Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben hayatımda kimseyi bu kadar kıskanmadım
şu an kıskançlıktan geberiyorum desem yalan olmaz
oturup aglasam mı ?

Babacım, 50 yaşındasın artık; kırmızı spor arabayı ne yapacaksın bitanem?
17 yaşında kardeşim bile, abla kırmızı olmaz ikna et diyor..
Mis gibi aile arabamız var bizim, o neyimize..
Vallahi arada bıraktınız beni..

Biliyor musun ?

Yanlış avutuyorsun kendini , belki öylesi işine geliyor belki gerçekten yanlış biliyorsun .

Ama uydurduğun kılıfla beraber hak yemek bir yana , çirkin gözüküyorsun .

Daha da çirkini ne biliyor musun ?

Beni de arkandan sürüklüyorsun ... Demek bende kötüyüm diyorum .İyi olsam , senin rüzgarında savrulmam .İyi olsam , umursamam .

Kendimi törpülemem lazım , hem de çok .Sen öyle kal istersen ama ben silkelenmeleyim .

neden? amaç ne?...anlamsız gelen bazı şeyler var bana... mantıksız hemde çok... gerçekten tezimi doğrular gibisin

Son düzenleme:
Herşeyim,balım,kaymağım,tatlı kocam....
Salı günü doğum günün ve sana hazırladığım sürprizlere inanamıyoruuuum...
Bekle ve gör böcüğüm,canımın taa içi...♥

Döndüğümüzde hemen damlayacaksın.Gel ama,görünce bunlar ne ,ne gerek vardı bu kadar şeye deme...artık bu huyundan vazgeç.seni severim,dost bilirim sırf bu yaklaşımından dolayı senden uzaklaşmak istemem,bilesin...❤❤

Çok özledim ve yorgunum.
Ne zaman bitecek bu?
Asker bekler gibi şafak sayıyorum sürekli

Canım annem sen neden beni aramasına takıldın ki inan anlamadım tartışmakta istemiyorum ama her telefonda gene mi konuştunuz demen sinirimi bozdu ...

Seni çok özledim sevgilim.
2 ay oluyor görmeyeli neredeyse.
Sen bir gel seni ham yapacağım.

Sen benim hayatımı değiştiren, hayatıma yeni bi yol çizen, beni çok seven, üzerime titreyen, canımın parçası olan adam Sabah beni uyandırmamak için beni deli gibi özleyen bana kıyamayan adam Geceleri sabaha kadar bana vakit ayıran, benim için uykusuz kalan adam İtiraf ediyorum sana öyle çok aşığım ki!!! Benim için yaptığın onca şey rüya gibi, bu yüzüğü takmam 7-8 ay içinde evlenicek olmamız, benim için herşeyi yapman, benim ve ailemin mutluluğu için çabalayan erkek!! Senin ayaklarının altına cenneti sersem az kalır Bana bu aşkı, bu huzuru, bu mutluluğu, bu güveni, bu sevgiyi veren erkek!! Ömrüm boyunca yanında kalmak istiyorum.. Beni hep böyle aşkla sevgiyle huzurla mutlulukla sev tamam mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…