sevgılı kafadan bacaklı fındık beyınlı sevdıgım adam sen bu satırları okurken satır dedın dee nasılda senıı kusbası yapasım varr ama dua et, et sevmıyorum ..neyse sen bu satırı okuyadur, anca okursun zaten baska bırseyden anlamazsın odun bıle yanında orkıde kalır , zatenn su hayatta parayı , ıbrahım tatlısesı, asyalı kızları seven tek terliksi hayvan sensın , o terlikde sana .....:)
ALLAHIM sana inanıyorum ve güveniyorum,biliyorum biraz sabırdan sonra istediğimi vereceksin
"KUN FE YEKUN" dersin ve herşey olur,senin için zor hiç bir şey yok ki
sen bütün eksikliklerden münezzehsin
dualarımı hayırlısı ile kabul et ,ve bütün herkesin dualarını kabul et İNŞAALLAH
bunu okuyan bütün kızların ve hepimizin hayırlısı gönlümüze,gönlümüzde ki ni de hayırlı eyle Amin,Amin,Amin
Hayatıma iyiki girdin konuşmak bana öylesine huzur veriyor ki biz için uğraşman , bizim evimiz için şimdiden birşeyler yapman , öyle hoşuma gidiyor aşk
Her dakika mesajlaşman iş saatinde bile olsa benimle ilgilenmen
birikim yapmamız evlilik için kendimizi hazır hissettiğimizde ailelere konu açar onlarda hazırlıkları yapar dediğinde sen gerçek misin demek istedim
oraya buraya savrulmaktan cok yoruldum artik kimseye gitmek istemiyorum sensiz her gün annemin arayip bize gelmiyormusun yalvarislarindan yoruldum, çünkü hepsi yoklugunu hatirlatiyor icinde senin oldugun evimizi istiyorum gel artik yeter
Evet telefon içerde şu an ama ben istemiyorum millet içeri telefon soksun der bi şekilde telefon içerde ama ben bi şekilde dışarı çıkmasını istiyorum sen hiç bi sorun yok demene ve birz daha konuşsak msjlaşsak güzel olmaz mı demene rağmen ben hayır istemiyorumm msjlaşmayı da sevmiyorum dedim ...Ankesörlü neyimize yetmiyo bizim
Arkadaşımın balayı resimlerini sana gösterdiğimde çok içerledin Nerden gösterdim ki sana. Çok kafaya takarsın bilirim. ''Biz yapamadık böyle şeyler dedin?'' İnan bizim balayımızda güzeldi. Gidemedik beş yıldızlı otellere belki ama sen yanımdaydın. Sen varsın ya bana yeter
Keşke bir tek sen kararlarımı,aklımdan geçenleri bilsen,izlesen amaaa kimler kimler var bir bilseenn hatta senide biliyorlar ,belki sende o kuyumu kazanları biliyorsundur malum belkim frekanslarınız uyuşuyordur
umarım sen iyi niyetlisindir dicem de sende sanırım temkinli olmak için yapıyorsun bunu. (sana hak veriyorum yani geçen seneki hallerimden sonra ben olsam bende tedbiri elden bırakmazdım )
sonra ne diyecektim unuttum :44:aslında sana yazacaktım ama ordaki sen misin değilmisin bilmediğimden belki milyonda bir ihtimal görürsen okursun diye buraya yazdım