Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aralığın ilk günü de bitti sayılır sevdiğim, aralık ayı aralıksız geçsin. Şafaktan 30 gün daha düşsün hemencecik

sevdiğimmm bak gelmezsen bana uyku yok yine
gel artık hadii dört gözle seni bekliyorumm askerimm sevgilimmm seni seviyorummmm......

Eski arkadaşım, yeni AŞKIMMM kimseyi koyamıyorum araya
Çok aradım, ilaç bulamadım bende açtığın yaraya
Aynı yerdeyken bile bilemezsin, hasretini yanında çekerim
Buza düşmüş su damlası gibi, üşüyorum sensizken BEBEGİMMM.....SENİ DELİLER GİBİ SEVİYORUMMMMMM......

insanlara yardım etmek istiyorum,çocuklara,kimsesizlere,öğrencilere,yaşlılara,parası olmadığı için tedavi olamayan ilaç alamayanlara...

Allah'ım o imkanı ve lütfu bana yaşat Amin...

Son düzenleme:
Allah ım kardesım dogumunu hayrlısıyla atlatsnnn saglıklı sekılde durumuzu kucagına almayı nasp ettt

hakkımı helal etmiyorum. ben helal etsem ne olacak. diğer 5kişi nasıl edecek.
şuan iş yerinde bile göz yaşlarım akıyor..
ALLAH büyük.. eden bulur..
keşke keşke insanlıktan nasibini alsaydın keşke

Bende üzgünüm ama böyle olması gerekiyomuş demekki:26:
Düşünmeden konuşmaman gerektiğini umarım artık anlarsın

Suçlu durumdayken de kendini suçsuz kabul ettirmeye çalışman hiç hoş değil uzatırsan bende uzatırım aramadığın sürece de aramıycam son kararım bu

Senin için sensiz döktüm ilk gözyaşı
İkimizin arasına elçidir demiştin geceler
Siyah perdelerini çekerlerdi şehrin üzerine
Hiç kimseler görmezdi birbirimizi nasıl sevdiğimizi
Şimdi soruyorum sana gecelermi değişti
Yoksa sen gecelerimi terkettin!

Galiba ekeceğim seni.
Buluşmak hayal olacak.
Ama karar veremedim daha.
Belki de yapmam öyle bir şey. :s

Sen konusunda hassasim ama bunu hic bilmedin, bilmeyeceksin, belli etmemeye calisarak belki de yanlış yapıyorum.
Ama kirdiginin farkına varabilmek için geçen 5 senenin her gunu yeterli. Çok üstüme geliyorsun.ama benim üstüne geldigimi iddia ediyorsun.
Yapmasana.. lutfen ya. Msj atma dedim atmadin sağ ol. Atarsan hatani anla da at, yoksa nolur susalim. Calisamiyorum sebep olduğun bas ağrısından

karizmatik acemi mühendizim benim sınavlar ne durumda hııı?? mezun oluyor muyuz bu sene?

Benim hayallerime heveslerime "ıvır zıvır" demen kalbimi çok kırdı

Mutfak eşyası olduğu için sana ıvır zıvır gibi gelebilir ama benim için birer heves(ti) hepsi

nerede o eski günler
seninle dertleri göğüslemeyi bile özlettin bana
söylesene sevgili neden geldik bu duruma...

sınavların bitse bir an önce sonra bu dönem de bitse ve sen kendinle baş başa kalıp düşünmeye sonunda vakit bulabilsen ve en azından hatalarımı telafi etmeme izin verebilsen çok şey istedim tamam hiç biri olmayacak biliyorum ama öylece devam edemiyorum akademik takvimin parmaklarımın ucunda tatile girdiğinde aramayacağımı düşünüyorsan avcunu yalarsın paşam hadi git şimdi dersine çalış yarın 2 tane sınavın var ona da baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…