Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Corciler bir süre yokum. Bulutların üzerindeyim. Gercekten oyleyim camlihemsinde gezeyrumm :)) burada çalışılir arkadas onun yemyeşil yanin selale. Havasi azcik bunaltayii ama :)) diyeceğim o ki fazla oksijen kafa yapti :))
Sanirim tum teknolojiden uzaklasip fırtına deresi ne doğru bol bol kitap okumali

O 90 derecelik yerlerde nasil cay topladığinizi çözücem. Bide ekmesi var
Maydanoz gibi bi kere ekip sonra surekli hasat mi aliyorsunuz ki. Fizik kurallarina aykiri isler yapıyor bu insanlar :))

Kendimi o kadar zorluyorum ki...
Aşk hakkında söylenmiş ve söylenecek olan tüm zırvalıklara kulağımı kapatalı uzun zaman oldu. Kendimi tanıdıktan sonra vazgeçtim bunları dinlemekten. Her buluşmada midesinde kelebekler uçuşan insanlar, sevdiğinin yüzüne bakınca gözleri dolan varlıklar. Lan dedim yıllarca, bende niye olmuyor tüm bunlar?
Başlarda karşımdaki kişiyi yeterince sevmediğime yordular. İnandım ben de buna. O aşk hakkında atıp tutanlar var ya. Oldum olası tiksinirim tek doğru üzerinden ilerleyen zatlardan.

-Hımm yanına gittiğinde alnının üzerinde uğur böcekleri sekiyormuş gibi hissetmiyorsan aşık değilsindir.
-ayol kalbin yerinden fırlamıyorsa aşık değilsindir.
-yanından hiç ayrılmak istemiyorsan aşık değilsindir.
-Üzengi kemiğinin üzerinde fil oturmuş hissi oluşmuyorsa aşık değilsindir.

Hadi oradan be. Aşkın tanımı senin midendeki kelebeklerden daha ulvi değil miydi? Hem neden aşka bu kadar mana yükleniyor ki? Kendimi tanıdım tanımasına da kabullenmedim henüz. Ne kadar his varsa en hızlı şekilde tüketiyor olmayı kabullenemedim. Ölüm acısını bile...

Sevgilim, çok zorluyorum kendimi. Henüz 1 sene dolmamışken tükettim o arşa değen hisleri. Hoş biliyordum böyle olacağını ya, bir umut daha uzun sürer sanmıştım. Özür dilerim bana maruz kaldığın için. Hiçbir hissi muhafaza edemeyen bir varlığa katlandığın için. Benim hayatımda her şey yarım. Kime anlatıyorum ki? Biliyorsun gözlerimin eskisi gibi bakmadığını. Kabulleniyorsun da. "Sen busun ve değişmezsin" diyorsun ya, bu yüzden hala seninleyim belki de.

Tamam kabul, son zamanlarda ayrılığı biraz fazla düşünüyorum. Sonra diyorum ki kendime, sonrası yok ki. Ben bunca yıldır hiçbir hissi sahiplenemedim ki. Ben kaybetme korkusunu bile yaşayamıyorum ki. Bazen uzun uzun bakıyorum ailemin tüm fertlerine. Zorluyorum kendimi, anlatılanlar kadar içtenlikle bağlı olmayı diliyorum ardından. Olmuyor, olamıyor...

Sevgilim, biliyorum pek yakında bunalacak ve çözmekte zorlandığın bir saçmalıktan arınmayı dileyeceksin içten içe. Sana kızmayacağım, muhtemelen bu yaşandığında bağlanmaya başlayacağım. Çok geç olacak... Hayatımda izlediğim en berbat ve manasız filmlerden biriydi ıssız adam. Ancak herkes "geri zekalı" derken, ben anlamıştım o herifi. Kaçmak isteyişini. Gerzek bir şekilde tokayı görünce fark etmişti sevdiğini. Emin ol ki, o hatun evlenmeseydi ve yeniden birlikte olsalardı yine aynı hisleri yaşayacaktı. Issız adama kendini benzeten tiplerden olduğum için daha sonra kendime kızacağım. Şimdi değil.

