Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Şifremi kırıp beni takip etmekle eline bir şey geçmez üzgünüm senin adına bir şey yakalama şansın yok çünkü herşeyim ortada hala söylediklerimin arkasındayım seni sevmiyorum hayatımdan çık bunu yüzünede söyledim tekrar söylemek isterdim ama yüz bulup ulaşmaya çalışmandan korkuyorum üzgünüm ama birdaha değil senin için kimse için sevdiğimi üzmem.Rabbim yüzümü kara çıkartmaz inşallah.

Nice 13 aylara sevdiğim...
Seni çok seviyorum hayat arkadaşım...

Nasıl rezil oldum ama sana haftasonu?
Valla biliyorum krep yapmayı ama bu defa tutmadı

bir böcek müsvettesine....
okumasanda.......
sabahın beş buçuğunda boyunumu 2 yerden sokan böcek yaktım çıranı.
raid, detan ve türevleriyle savaşa hazırım. Allah Allahhhhhh..

Ve bir gün kalem diyecek ; Bu kadar yazdığın yeter..!Artık çiz gitsin... Bob Marley

kalbimdeki güneş yavaş yavaş çekiliyor bebek.
sen üzülüyorsun diye dile getirmiyorum artık; ama şu satırları yazarken bile dolan gözlerim var benim "artık"
güneş meydanı hüzünlü bulutlara bırakıyor, hissediyorum.
bir endişe ve bir çabayla geçen aylar... birbirimizi ne kadar çok farkedebileceksek, o kadar çok farkediyoruz, bundan eminim.
ama geliyor işte bazen aklıma. telaşesiz bir evliliğimiz olsaydı, ilk zamanlar bol bol birbirimize vakit harcasaydık nasıl olurdu? haftasonu komşu illere gitseydik, tek başımıza pikniklere çıksaydık, "vakit geçiyor, bugün de boş geçti" kaygısı olmadan geçirebilseydik şu günleri nasıl olurdu acaba, merak ediyorum. kendini suçlu hissetme. hayatı yeni yeni öğreniyorum ve şunu öğrendim ki; zaten sınav olmasaydı, biz yine bir şeylere ulaşmak için çaba harcayacaktık, tek hedefimizin birbirimiz olması şu dünyada mümkün değil sanırım. sürekli bir şeyleri kovalayacağız ve ömür böyle geçecek.
iyi ki sonsuz demişiz; çünkü burda doymayacağımı anladım.

ya hu seninle alakası yok. hem neden olsun ? ne için olsun?
her söylenene inanmayın.
ben bu durumun daha kötüsünü de yaşadım neyse ki onlar düzeltildi ama bunu düzeltmeye uğraşmayacağım
zira yoruldum ve asılsız iddialarla uğraşmak sadece zaman kaybı

daha 1 yil var aslinda bir yıl dan az ama ben dugun salonunu tutcam artik demen cok hosuma gitti yaaa .s

öyle bir kırdın ki hevesimi
nerde gelinlik görsem içimde biryerler acıyacak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…