Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabret dediler..
arama dediler..
pişman olcak dediler..
nede haklıymışlar !
azıcıkda olsa gördüm ya pişmanlığını işte artık çook mutluyum !

Beni bıraktıktan sonra yine bizim kapının önünden geçişin...
Balkondan seni görüşüm...
Aman Allah'ım çok yakışıklısın
Annem ne dedi biliyor musun : Yakışıklı damadım geçiyor
İçim huzur doldu seni görünce
Çok seviyorum seni :93::93:

Haftasonunu seninle geçirmenin verdigi mutluluk dün geceye kadar devam etti sadece:26: sonra dank diye yere çakıldım sanki bugün hic toplayamadim kendimi.. ozellikle de son 1 saattir neden boyleyim:26: hic olmak istemedigim zamanlardayim yine cok yalnız hissediyorum kendimi bu ruyanin etkisi cok kısa sürdü sevgilim :26: çünkü gercek o kadar sancılı ve korkunç ki günler gecmiyor demeyeceğim.. günler geciyor tamam ama sensizligimin acısı gecmiyor, büyüyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Gidiyorum işte senden uzağa, anılarımızın olmadığı bir şehre.
Belki de geri dönmeyeceğim kimbilir.
Mutlumusun şimdi ?

bu günleride görecektim ama bana uzak ALLAHa yakın ol.. sana bedduam yok.. içim ve kalbim rahat

akşam olmasına az kaldı:18::18:
sana mektubu vereceğim
umarım herşey daha güzel olur ömrüm

Hadi bakalım...
Dedikodular başladı sanırım...
Allahım sonumuzu hayır etsin inşallah...

Ben küsüm sana ki
Her ne kadar yaptığın şirinlikler ve aşk dolu hareketler sebebiyle yelkenleri fora indirmemek için zor tutsam da kendimi, küsüm işte

Ama ama mezuniyet balosunun en yakışıklısı, en tatlışı, en miss kokulusu sen olacaksın aşkk sevgilim!
(Not: Hala küsüm )

Olsun.. Yanımda olmasan da rüyalarımdasın ..

Şimdi daha sakinim birtanem...
İyiyim... İyileştiriyorsun beni...

umarım bu haftasonu giderimde göremezsin beni
belki o zaman kafana dank eder

sayenizde bir kreş açacak kadar çok ergen!!!! yetiştiriyorum. allah aşkına vermeyin bana 25 yaş altı eleman ya. 1 sayfa dolusu mesaja adamın verdiği cevap "Haaaaa!!!!!!" ben bunu haketmiyorum, gerçekten haketmiyorum

Son düzenleme:
Nerdesin sevdiceğim gel artık çok bekletmedin mi? Çok özledim seniBana yıllar önce gönderdiğin şarkıyı dinliyorum ve seni daha çok özlüyorum dinledikçe, yanımda hissediyorum yetmiyor(Artık gerçekten yanımda ol, hep benimle kal olur mu?Hani bir keresinde çok zaman önce en çok yapmak istediğin şeyi sormuştum, hayalini anlatmıştın bana hep o anı hayal ediyorum inşallah diyorum hayalin gerçekleşecek sevdiğim...Seninle olmak istiyorum artık, her gece seninle uyumak, her sabah seninle uyanmak istiyorum.Kapıyı çalanın sen olduğunu bilmek istiyorum lütfen gel artık atalım ilk adımımızı ve birdaha hiç ayrılmayalım.

şuan yanındaki insanlar senin sesini duyuyor, senin nefes alıp verdiğin yerdeler, istedikleri zaman senin gözlerinin içine bakabiliyorlar ya inan onları çok kıskanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…