Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ağzımdan laf almaya çalıştın ama üzgünüm..
Ya 6 yaş büyük olduğundan kendimi geri çekiyorum yada ruh eşim olmadığın için bişey hissetmiyorum
Hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:
Tarkandan selam ver şarkısını açtım ve seninle ayrıldığımız günü hatırladım sevgilim..

zor günlerdi,nefes alamıyordum boğazım düğümlerle doluydu,geceleri uyurken aniden uyanıyor seninle ayrıldığımızı hatırlayıp ağlamaya başlıyordum,acının en deriniydi..ama sana dönmek de istemiyordum..
bize ilk yemeğe geldiğin günü hatırlıyor musun, tarkanın selam ver şarkısını açmıştın ya sarılmıştık ya hani susmuştuk..
ayrıldığımız zaman her gün dinledim o şarkıyı..tekrar tekrar kanattım yaramı..
sana dönmücektim ki ben , çok üzmüştün beni..ama o gün..karlı bir kış günü kapının önünde..
ilk defa ağlıyordun ama ben sana bakamadım yoksa ben de ağlardım..buz gibi havada dışarıda parkta oturmuştuk..bütün yeminlerim uçmuştu sanki..o gün sana söylemedim ama iyi ki gelmiştin sevgilim,ne yapacaktım ben nasıl unutacaktım seni,nasıl unutacaktık birbirimizi..

Gece gece vay başıma gelenler
Evimin karşısına,sokağın ortasına benzinden kalp yapıp üstüne birde kocaman afişe seni seviyorum yazdırmak.
Benzini yakmak,mahalleyi ayağa kaldırmak,babamı çıldırtmak.
Allah'tan bana olduğunu anlamadılar.
Yoksa anladılarmı? :18:
Sabah görücez.
Alt kattaki amcanın alevi görünce bi anda celallenmesi
Ya polis gelseydi gündüzleri öğretmen geceleri aşk böceği,yakıştımı?
Gece gece yüreğim ağzıma geldi diyorum ben seni her gördüğümde yüreğim ağzıma geliyo diyosun
O zaman gecenin şarkısı Kenan'dan geliyor "deliyim gözü kara deliyim yakarım Roma'yıda yakarım."

... hiç gitmesen, hep benimle kalsan ...
... helalim olsan, benimle yaş alsan ...

Dün gece sırf benim için o kadar yorgunken 1 saatliğine bile olsa yanımıza gelmen...
Seviyorum.

O mesajı yanlışlıkla atmadığını biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
bunlar tesadüf mü yoksa hayat mı benimle dalga geçiyor:44::44:

Son düzenleme:
damarına bastığımın farkındayım
artık vazgeçtim sende vazgeç

yarın kına gecemiz heyecandan artık doğru düzgün uyuyamıyorum bile
şuan evdeyim ama bi an önce sana koşup gelmek istiyorum, hiç ayrı kalasım yok
çok mutluyum, Rabbim sana şükürler olsun

Aşk için zarlarımı atalı tam 2 yıl oldu bugün.
Hala zarlarım düşeş.

Düş'eş-im olduğun için çok mutluyum.

Yüreğinin kapısından, "Selâm"
veriyorum Sevgili...
Sünnet'tir,
Selâm'ımla
birlikte, al beni içeri ... !!!

ah sevgili arkadaşım ah, çekme beni olayların içine. bırak biz farklı görüşlerden ama dost olarak kalalım. ha illa ki dayanamıyorsan fikirlerime, kapıyı sessizce arkandan çek.. duvarımda olay istemiyorum..

Güldün, güldüm. Ağladın, ağladım.
Ama asla vazgeçmedim.. Asla !

Gidiyorum.. Yarın sabah gözlerini açtığında ben bu şehirde olmayacağım.
Bir sürede olsa çekip gidiyorum, bırakıyorum seni, anılarımızı ve kalbimi bu şehire.

bitti
inanamıyorum
anılarımızı hayallerimizi yakıp gittin
çok ayıp ettin
benimse oda da kı herhangi bir esyadan farkım yok
ağlayamıyorum
keşke ağlayabilsem
bagıra çağıra
hıçkıra hıçkıra..

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa sen ne yüzsüz bir kızmışsın.. sevgilimden uzak dur. bu yaptığın bir değil iki değil..
benim ağzımı açtırma çünkü ben sevgilim kadar yumuşak konuşmam bunu bil.. çek git artık terbiyesiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…