Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öfff , bıktırdın ya.
Aynı cümleler, aynı duygu sömürüleri.
Ezberletilenlerden başka bir fikrin olursa,düşünmeyi öğrenirsen gel.

battım birdaha birşeye söz veremden önce netten ücretine bakacam ama sen iyi kızsın seviyorum seni, hem daha senin adını kendime nick yapacam

Mapus yata yata biteeeerrrr

Şükür kavuşturana

Burayı okuyacağınızı biliyorum....

Ofiş, banada fiyatına bakmadan bir Panamera sözü versene

Amanda kim gelmiş
Şuan şaşkınım, seni mapısta şişleyip leşinide denize attıklarından emindim artık ben

Ofiş, banada fiyatına bakmadan bir Panamera sözü versene

Amanda kim gelmiş
Şuan şaşkınım, seni mapısta şişleyip leşinide denize attıklarından emindim artık ben

Panamera ne üle, yenir mi? datlı mı yoğsam recimdeyim, b12 ve demir eksikliğim var faydalanmayın zaaflarımdan

aaa elmo geldi 20 sene sonra görürüz diyordum ama neyse, sen görmemezlikten gel parkunum

Şifremi falan unutmuştum valla; neyse ki hatırlatma varmış pc de.

Pıcakladılar beni, dilimi kestiler, gözlerimi dağladırlar ama yılmadım

Bir ay be bir ayyyy çenemi tutabilir miyim sence artık

Bir ban daha yersem recep şaban ramazan tamamlanmış oluyor office'm 3 ay yokum

Yazmayı unutmuşum, bdv yi bi talan edip geliyorum

Panamera ne üle, yenir mi? datlı mı yoğsam recimdeyim, b12 ve demir eksikliğim var faydalanmayın zaaflarımdan

aaa elmo geldi 20 sene sonra görürüz diyordum ama neyse, sen görmemezlikten gel parkunum
He ya dadlu çeşidi, söz veriyon mu?
Bencede görmezden gelmekte fayda var, dili şişmiş baksana:)
Şifremi falan unutmuştum valla; neyse ki hatırlatma varmış pc de.

Pıcakladılar beni, dilimi kestiler, gözlerimi dağladırlar ama yılmadım

Bir ay be bir ayyyy çenemi tutabilir miyim sence artık

Senin cezayı duyduğumdan beri akıllandım
Hiç acıma kalmamış bu yönetimde
Ben olsam şimdiye çoktan 5. Üyeliği almaya çalışırken Mune tarafından enselendiydim

Hoşgeldin yorumlarını özledik

Saol canım benimmm ben de sizleri cok özledim

Çarşı herşeye karşı modundayım zaten. Üyelik almadan protesto ettim

inşallah bu konuda da yanıldığınızı anlarsınız
gerçekten bunalıyorum böyle saçma şeylerden. nasıl inanıyorlar acaba bu olmadık şeylere
mantıken düşünün ya hu mümkün mü? hem niye öyle olsun? Hey Rabbim sen aklımı koru. bu iftiralardan koru.

Bana bak aşk! Elalemin dünkü bebeleri bile söz takmış.. Vallahi asabım bozuldu.. Atanıyor musun, iş mi arıyorsun, okulu mu bitiriyorsun ne halt ediyorsan bir an önce yap..

Meleğim, seni çok özledim...
Varlığını tüm bedenimde hissettiğim günleri özledim...

bebiş acaba birkaç aylık unutkanlığımın sebebi stresten midir :26: beynim unutarak mı savaşıyor :26:
kk arkadaşım ilkay da b hapı kullanıyordu, unutkanlık başladığı için. onun da eşi askere gidecek diye üzülüyordu :26:
demek ki benimki de ondan evlendiğimizden beri aklımın bir köşesinde gideceğin günün sancısı olduğundan olabilir... yüksek ihtimal belki de... neyse ben b vitaminin daha özenli tüketeyim

sana dünkü aptığının karşılığında aynısını yaptım fakat sen sabahtan ber konuşmamakta direniyorsan benim hiç sıkıntı yok konuşmayız sorun değil.

Ne halin varsa gör.!!!

Hiç sormadınız, ama bir gün sorarsanız hakkımı helal etmedim! Etmiyorum ve etmeyeceğim! Hesabımız mahşere kaldı sizinle.

Bana öyle güzel seneler yaşattın ki, bi okadar üzdün!
Sadece sevmek, özlemek yetmiyor bazen!
Kırılan eksilen parçalar bunlarla dolmuyor!
Geri dönüşü yok artık..
Sen beni çoktan kaybettin..
Çok geç oldu bazı şeyleri anlaman!!
Kusura bakma..
Ama başkasına aitim artık!!!
Elveda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…