Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4 koca takvimi devirdim seninle...gün geldi yapraklarından hasret döküldü,gün geldi hüzün...sevda mı dedin?o zaten ta kendisiydi takvimin.bitmeyenimdin benim...hani hiç gitmeyecektin?huzurum,güneşim,tek eşim...öfkem,umudum,hasretim...nerdesin be sevdiğim?çok ihtiyacım var sana...

Neden kendi çıkarın için sırf altta kalmamak için lafını tartmadan konuşursun ki bir değil iki değil karşındakini düşünmez misin taş mı taşıyor o insan değil mi?
Söyleyecek söz yok artık sana sıra bana da gelecek...

Ya ben sana cok haksizlik ediyorumm ha. :26: Ve bu ne zaman aklima gelse kendime hem kiziyorum, hem de icten ice utaniyorum. Kendi kendimi doldurup sana icimden cok kiziyorum, sovuyorum, bir bilsen sinirlenince aklimdan gecenleri... Her sakinlestigimde bir daha sacmalamayacagim diyorum, ama, aman of ne sinir var bende de be!

sen kimsin ya :44: sürekli farklı nickler ama aynı tarzla karşımızdasın sanki..

biz nerde sen orda..

kolay gele.. yakalayabilirsen

Yaşamak;
Geceleri bana doğru kıvrılıp uyuduğunda,
Arada kalan o minicik boşluğa sıkışıp, atan kalbinin ninnisini dinlemek,
Kalbinin her atışı için binlerce kez şükretmek demek...

İliklerine kadar yaşamak,
Bir huzur yağmurunda sırılsıklam olmak bu işte!
Ötesi yok, tarifi yok deniz kokulum... Olmadı...
Olmayacak…

benim canım sevgilim, eşim, benzerim, canım kocacığım
bugün 2. ayımızı da doldurduk, hep iple çektiğimiz gün geldi ve üzerine 2 ay bile eklendi
sen benim canımsın, yatağımın sol yanısın, sabahları uyandığımda ilk gördüğüm şeysin, sen benim herşeyimsin be sevgilim
iyi ki varsın, iyi ki biz birlikte bir hayata evet dedik
yaşadıklarımız yaşayacaklarımızın teminatıdır di mi
daha nice güzel günler bizi bekler, sen ol, sen hep ol

beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum :)

baksana herkes seni seviyorum yazmış... ben mi çok iyimserim ?

bebiş sanırım sen boya yapan krizden ziyade, eskisi gibi sürekli kitap okuyan krizi çok seviyorsun gibi :26:
yanılıyor muyum? ama kitap okuyasım gelmiyor, zorluyorum kendimi
sanki sana söyleyecek çok şeyim varmış da söyleyemiyormuş gibiyim, aklıma da gelmiyor, sadece hissediyorum:26:
sabah moralim bozuldu. buzdolabında çok olan ve kötü olmaya yanaşan her şeyi ben mi tüketmek zorundayım? sen yemeyince benim de iştahım gidiyor ve çıkarmayı bile unutuyorum. bundan ben sorumluymuşum ve suçluymuşum gibi davrandığını düşünüyorum ve çok kırıldım. ki bunu çoğu kez yaptığını düşünüyorum. sinirimden tüm bir hafta salatalık ve biber yiyesim geliyor karşında sen de sabah kuru üzümleri ve cevizleri misilleme yapmak için mi götürdün? bak sen onları tüketiyorsun ama ben de bunları tüketmeye çalışıyorum, kötü olmasınlar gibisinden.
ay ben çok mu kötüyüm
bunları okusan yüzün çok düşer eminim
ama bebiş ne yapayım düşüncelerimi duygularımı söylemeyeyim mi :26:
hakikaten belki de sen üzüldüğün için paylaşmakta kimi zaman zorlanıyorum
mükemmel bir ev hanımı değilim, olmaya çalışıyorum, farketmiyor musun

ey merhamet, ey merhamet.......
çok üzülüyorum o bebelerin haline çok
onları görünce dayanamadım hiç.......
Rabbim sen yardım et ne olur......

"Cenabi Allah'ın sillesi Coktur,bir vurursa devası yoktur..."

Ah be böğürtlencan sen bana bıraksan şu tatil işini...

The Tempest'ı izleyelim Globe'da... Ben seninle o romantik şehre de gitmek istiyorum valla bak... Ama her şey Tempest için yoksa Camden Town ya da Cath Kidston beni hiç ilgilendirmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…