese imkansız gelen bu ayrılış bizi buldu.. Yaşadığım acının bir tarifi sanıyorum ki olamaz... Herşeyi nazara bağlamak ne kadar saçma gelirdi ama artık acaba büyü mü yapıldıyı bile düşünür oldum... İnsanın hayatı bir anda bu kadar tepe taklak olamaz!

Nasıl bir göz, nasıl bir fesatlık bizi asla ama asla olmayacağımız hale getirebilir ki? Ayrılığımızı dillendiremedim bile ama en yakınlarım dememe gerek kalmadan hissetti bile, ben nasıl kendime itiraf edemediysem onlarda bana edemediler.. Şu lanet ayrılıkta gördüm eşi,dostu, yalanı, gerçeği HERŞEYİ!

Lanet dolu günler, ağlamaktan içi çıkan ben, parmağımdan çıkarttığım yüzüklerim! Bunlar bu yaşadığım kabusun en korkunç parçalarıydı..

Sesini duymak için öldüm aslında ama elim gitmedi telefona... Haklıydım haklıydın değildi konu bizim mutluluğumuzu bozmaya çalışanlara karşı dağ gibi durmalıydık!

Vakit geçsin diye yatağa tüm eşyalarımı döktüm tek tek katladım, sana ait olanları ayırarak! Ayırdıklarımı öperek koklayarak ağlayarak koydum kenara .. Benden birşeyler aktı gitti Sevgilim! Hıçkırıklar arasında çalan kapıya bakmaya takatim bile yoktu otomatiğe bastım ve odaya geri döndüm taki evin kapısı tekrar çalana kadar... İçerde ablamlar oturduğu için kimseyi beklemiyordum.. Aslında kimseyi değil SENİ beklemiyordum! O bitik halin, yüzünde çıkan yaralar , sen! Ölsem unutamıcam bu günleri! Sevgilim! Sarılışın kokun bedenime ruhumu geri getirdi... Ayrılık zaten bizde çok eğreti durdu üstümüze yakışmamıştı hiç ... Ablamlara sadece merhaba diyip beni odama çektin , gözlerimden kalbime aktın bi anda, sardın öptün kucağına aldın "dün gece bir kere daha anladım ki ben asla sensiz olamam! " diye fısıldadın kulağıma.. Sen benim ruhuma işledin , o kadar çok emeğimiz var ki üstümüzde minik minik esiri olduk birbirimizin.. Bir daha ayrılık yok! yok! yok!

Bende yerin bâki...
Ömrüm, varlığına denk!
‘‘Kalbe giren, kabre girene dek!’’

Mutlu haberimizi ilk verdiğim anda en az bizim kadar sevinen kardeş ötem ve aybikim king eniştem sizi delice seviyoruz ! Aybik eniştemin tatlı tehditleri tarafımızdan gayeet ciddiye alınmıştır "bidahaa ayrılmaaak yok ayar etmeyiiinn benii!"

Son düzenleme:
Haftasonu giydigin gomlegi koklayarak uyuyorum ben 12 nisanda gitmeden once son giydigin tisortunden gitmisti kokun.. artik hissetmemeye basladigimda ne aglamistim simdi yeniden basimi döndüren kokun yastigimin basucunda bunu da yikamayacagim

çok eğlenceli birşeymiş alışveriş sırasında aaa balayı için alırım ki ben bunu demek çok eğlenceliymiş mutlu oluyormuş insan alıp koymak son ana bırakmamak hep beni mutlu ederdi Allahım lütfen ama lütfen nişanda herşeyim hayalimdeki gibi ve fazlasıydı o tabloda fazla şeylerde vardı hep istediğim huzurun en güzeli vardı düğünümde öyle olsun yine benim gelinliğim belli herşeyim belli iyimi kötümiü bilmiyorum çok sabit fikirli biriyim ben çok kararlıyım insanların yorumlarına kulak tıkamak istiyorum çünkü fikirleirmi kimse dğeiştiremez nişanda olduğu gibi lütfen yanıltma allahıom yine istediklerimiz olsun güzelce yuvamızı kuralım el birliğiyle

Sevdiğiniz insanı başkasının güldürmesine izin vermeyin...

Haftasonu giydigin gomlegi koklayarak uyuyorum ben 12 nisanda gitmeden once son giydigin tisortunden gitmisti kokun.. artik hissetmemeye basladigimda ne aglamistim simdi yeniden basimi döndüren kokun yastigimin basucunda bunu da yikamayacagim

sanki beni anlatmışsın

Allah kavuştursun bizleri

şükür yarabbiim şükürler olsunnn çokmu az kaldı. inş 4gün sonrada bukadar mutlu olurum

zaman hızlı geçiyo aklıma geldiğinde başka şeylere yöneliyorum kk da eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz topiğini okuyup gülmeye çalışıyorum işlerime veriorum kendimi eve gidiorum direk kimseyle takılmıyorum çevremde kimseyi istemiyorum sanki yatıp uyumak istiyorum direk başımı yastıga koydugum an içim acıyo dalıp gitmek istiyorum hemen düşünceler arasında sensizlik arasında boğulmadan uykuya dalmak istiyorum ..böyle geçiiriyorum bende işte SENİ..sensizliği...

Kuyrugu dik tutmaktan yoruldum. esssekk gibi ozluyorum seni. bildigin mutsuz , suratsiz -tipki senin gibi- ,isteksiz , sulu gozlu,sumuklu biriyim . oturup derdimi foruma anlatacak kadar vahim durumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…