Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bittiğini düşünerek kapattığım telefonun ardından yaktığım sigaramı söndürmeden "seni seviyorum demek için aradım" deyişinle bir durdum ben.
Gerçekten bu kadar çok mu seviyor musun beni sen?

Ben tatlı sevmiyorum en çok sen tatlışsın dien romantik sevgili sen bunları derken acaba o ayakkbı nasıl dien güzel sözünün içine edip odun olma yolunda yürüyen ben üzmüyorım dimi seni aslında romantizm iyi hoşta ben utanıyorum sanırsam bugün söylediğin binlerce kelimeye karşı yine saçmaladım bu işler sırayla birgn romantik olursam sen ise odunlaşırsan sana kızmıcam söz beni böyle seviyorsun çantanem

İş yerinde Alo Alo nişanlım mı telefodaki diyorsun ya kızlar nişandan soğumuş oysa biz eğleniyorduk ama demi hafif dalga geçiyorduk Bu muhabbet bitsin diyorlar ben eğleniyorum ama nişanlım

Son olarak aşk güzel şey yüreğinde sevgi aşk olan karşındakine kalple bağlı olan herkes mutluluğu hakediyor

Ömürlük sevgiler lazım bize zorlama değil meydan okuyan sevdalar lazım herkese herşey inat içten gülümsemeler bazen hırçın bir dalga bazen bir hıçkırıklara boğulup ağlamalar arkasından gelen parlak gökyüzü lazım Deniz'in kokusunu aşkın elini tutarak yaşamak lazım bazen sancı çekmek toprağa gökyüzüne yeni umutlar bırakmak bazense yazmak gerek iç döküş olsun umut olsun en önemlisi mutlu başlangıçlar ve mutlu sonlar lazım bize

çoook mutlu olursunuz inşallahhh
benimde en çok istediğim şey kına gecesi
düğün olmazsa olmasınn
ama o kına yakılacakk
işte o kadarr

allahım banada nasip ett

Sen; ne iki yüzlü çıktın, tebrikler nefretimi kazandın.

Ve sen; ben karmakarışığım, eğer bir gün üzülürsek kendi üzüntülerini de bana ver, ben razıyım.. off

Bugun gorusmeyecegimize seviniyorum aslinda :d hem biraz kendi basima kalmak istiyorum hemde biraz araya ozlem girsin istiyorumm (

ciğersizzzzzzzzzzzzzz.

üzerimde hiçbir hakkın yok senin. def-ol.

İçi boş başak gibisin senden dolmanı beklemek hata olur...Kimsenin hakkı kimsede kalmaz unutma bunu da...Biraz araştır bunları ne demek istediğimi anlarsın, niye böyle davrandığımı anlarsın özgüvenim olmadığından değil senin gibi kompleksim olmadığı için hoş görüyorum.

Adımla nasıl berabersem öylece beraberiz seninle her saat, seninle her dakika, seninle her saniye.
Hacet yok hatırlatmasına seni hatıraların, sen bana kalbim kadar elim kadar yakınsın.

Seninle her şeye varım ben..
Sen benim, uğurlu yolumsun..
Yıldızlara yürürüm senle,
Sen iste canım senin olsun..

tüm gün sana trip yapıp hiç olmayacak bi mesajla yüzümü güldürüp yelkenlerimi indirdin yaaa
eşşek kafalıyız bizz eminim artıkk

kelimeler kifayetsiz...
şükürler olsun yarabbim şükürler şükürler şüküler olsunnnnnnn
mutluluk bu olsa gerek en derinimde hissetmek...
bir hafta sonlarada bu mutlugun devam etmesi dileğiyleee
dua edenlerden ALLAH razı olsunn
çığlık atmak bağırmak istiyorummmmm

Orada durma!
Bir şey olmamış gibi gel ya da hiçbir şey yaşanmamış gibi git!
Durma orada!

Ne kadar büyük beklenti... o kadar çok hayal kırıklığı. İşin özü bu!!!

çok seviyorum seni...
"iyi ki" dediğim tüm zamanları seviyorum, beni sana götüren yollardı sanki...
uğruna ettiğim bir şükür secdesini bine katlamalıyım belki, tüm meleklere uyarak...
mutluluğumda da yanımdasın, hüznümde de...
doğumgünün değil bugün. demekten alıkoyamıyorum kendimi:
iyi ki yaratılmışsın, iyi ki yar oldurulmuşsun.

ve aklıma gelir Hz. Ömer izleyişlerin ve ardında tekrar edişlerin:
"Hamd yalnızca Alemlerin Rabbi olan Allah' adır."
sonsuz kere hamd... seni bana yâr Kılan'a...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…