Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir kere daha arkanı toplamak zorunda bırakma beni.
sıkıldım. sıktın artık !

Tarih dersini bu kadar hafife almanız canımı sıkıyor. 2 yıldır deli gibi çalışırım,aynı zamanda aşığım bu derse de ,romanlarına da ama hala ''Çok iyi Tarih biliyorum,Tarih'i bitirdim.''diyemem. Ve umarım sorular yine 2013 tarzı gibi gelir,malum yorum sorusunu herkes yapar.

beni işletmek haa
hem de şu sıralar en hassas olduğum konuda
yok milli eğitim müdürlüğünden arıyomuşmuş da.. yok evime en yakın okulda öğretmen kadrosu boşalmış da.. ücretli öğretmenlik yapabilirmişmişim de..
tam cevap vericekken, hahaahhh aşkım benim ben yav 8 yıllık sevgilin ahahahah nasıl da kandı dersen, tabii ki de suratına kaparım telefonu
bittin sen büyükbaş hayvan
seni kurban bayramında kesip çatır çutur yicem :95:

cici kızım mesaj alındı bu kadar çıngar çıkarmana gerek yok, kızım annene karşı direnişini sonlandırmanı rica ediyorum çapulculuğun bana mı söküyor cadıların cadısı kızım

az önce arkadaşımla konuştum,hamileymiş...hani sen onun eşiyle halı sahaya gidecektin ya...o..
cuma günü de diğer arkadaşımın düğününe gidiyorum,sensiz,yalnız...güya biz şimdiye çoktan evlenmiş olacaktık da çift olarak gidecektik...oy oy...bir günde domino taşları gibi devrildi her şey...kağıttan gemilermiş,yalan hayallermiş bunlar...her şeyi bırak da ben seni özledim...fındık burnun,kurabiye ağzın,gözlerin,sözlerin...hepsini...yok bir sitemim,hayatta her şey kısmet...rahat uyu yar sana hakkımı helal ettim...

Senin yüzünden annemle kavga ettim rahatladin mi? Sen benim icin babana sesini dahi yukseltemezken ben ailemle papaz oldm. Ama sana gore bu ne ki di mi? Kurban ol sen anneme de babama da. Elini öptüm annemin ve baristik.Sen de ne halt edersen et Biraz daha anlayisli olsaydin canin cikardi sanki.

bir mesajınla,bir cümleyle değişebilir dünyam...yok ...o gün içime dolmuştu hüzün,meğer son görüşüm imiş seni...

biliyorum dualarim kabul olacak ve sen benim olacaksin. birak su soguklugu artik
yamacima geeellll

Yau kusura bakmayin, ben gecen gun bir sinir harbinde hepinizi (en yakinlarim ve sevdiklerim dediklerim) facebook'tan sildim. Arkanizdan da bayagi sovdum itiraf etmek gerekirse. Simdi geri de ekleyemem, ne o tukurdugunu yalamis gibi... Isteyen "beni niye sildin uleyn" diye mesaj atar, ben de bir iki sey uydurur durumu kurtaririm, o olur. Ama baska turlu, bir daha gorusemezsek hayatta yolunuz acik olsun yani.

ne kadar cnm da yansa bu sefer taviz yok üzülme diye alttan almak yok kararlıyım canım yana yana da olsa tavrım değişmeyecek.... sana demiştim beni çok zorladın sabrım taştı artık diye taştı işte... bu hale getiren de sensin çare de sensin sevdiğim yine ağlıyorum bu gece dinmiyor ki gözyaşım yokluğun bir yandan olanlar bir yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…