Beni bıraktıktan sonra yine bizim kapının önünden geçişin...
Balkondan seni görüşüm...
Aman Allah'ım çok yakışıklısın
Annem ne dedi biliyor musun : Yakışıklı damadım geçiyor
İçim huzur doldu seni görünce
Çok seviyorum seni :93::93:
Haftasonunu seninle geçirmenin verdigi mutluluk dün geceye kadar devam etti sadece:26: sonra dank diye yere çakıldım sanki bugün hic toplayamadim kendimi.. ozellikle de son 1 saattir neden boyleyim:26: hic olmak istemedigim zamanlardayim yine cok yalnız hissediyorum kendimi bu ruyanin etkisi cok kısa sürdü sevgilim :26: çünkü gercek o kadar sancılı ve korkunç ki günler gecmiyor demeyeceğim.. günler geciyor tamam ama sensizligimin acısı gecmiyor, büyüyor
sayenizde bir kreş açacak kadar çok ergen!!!! yetiştiriyorum. allah aşkına vermeyin bana 25 yaş altı eleman ya. 1 sayfa dolusu mesaja adamın verdiği cevap "Haaaaa!!!!!!" ben bunu haketmiyorum, gerçekten haketmiyorum
Nerdesin sevdiceğim gel artık çok bekletmedin mi? Çok özledim seniBana yıllar önce gönderdiğin şarkıyı dinliyorum ve seni daha çok özlüyorum dinledikçe, yanımda hissediyorum yetmiyor(Artık gerçekten yanımda ol, hep benimle kal olur mu?Hani bir keresinde çok zaman önce en çok yapmak istediğin şeyi sormuştum, hayalini anlatmıştın bana hep o anı hayal ediyorum inşallah diyorum hayalin gerçekleşecek sevdiğim...Seninle olmak istiyorum artık, her gece seninle uyumak, her sabah seninle uyanmak istiyorum.Kapıyı çalanın sen olduğunu bilmek istiyorum lütfen gel artık atalım ilk adımımızı ve birdaha hiç ayrılmayalım.
şuan yanındaki insanlar senin sesini duyuyor, senin nefes alıp verdiğin yerdeler, istedikleri zaman senin gözlerinin içine bakabiliyorlar ya inan onları çok kıskanıyorum ben