Eski arkadaşım, yeni AŞKIMMM kimseyi koyamıyorum araya
Çok aradım, ilaç bulamadım bende açtığın yaraya
Aynı yerdeyken bile bilemezsin, hasretini yanında çekerim
Buza düşmüş su damlası gibi, üşüyorum sensizken BEBEGİMMM.....SENİ DELİLER GİBİ SEVİYORUMMMMMM......
hakkımı helal etmiyorum. ben helal etsem ne olacak. diğer 5kişi nasıl edecek.
şuan iş yerinde bile göz yaşlarım akıyor..
ALLAH büyük.. eden bulur..
keşke keşke insanlıktan nasibini alsaydın keşke
Bende üzgünüm ama böyle olması gerekiyomuş demekki:26:
Düşünmeden konuşmaman gerektiğini umarım artık anlarsın
Suçlu durumdayken de kendini suçsuz kabul ettirmeye çalışman hiç hoş değil uzatırsan bende uzatırım aramadığın sürece de aramıycam son kararım bu
Senin için sensiz döktüm ilk gözyaşı
İkimizin arasına elçidir demiştin geceler
Siyah perdelerini çekerlerdi şehrin üzerine
Hiç kimseler görmezdi birbirimizi nasıl sevdiğimizi
Şimdi soruyorum sana gecelermi değişti
Yoksa sen gecelerimi terkettin!
Sen konusunda hassasim ama bunu hic bilmedin, bilmeyeceksin, belli etmemeye calisarak belki de yanlış yapıyorum.
Ama kirdiginin farkına varabilmek için geçen 5 senenin her gunu yeterli. Çok üstüme geliyorsun.ama benim üstüne geldigimi iddia ediyorsun.
Yapmasana.. lutfen ya. Msj atma dedim atmadin sağ ol. Atarsan hatani anla da at, yoksa nolur susalim. Calisamiyorum sebep olduğun bas ağrısından
sınavların bitse bir an önce sonra bu dönem de bitse ve sen kendinle baş başa kalıp düşünmeye sonunda vakit bulabilsen ve en azından hatalarımı telafi etmeme izin verebilsen çok şey istedim tamam hiç biri olmayacak biliyorum ama öylece devam edemiyorum akademik takvimin parmaklarımın ucunda tatile girdiğinde aramayacağımı düşünüyorsan avcunu yalarsın paşam hadi git şimdi dersine çalış yarın 2 tane sınavın var ona da baktım