Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herşey öylesine güzeldi ki ,2 saat bile olsa dolu dolu bol kahkahalı geçti günümüz,yanından hiç ayrılasım gelmedi mutluydum , huzurluydum yanında, senden aynı şeyleri duymak beni çok mutlu etti.

Bana aldığın bileklik öyle hoşuma gitti ki, bileğimde takılı çok yakıştı ,baktıkça gülümsüyorum , beraber çekildiğimiz resimde ne de güzel yakışmışız birbrimize.

Birbirimizi tamamlıyoruz ki aşkımmmmmm

İyiki hayatımdasın tombik sevgilim , ama biraz zayıflaman lazım

Şimdidien tekrardan görüşmek için gün sayıyorsun ya sevgilim.

seninle mutluyum huzurluyum.

Son düzenleme:
ben seni anlamadım ki? istiyor musun, istemiyor musun???.. istemiyorsun diyelim neden sürekli konusunu açıyorsun, istiyorsan neden tersliyorsun.. ergenlik zor, ergenle beraber yaşamak daha zor bu ne beaaaaa

biliyorum Allah'ım sen nasıl ki her haksızlığı ortaya çıkardın
bunları da yine ortaya çıkaracağını biliyorum.
sana sığındım. adaletin her şeye yetiyor çok şükür.

arkamdan atıp tutupta konuşanların gelipte profilime bakması iyi niyet değildir.. merak değildir..

sadece HAZMEDEMEMEK tir.

siz böyle yapmaya devam ettikçe ben İYİKİDE FACEDEN VE KK DAN SİLMİŞİM diyorum..

devam edin siz böyle devam...

benim sabrımı da zorlamayın !

BEN KADINIM…

Gururun olurum bazen. Hiç ummadığın zamanda zekamla şaşırtır, yine beklemediğin bir anda aptalı oynayarak hayretler içerisinde bırakırım seni. Farklı özelliklerimle yaşamına renk katarım. Biraz gizemli, biraz tutkulu. Bazen de isteyerek aptal..!

BEN KADINIM…...

Çok güçlüyüm. Dört bir tarafım demirden kale gibi. Hiçbir düşmanın girmeye cesaret edemeyeceği kadar güçlü. Ama bir o kadar da kırılgan ve narin. Hiç beklemediğin bir anda kırılıveren, bir yüreğe sahibim. Bu anlarda beklerim sevgi sözcüklerini. Korkma şımarmam. Sevgini duymak isterim senin ağzından. Ne kadar inansam da beni sevdiğine her zaman o iki kelimeyi duymak, beni BEN yapar. Çok zor değil ki bunu söylemek;
"SENİ SEVİYORUM" diyebilmek. Ama öylesine değil, laf olsun diye değil, içten gelerek..!

BEN KADINIM…

Beni ben yapan özelliklerin başında gelir "SEVGİ". Çok şey beklemem senden. Bilirim gün boyu yoğunluğunu; iş gücünü, çalışmandaki güçlükleri. Suskun ve sabırla beklerim. Özgür kalmak istediğin zamanlar olduğunun da farkındayım. Orada başlar belki kıskançlık duygularım. Ama her seven kadın gibi ben de kıskanırım . Biraz hoşgörü ve dürüstlük beni sana çeker. Biter kıskançlık krizlerim. Beni anlamaya çaba gösterdiğin anda yüreğim affeder her hatayı..!

BEN KADINIM…

Sana senin canından can verebilir, o canlara gözümün bebeği gibi bakarım. Tıpkı ve hâlâ sana baktığım gibi..!

BEN KADINIM…

Sevgimin ve gücümün farkına vardığın vakit, yere göğe sığmaz umutlarım. Hiç düşünmeden, bir tek sözünle dünyanın diğer ucuna giderim. Seninle bir olduktan sonra her yer aynıdır benim için..!

BEN KADINIM…

Çelik gibi SAĞLAM, bir o kadar da NAİF. İçime KARLAR yağar bazen, üşür YÜREĞİM, incinirim ufacık bir SÖZDEN. Sevgini HİSSETMEK ısıtır beni, yakar BEDENİMİ kulağıma fısıldadığın o iki kelime..!

''SENİ SEVİYORUM''

Son düzenleme:
o, böyle günler bazen de konuşulamayanlar anlatılabildiği için güzel dimi? evet bir şeylerin bittiğini daha net görüyorsun...
Allah'ımdan güzel, hayırlı başlangıçlar diliyorum...

canım benim sen gel buraya her şey daha güzel olacak, hissediyorum.
hem bebek kokusunu özlemişim, benim kız kocaman oldu...

bir insanda kendine düşkünlük bu kadar mı iğrenç durur hele de bi annede
dur bakalım daha neler görecez
bu gidişle göremeyecez çünkü sabrımın son demlerindeyim her an radikal bi karar alabilirim
kim büyük kim küçük belli değil
1500tlye kıytırık bi kolye haa hemde bu zor zamanlarda..
sen devam et böyle
evlendiğimde bahçe duvarıma bile değemeyeceksin
oğlunun hatrı bile kurtarmayacak seni..

su saatte taşınmaya calisan sevgili alt komsum o kullandiginiz nakliyatin asansörü varya neyse sizi taaaaaaa derinden öpüyorum yolunuz acik olsun

bu gece siz olmayınca ev bana ne kadar boş geldi anneciğim
sizi çok seviyorum
babacığımıda...........
şimdi ağlamaktan boğazıma ağrı girdi((14:

Nedir birilerine benzemek için bunca çaban???

Sen kendi fikirleri kendi tarzı olabilecek çok cici bir kızsın... İnan bana kendi içine dönsen harikalar yaratabilirsin o potansiyel var ama hala birilerinin ayak izlerine basarak ilerlemeye çalışıyorsun...

Azcık cesur ol... Yoksa buradan gelip geçen diğerleri gibi silinip gideceksin.

Cruel Cruel Business World

Kocam,canımın parçası,bitanem seni çok seviyorum Bazen sana bakarken gözlerim doluyor bakmaya doyamıyorum sana hiç kıyamıyorum sevgilim.İnşAllah Allah'ım sana daima her konuda yardımcı olur.Herzaman arkandayım bitanem...Sana çok güveniyorum başaracağına canı gönülden inanıyorum.Benim güçlü,kocaman kocam

herkeslerin kalbine kuş konsun ve hiç uçmasın
herkeslerin kalbinde çiçekler açsın ve hiç solmasın

arabesk nostalji :103::103::103:

[video=youtube;KWVNOxzpRbg]http://www.youtube.com/watch?v=KWVNOxzpRbg[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…