Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgilim, Eşim, Eşruhum, güzel günlerimin başlangıcı, ezeli aşkım, sabrımın nedeni, dualarımın en güzel karşılığı, yıkılmadan ben tutan ayağa kaldıran, bir gözyaşımda bin parçaya bölünen, ne desem ne söylesem az gelen hayat pınarım. Neler atlattık biz nasıl kavuştuk, bunca yıl omuz omuza yürüdük, şimdi yine hayatımızın ve aşkımızın sınavında mücadele zamanı. Sınanıyoruz yine en ince yerimizden ama yine birbirimizden aldığımız kuvvetle kalkıyoruz ayağa. Sarıyoruz o darbe aldığımız yerleri elele. Tek bir şey kaldı bu güzel hayatımızı daha anlamlı kılacak ve inanıyorum az kaldı. Ola ki olmadı hayat bizi bununla sınadı tek eksiğimiz o kaldı yine de aşkımız hiç bitmeyecek biliyorum hayatta gözümle gördüğüm herşey kadar eminim aşkından, bağlılığından her zaman üstüne basa basa dediğin gibi hiçbir amaca bağlanmadan sevdik biz birbirimizi hep öyle kalacak seni seviyorum ömrümün sahibi.

#leylailemecnunsuz kaldık bitanem :26: sen gelince, önce nisandan beri izleyemedigimiz bölümleri izleyecektik, sonra da pazartesi aksamlar eskisi gibi cayimizi demleyip, tek takip ettigimiz diziyi izleyecektik :26: artik yayinlanmayacagini duydugunda uzulecegini biliyorum kocisim :26:

ayaklarıma kapanacaksın daha, ne ekersen onu biçersin.
allahın sopası erken geldive bu daha hiçbir şey değil.
ahımı almayacaktın.
benım ahlarım kalmaz hiçbir yerde.

Son düzenleme:
İçim acıdı..
Gerek varmıydı böyle bişey yapmana sana bu kadar inanırken sana bu kadar güvenirken içimde ki kor oldu buz..
Şimdi ben o buzu nasıl eriticem hani benden yardım istedin ya ben kimden yardım isticem senden mi ?

bu göçebe hayattan sıkıldım sevgilim sen gelsen de artik yeniden "biz" olsak :26: aile olsak

.........................................Özledim..............................................

Duanız için çok teşekkür ederim. Beni çok sevindirdiniz... İnşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün, kalbimizin ekmeğini yemeyi nasip etsin...

kalbinde güzel dualar var hissettim biran... Dilerim tez zaman da hepsine tek tek kavuşursun AMİN

Yav Elif Şafak,

Sen Türk değil misin ? Değilsen sorun yokta ...

Türk isen kitaplarının neden hep çevirisini okuyoruz ? Türkçe'den bu kadar mı utanıyorsun be kadın ?

biliyorum askerlik kolay değil sevgilim hele ki acemi birliğinde ama beni aramalısın ve ben iyiyim merak etme demelisin çok şey mi istiyorum ???

"pek sevgili elmali toplarim, lutfen sabaha kadar buzdolabinda guzellesin boyle dapdatlu olun. ve yarin beni rezil etmeyin elaleme (annemi de hakli cikarmayin bu konuda anlasalim.) hadi iyi geceleer "

hani herkesi eleştirirdin ya, kendin mükemmelmiş gibi,
eleştirdiklerin kadar olamadın.

"Beni böyle sev"deki ayşem ve ömer'e hem tip hem karakter olarak benzetildiğimiz için dayanamayıp ilk defa oturup izledim. Ama ben izlediğim bölümde Ayşem'in Ömer'i üzdüğü gibi üzmedim seni di mi? Bana ayrıldığımız dönemleri hatırlattı, ve aynı şeyleri hatırlayıp seni tekrar üzmekten korktum.
İlk bölümden başlayarak beraber izleme kararı almıştık ama sırf bu sebepten ben bu fikrimden vazgeçebilirim sevgilim.
Sen beni Ömer'in Ayşem'i sevdiği gibi sevme. Kayhan'ın Büşra'yı sevdiği gibi sev... Benim hayatımda tek bir çimen göz var, o da sensin. Başkası umrumda değil..
Bu ayrı geçirdiğimiz son tatilimiz olsun, çabuk dön tamam mı?
Seni çok ama çok ama çokk seviyorummm canıma can katan sevgili..

ee, nasıl hissediyorsun?
bu ne ki... sadece başlangıç
yaşadıklarına üzülmüyorum, üzülmem için beni, her defasında
haksız yere üzmemen gerekırdı.Allahın balyozu erken geldi ve beni çok şaşırttı
nasıl canımı yaktıysan artık... rabbim en mutlu anında yakaladı seni.
yüzüne söylediğim gibi durum, aklına ben geleyim her haksızlığa uğradığın anda! bu hala geçerli.
içim soğumadan duydum ya bunları, daha ne olsun.

allaha derdim hep, ''içim soğumadan bulsun ettiklerini '' ilk defa beni duyduguna inandım ve bu hıza çok şaşırdım.

insan mutluluğa yakın yapmaz bunları, işte böyle yakalar seni. bak kısa süre içinde pişmanlıklar sardı ruhunu
beni daha iyi anlıyorsun eminim.

kendi adıma neye sevınıyorum biliyor musun? günahını almamışım hiçbir zaman, hata sende olmasına rağmen
ben kendımı de sorguladım çok sefer, insanlığımdan utan.
o kadar şey yapmana rağmen kendimde aradım bazı şeyleri, bu da benim insanlığım olsun.
ama allahın balyozu işte, sen rabbi kandırabılır mısın allahaşkına...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…