Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bazı kızlar çok "saçımdan tut,yerde sürükle,duvara çarp izim çıksın!"

Bazen Sevgine, verdiyin değere layık olmadığımı düşünüyorum ...
Haklıyım galiba ...
:44:

çok yorgunum sevgili dostlar
hele ki bu akşam sorularınızı hiç kaldıramayacağım

sevgili yeğenim, mis kokulu prensesim :103:

sen daha miniciksin, sadece bizi duyduğunu anlıyorum; ama duyduklarını da anlamıyor gibisin, hep o koyu yeşil gözleri kocaman açıp şaşkın şaşkın bakıyorsun. sevgimizi hissettiğini düşünüyorum :103:

dün emziğini kaybedince çok üzüldüm, onu saklayacaktık halbuki... ve bu sabah bulunca çook sevindim :103:

bu yazdıklarımı tabi ki okumayacaksın ve büyük ihtimalle böyle bir yazıyı bilmeyeceksin bile. iyi aklıma düştü, ben sana ara ara notlar yazayım

teyzen senin o tatlı, minik el ve ayaklarının izini nasıl alacağını araştırıyor ama bulamıyor
ne yapacağız kuzucum :26:
ama elbet alacağız o ayağının elinin izini.
seni çok seviyorum ben minik kuzu.
hadi bakalım, dünyada 5 ayı geride bıraktın. umarım bizleri sevmişsindir :103:

hayatımıza neşe, renk kattın emin ol
ve

özledim seni.

çok tartışmış olabiliriz, biribirmizi hâla çok seviyo da olabiliriz..
emin ol ki senin o fotoğrafını gördüğümde yine özlediğimi hissettim..
ömürtörpüm değilsin belki artık, zaten 4 ay oldu..
yine de bize dair umudum var 27sini bekliyorummm ne farkeder bilmiyorum son umudumu bekliyorummm...

çok seviyorum seni
keşke yanımda olsanda yüzüne söylesemm

O büyülü günde dans ederken kulağıma fısıldadığın andaki sözlerin; "Bir kızımız olsun sevgilim... Sanırım yalnızca o senin kadar güzel olabilir."

Yıllar sonra dileğin gerçekleşip bir kızımız olursa, küçük kızımız büyüyüp de annesi gibi gelin olduğunda dilerim benim gibi aşkı bulmuş olsun...

Şimdi fotoğrafımıza bakıp seni hayal ediyorum da birtanem...

O senin kolunda melekler gibi süzülürken sen yine bütün endamınla orda olacaksın... Gururla geçireceksin kızımızı o cicekli yoldan... Ve sonra Yine o tek bakışınla beni iliklerime kadar aşka boyayacaksın... Rüzgar o hayran olduğum kokunu burnuma tasıyınca yanaklarım kızaracak mahcup bir edayla yere bakacağım davetliler gördü mü acaba diye. Sense yine capkın capkın güleceksin belki de... Saclarının o kırlasmıs halini daha bir cok sevecegim.

Kızımızı yeni hayatına ugurlarken basımı gögsüne dayayacagım.... Kendi düğünümüzü hatırlayacağız ve bir kez daha sukredecegim o büyülü güne

iyi ki benimsin Süperman... Hayatta hiçbir şey beni sabah seninle uyanmak kadar mutlu edemedi...

Karın

Bir çok sorun yaşadım , düştüm , tekrar kalktım.
Canım yandı , bilerek canımı yakanları bile affettim ..
Kin beslemedim , Yaradana havale ettim ..
Ama seni affetmiyorum , hakkımı da helal etmiyorum , bir gün bunların hesabını sorar hayat senden.

“ Ey can;
Kimseyi kırma.
Sözden ağırı yoktur.
Beden çok yükü kaldırır ama gönül her sözü kaldıramaz. .”

İlla sosyalleşmek zorunda mıyım ben!
Sevmiyorum arkadaş insan içine çıkmayı, evimde oturmak istiyorum.
Mutsuzluğumu elli milyon insanla paylaşmak istemiyorum.

Ezan okundu sandım kalkıp namazımı kılayım sonra seninle konuşurum diye plan yaptım sonra baktım ki daha ezana vakit var seni de erteledim balım üzgünüm :)

Kocisim... evin icinde kendi kendime konusmaya basladim ben biliyor musun

Ağlamak istemiyorum artık. Kalbimi acıtma, o seninle dolu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…