Özledim sevgilim seni o kadar çok özledim ki .. Sesini , sohbaetini , gözlerinii , kirpiklerinii , kaşlarınıı , yanaklarını , dudaklarını ..
Ellerini tutup sahilde yürümeyi özledim , yüzüne bakmayı doyamadan öyle uzun uzun ..
Dudaklarına bir öpücük kondurmayıı , yüzünü okşamayı , saçlarını sevmeyi özledim ..
Bekliyorumm bitecek cezann geleceksin birgün .. Bekliyorum birgün yine geleceksinn tutacaksın ellerimi ve hiç bırakmayacaksın .. Birgün yine yanımda olacaksın .. Hatıralar biriktireceğiz kumbaramıza .. Şimdi elimdekilerle avunuyorum daha doğrusu düşünüp düşünüp ağlıyorum . Kızma ne olursun dayanamıyorum işte öyle çok bağlanmışım ki sana öyle çok alışmışım ki ağlıyorum ..
Her gece ağlıyorum gökyüzüne bakıp sonsuzluğu düşünüyorum . Kızma bana ne olur bazen intiharı da düşünüyorum ama yapamıyorum .
Çünkü sen geleceksin bitecek cezan ve yine geri geleceksin .. Çünkü yine tutacaksın ellerimi ..
Kızma bana nolursun umudumu yitirir yitip gidersem unutma beni .. Hiç unutma sevgilim ..
Zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor .. Günler zehir günler zindan .. Kim bilir sen ne haldesin şimdi .. Biliyorum sen duygularını belli etmezsin , insanlara asla acı çektiğini söylemezsinn , asla üzüldüğünü belli etmezsin ama ben biliyorum seni .. Ne kadar gizlemeyr çalışsan da saklasan da biliyorum canım aşkım . İnşallah ağlamıyorsundur .. Yazacak fazla birşey yok daha fazla .. Uzun bir gece var yine önümüzde .. Yan yana olamasak da konuşamasak da birbirimizden haber alamasak da kapat gözlerini sevgilim kapat ve düşün bak ordayım ... Seni çok seviyorum ...