Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayal kurmak icin nerde nasil oldugumuzun bi önemi yokmus kocacim dün gecenin 3unde sen nöbette ben evimizin mutfaginda, mesajlarimizda kurduk hayallarimizi hemde hemde daha göbüsümde bile olmayan bebisimizle konustuk "bizi bekletme melegim, baban gelir gelmez sende gel" dedim babiskosu da ona neler alacagini anlatti "seni heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum" dedi

seviyorum ki ben seni

hayatımın anlamı dugunumuze son 100 gun kaldı gunler hızlı gecıyor sankı aşkk herseyımız hazırr ahh su borclarımzda bır bıtse:))calısıyorum ama yetısmıyor yaaa sınır olcammmm....balayımız ıcın de antalyaya gıdıyorz ınsalah hersey cok guselll olur...bıhafta benı gormeyınce nasılda ozlemssnnnnnnnnn bıde baktım kı kapı clıyo ve karsımda sennnn bıde dıyon ya artık dayanamıyommm senszlgee oyy kıyammm sanaa

Şu an hastayım ama benimle bu kadar güzel ilgilendiğin için hiç hissetmiyorum bile hastalığımı..
Allahım diyorum bu rüyamı
Yok olmasın nolur.. Her geçen gün sana daha çok bağlanıyorum..
Beni için endişeleniyosun, beni merak ediyosun ya, ne diyim yaa çooooookkk seviyorum seni

Ben sana baka baka çiçekler açtım ya, dilekler astım durdum kendi dallarıma
Ben sana doya doya doyamadım asla, eriyip küle döndüm sonunda yana yana

Ne çok istedim ben seni canım aşkım ne çok bekledim bi bilsen..

gideceğim çook az kaldı
ama senin beni görmek için hiçbir çaban yok

Canım sevgilim...
Nolur şaşırma bana.
Sana bağlanmamak için verdiğim çabayı bir bilsen...

Bir Deli Rüzgar Da Benim İçime Esse,

Bunca Acıyı,
Kederi,
Üzüntüyü,
Kalp Kırıklığını Alıp Götürse …

Biliyor musun, seni rüyamda gördüm bir gün ben. Sonra sevmeye başladım. Sonra hep rüyamda gördüm. Sonra daha çok sevmeye başladım. Biliyor musun, seni rüyamda gördüğüm günden beri, seni her gün rüyamda görüyorum ben.

Seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum..

Fotoğrafımı görünce bu defa küstün sanırım...

Annende öğrendi yaptıklarını ve herkes öğrenecek. Nasıl da yüzsüzsün sen! Başta atarlanacaksın bana bile küfür edeceksin sonra bin pişman özürleri sıralayacaksın. Rabbimden tek dileğim bir daha seni görmemek. Uzak dur benden kalbim dayanmıyor senin sorumsuzluklarına, söz verip çekip gitmelerine, karı kız sevdana..

Sinirimi bozuyorsun, haftanın 7 gün'ünden 1-2 günü iyi olabiliyoruz sadece.. Öküz öküz diyorum ya boşuna demiyorum ama cidden..:26:
Ama ben seni gene de saat başı kat kat özlemeye devam ediyorum. Seni çok seviyoooruuuumm.

Yetimhanede, bir yardım kampanyasından aldığı ayakkabıya sevinen 6 yaşındaki bir çocuğun fotoğrafı..
İçimizde ki masumiyeti hatırlatmak adına.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…