bugün herşey çok harikaydı rabbime şükür olsun nasip etti adada el ele gezdik bakan her göz güldü bize giz nişanlısıyla geziyor maşallahlar nazar değmesinler oldu babamla annem özenip sana güzel bir ziyafet çektirdiler resmen parti yaptık bugün
veeee sen çocuk hep baktığım o manzaraya baktın benle beraber çocukken yemek yediğim o güzel manzaralı uçuruma götürdüm ormanın derinliklerine oraya giderken yolda bile hep tanıdık vardı artık kaçmadan gittiğimiz yeri söledim ilk kez gidiyorduk ve sen giz canım çıktı bu kadar yolmu getiriyordun insanları sırf yemek yemek için diye hayıflandın :)
işte duygusuz ama şair ruhumun ilham kaynağı olan o güzel manzaralı uçuruma geldin sende sevgili o harika ambiansı el ele yaşadık ya ruhum huzur buldu yol boyunca atlar inekler sevdik yaaa cidden hep istediğim gibiydi ben böyle sevecenken aşkımda uyum sağlamalıydı yaşadığım doğaya o minik yavru danaları nasılda sevdik kafasını nasılda uzattı bize sıpacık :)küçük minik şeleri hep seviyorum
çok mutlu ve huzurluyum o küüçük minik manzaraya bir çift göz daha eklendi senle beraber o yolda birdaki seneye bebeğimizle yürümeyi nasip etsin allahım çok istiyorum bir bebişimiz olsun ve biz o güzel eşsiz manzaraya üçümüz bakalım
dedin ya hayal ettinmi bu yolda beraber yürüyceğmizi ben şu anda seni çocuğmuzla hayal ediyorum dedin yaaa bin yaşa aynı anda aynı hayali kurmuşuz ilk aşkım sensin son aşkımızda miniğimiz olucak ben böyle gelecek planlarken geleceğin getirdiklerine planlamadığım şeylerde bile olgunca davranırken benim aşkımda bana benzemiş demekki biz o yüzden prüz yaşamıyoruz yahu :)
ve biz çok planlıyız kahretsin ama nasipten öteye köy yok güya söz vermiştik son 2 haftayı planlamıycaktık ama yine farkında olmadan şuraya gidelim dedin sende bana benzedim güleyimmi ağlayyımmmı
götür beni gittiğin yere planlı programlı hatta plansız ol birtanecik ben 2 haftayı planlamadan o anı doğaçlama yaşamaya karar verdim illa biryere gitmek zorunda değiliz inan beni mutlu etmek için bile bana benzeme ömrüm diyorlar senin gibi sıkıcı bir kıza daynan çocuk merak ediyoruz diye gördüler hem farklı hem birbimize benziyoruz ışığımız gördüler çok şükür allahıma bin şükür çok mutluyum
seni ömrümün sonuna kadar sevicem ilk aşkımsın ilk gözyaşım ilk gülüşüm ilk öpüşümsün ilk elini tuttuğum ADAMSIN bunları senle yaşadığım için gurur duyuyorum geçmişimde hissetiğimdin geleceğim oldun