Sevgilim, biraz daha sabret. Umudum yok ancak değişmeye çabalıyorum. Düşünmek yerine hissetmeye çabalıyorum. Milyonlarca hatunun şikayetçi olduğu durumu yaşamak için can atıyorum. Zihnimden önce kalbimin çalıştığı bir ilişkinin içinde olmak için çok fazla çabalıyorum. Umarım bu kez gerçekleşir. Umarım bu kez ben yerine biz demeyi başarabilirim. Değişemeyeceğimi biliyorum ama hislerim yeniden canlanır belki. Ne dersin?

Kocammmm seni cok ozlediimmmmm cok seviyorum seni coookkkk iyiki sabirla beklemisiz birbirimizi.. smski sarilmisiz sevgmze rabbim korusun bizi sevgmzi .... canmmm omrummmm sari kelebegimmmmmm

Ne mi değişti sen yokken?
Büyüdüm biraz... Kaybolduğum sokaklarda yönümü bulmayı ve kendime gelmeyi, seninle zıt yönlere gitmeyi, artık peşinden gelmemeyi; sevilmiyorsam sevmemeyi öğrendim... Herkesin en çok kendini düşündüğünü; bana bıraktıklarının sadece senden parçalar olduğunu ve hiç bir zaman biz olamadığımızı öğrendim..

git gez denize gir ben evde temizliği yaparım dedin ya işte o an "benim kocam işte bu hayatımın erkeği" diye boynuna sarılmak istedim ama şımarma diye söylemedim seni çok seviyorum hayatımın erkeği

ya aşkımmm benim ben seni çok seviyorumm ama şu bazı huyların yokmu ömrümü bitiriyo ya niye göndermiyosun düğüne yaa inat ettin demi davetiye yok diye ya ben arkadaşlarımla buluşmaya gidicem düğünden banane offf bide şu ananın babanın sözünden çıksan artık sadece hayatımıza kendimiz müdahale etsek kimseyi karıştırmasan hee çok sevmesem git ananın kuzusu ol dicem ama seni kimseye yar etmek istemiyorum ... anladınmı

Gene başladık ankesörlü telefon maceralarımıza Allah onu da eksik etmesin askeriyede büyük nimet çok seviyorum kendilerinide neden ben bu kadar heycanlanıyorum ya ne konuşcağımı unutuyorum gideli 1 gün oldu ama o heycan hep üstümde gene ...

Son düzenleme:
Gece uyuyamayan ben : Aşkım uyuyamadım
Sevgilim : Gel sarılayım sana bebeğim

Sonrasında şefkatli kolların arasında mışıl mışıl uykuya dalmak

Seni çok seviyorum

çocuk..
bugün tam 62 gün oldu
hıç aklımdan çıkmıyorsun desem ınanır mısın?
hadı kalk
uyan artık o derın uykudan, kalk kı tanışalım senınle
bınlerce ınsan senın uyanmanı beklıyor berkın, bekletme bızı
kalk kı sana bunu yapanların cezasını verelım
kalk kı annen üzülmesın, ağlamasın artık.

senı çok sevıyoruz berkın elvan
ben uyanacağından emınım küçüğüm..

Yarın ilk nöbetinden çıkıp evimize geldiğinde harika bir kahvaltı seni bekliyor olucak sevgilim Sigara böreği, sucuklu omlet, kaşarlı domates yapıyım diyorum en sevdiklerinden:) sana aldığım ayakkabı da sürprizzz

En zor günlerimde hep yanımda oldun sana ne kadar haksızlık ettiysemde hiç kızmadın kırılmadın Beni iyi etmek için yapmadığın şebeklik kalmadı ama sonunda ben hep iyi oldum. 6 yıl önceki ilgin sıcaklığın hiç değişmemiş.
Çok garip hissediyorum kendimi Utanmasam aşık oluyorum dicem ama olmaz olamamki ben. Ne olursa olsun
Sen hep böyle kal Sen hep yanımda kal. Hiç gitme olurmu ?

bize gelince kahramanlar, biz arsızız
onlara gelince vahşet... bu nasıl bir çelişkidir ?

dinime söven müslüman olsa bari
demezler mi adama?

Kusura bakmayin. Ben de boyle bir insanim. Hayatima giren herkes birgun cikarilmaya mahkumdur. Hicbirinizi gormek, gorusmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…