Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
harika bir gündü, sizi sefiyom iyi varsınız üle özellikle de en haksız olduğumu bildiğiniz konu da bile "bir bildiğin var ki yapmışsın, iyi olmuş içinde kalmamış" tarzı yaklaşımınız için..

Ne kadar inatçıysan da dönüp geleceksin bana :)

Son düzenleme:
Aklıma gelince gülerim :)))))))))) DddDDd

Son düzenleme:

Bu kadar şımartma beni yahu
Bağa didin demi

Önce giyinmeyi öğren, sonra şarkı söylemeyi..!

bu arada, o gün otobüste parmak kadar bebeğin kahkasına tahammül edemeyip, o carlayan sesiyle bebekciğe "kes lan sesini" diyen hemcinsim (hemcinsim demekten utanıyorum ama).. inşallah burayı okuyorsundur.. umarım bir gün 3 tane ileri derecede yaramaz çocukla bir otobüste tek ebeveyn olarak kalırsın.. ve inşallah o gün otobüste ben de olurum..

neyin,ne kadar doğru olduğuna artık inanamıyorum.. kaldıramıyorum bunları.. çok yoruldum be sevgili..

Aşkımmm Çok kısa ama harikaydı ..evden gizlice çıkmak köpeğimizin gürültüsüne biri çıkıp bakıcak bizi görücekler diye korkmak :18:Korkudan titreyen o ellerimi tutup öpmen tüm bu aksiyona değdi ama yetmedi yine yapalım
Ve şu an sadece ellerime sinen o huzur dolu kokunu çekiyorum içime.. Seni seviyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…