Gelmesen keske. :26: Disarda gorusup, sonra ayri ayri evlerimize gidebilecegimiz gibi bir gorusme olsaydi...
Inan hic eve misafir gelecek diye bu kadar huzursuz oldugumu hatirlamiyorum yaw. Pff. Cabucak Cuma olmali.
Müstakbel kocişkoo seni şimdiden çok özledim 3 saat önce yanında olsam da :))
Sen benim buralarda takıldığımı bilmiyorsun ama öğrenirsen kızma olur mu biz burda uslu uslu kız kıza takılıyoruz her konuda beyin fırtınası yapıyoruz ki ne fırtına
Seviliyorsun hemde çok çokk Sen bunu okuduğun zamanda hala çok çok seviliyor olacaksın buna da çok çok eminimm
İnce eleyip sık dokuyan bi yanın yok benim gibi ama azcık da olsa düşünceli olaydın daha iyi olurdu gibiiiiiii...Ben seni suçlamıyorum ayrıca ikimizde suçluyuz kabul etsene diretmene gıcık oluyorum ben sakinleştikçe sınırlarını zorluyosunn bu hiç hoş değil bil istedim
Canim kuzenim, biricik ablacim, seni ne kadar ozledim bir bilsen... Geliyorum yakinda, gunleri gectim, saatleri de sayar olacam yakinda sabirsizliktan. Artik kavusmak, sana kocaman bir sarilmak, ozlem gidermek, sonra da saatlerce sohbet etmek istiyorum.
Ozledigim diger yakinlarim da var, ama en cok seni ozledim be, simarma diye soymemem bunu ama oyle yani.
sevgilim artık şu süprizini söyleseende ben kalpten gitmesem diyorum ... ölücem meraktan sonsuzlukla ilgili süprizde neyin nesidir gece gündüz düşünüyorummmmmmmmmmm :26::26::26::26::26:
Bitsin artık çok özledim seni,sen belki yoksun hatta kimseyle tanışmadın bile ama herkes seni biliyo artık planlar konuşuluyo gel de artık ikimiz ''bir'' olalım ...
elimde olan her kitabı istemek zorunda mısın okumak için istemek ayrı ver benim olsun demek ayrı
"okudugun kitapları versene benim kitaplıgıma koyalım. senin zaten kitaplıgın yok" demek ne demek. kitaplıgın dolu olmasını istiyorsan git sende al. bugune kadar bi tane bile kitap hediye etmedin bana. nasıl benimkileri hep ama hep usanmadan istersin
kitap ayraçlarımı vermicem artık neymiş üstüne eşiyle kendi adını yazcakmış. benim eşim yok diye illaki sanamı vermem gerekiyor
bu arada kürt mantolu madonnayı okudum begendim diye, hemen tv ünitesine koymuşsun. gözümden kaçmadı. keşke önce bi okusaydın
Sen...benim en büyük hazinemsin, en değerlim,en kıymetlimsin
sen benim neşem'sin, tadım tuzumsun....
Allah'a sonsuz şükrümsün.. kabul olmuş duamsın..
dünüm,bugünüm,yarınımsın...
sen benim hayatta en güzel iyikim'sin..
sen benimsin...
ben seninim..
seni pek çok,hep çok,en çok ,çok çok seviyorum
nasıl bir rüyaydı öyle bir gün bana geri dönersen ayrıldığımız günden beri gördüğüm rüyaların hepsini sana anlatacağım belki o zaman anlarsın içimdeki sen'in büyüklüğünü
bir insan hiç mi büyümez hiç mi akıllanmaz bilemiyorum.
canını yakmak,kırmak istemiyorum bunun tek çaresi kaçmak uzaklaşmak olsada ama o da olmuyor işte.
o zaman daha çok acı veriyor. kaç gündür boğazım düğüm düğüm...
bugün yine oldu geçen yaz olan bu sefer diğerinden daha çok kırıdlım o gün için demiştim ya ''canım hiç bu kadar yanmadı'' diye onun üstüne o kadar şey yaşadım ki yakmadı bu sefer ki o kadar. o gün çok ağlamıştım . bugün ağlıyamıyorum bile...
keşke bir şeyler diyebilsydim bakmak dışında ama ben böyleyim donup kalıyorum öyle anlarda.
geçen yıldan bu yana 1 arkadaşımı kaybettim konuşmuyorum . tekim artık yanii...
hayatım her zaman ki sallantıda işte. doğru düşünemeyen akıllıca kararalr alamayan ben varım.
üzüyorum üzlüyorum kırıyorum. hayatımdaki en dğrli kişiyi kaybtmk üzeriyim kaybttim blkide .
keşke bana kırgın mısın diye sorulduğunda vet şundan ve şundan deyip sayabilseydim. hayır deyip gözlerim dolmasaydı.
ama tebrik ettim ben kendimi o gün. ağlamadığım için. az kalsın bugünde ağlayacaktım ama aferin bana tuttum kendimi .
bak artık ağlıyamıyorum da içime akıyor gözyaşlarım.
işin kötüsü ise ne yaptığımı ne yapacağımı bilemiyorum.
neden hayal kırıklığından ibaretim ben ?
nedn mutlu olup mutlu edemiyorum ?
neden olmuyor hiçbir şey olması grektiği gibi?
yin boğuluyorum krizim geliyor.
üzgünüm kırdığım ve kırıldığım için...
2 yol vardı bana düşen bu yol oldu.
üzgünüm.
teşekkür ederim, yakınlığın için, güven verdiğin için.
ileride ne olur bilemem ama.. şimdi ve bu zamana kadar ki her şey için teşekkür ederim. Allah gönderdi seni derler ya.. hayatımda öyle bir yerin var gibi.
Ahahahah
Yaptım yine yapacağımı.
Beraberiz.
Cumartesi.
Ne giysem de son kez vurucu bir etki bıraksa diyorum şimdi.
Son olmayabilir de gerçi.
Yine bilemedim ben.
Uzaktan gelir gibi sesin, sanki hep baska bir alemdesin.
her seyde biraz seni bulurum, nerde olsam aklimdasin biraz.
kimse bilmez kimse duymaz bir tek ben bilirim seni sevdgimi , bir de sen bilirsin biraz(!).