Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Özledim sevgilim seni o kadar çok özledim ki .. Sesini , sohbaetini , gözlerinii , kirpiklerinii , kaşlarınıı , yanaklarını , dudaklarını ..
Ellerini tutup sahilde yürümeyi özledim , yüzüne bakmayı doyamadan öyle uzun uzun ..
Dudaklarına bir öpücük kondurmayıı , yüzünü okşamayı , saçlarını sevmeyi özledim ..
Bekliyorumm bitecek cezann geleceksin birgün .. Bekliyorum birgün yine geleceksinn tutacaksın ellerimi ve hiç bırakmayacaksın .. Birgün yine yanımda olacaksın .. Hatıralar biriktireceğiz kumbaramıza .. Şimdi elimdekilerle avunuyorum daha doğrusu düşünüp düşünüp ağlıyorum . Kızma ne olursun dayanamıyorum işte öyle çok bağlanmışım ki sana öyle çok alışmışım ki ağlıyorum ..
Her gece ağlıyorum gökyüzüne bakıp sonsuzluğu düşünüyorum . Kızma bana ne olur bazen intiharı da düşünüyorum ama yapamıyorum .
Çünkü sen geleceksin bitecek cezan ve yine geri geleceksin .. Çünkü yine tutacaksın ellerimi ..
Kızma bana nolursun umudumu yitirir yitip gidersem unutma beni .. Hiç unutma sevgilim ..
Zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor .. Günler zehir günler zindan .. Kim bilir sen ne haldesin şimdi .. Biliyorum sen duygularını belli etmezsin , insanlara asla acı çektiğini söylemezsinn , asla üzüldüğünü belli etmezsin ama ben biliyorum seni .. Ne kadar gizlemeyr çalışsan da saklasan da biliyorum canım aşkım . İnşallah ağlamıyorsundur .. Yazacak fazla birşey yok daha fazla .. Uzun bir gece var yine önümüzde .. Yan yana olamasak da konuşamasak da birbirimizden haber alamasak da kapat gözlerini sevgilim kapat ve düşün bak ordayım ... Seni çok seviyorum ...

Allah peygamber aşkına nolur bana 11.12.13 te evlenme teklifi et nooooooooolurrr
şu tarihlerde bir anım olsun

yüzüğü çalabilirsin
sonra parasını öde ama

bak ben senin yerinde olsam
11.12.13 te evlenme teklifi ederdim
5. yıldönümümüzde yani şubatta istemeye gelirdim seni
yazın da düğünü yapardım

valla bak

sen de bi düşün bence

Son düzenleme:
işi düşünce dostum diyen karaktersiz yaratık her seferinde beni hayrete düşürecek kadar kendini aşmayı nasıl başarabiliyorsun?

sevdiceğim kuracağım şirketle ilgili fikirlerine o kadar ihtiyacım var ki, ancak senin kadar mükemmeliyetçi ve pratik zekası çok sağlam olan biriyle bu projeyi kusursuz yapabilirim. aslında sırf bunun için bile bana dönebilirsin :44: yamyam seni

N`oldu bana?
Sogudum mu simdi ben senden?
Elim hic gitmiyor Sezen sarkilarina inan.
Belki gunde bir kere surcuyor olabilir tamam :/ Ama hayretler icerisindeyim 2 gundur ve buna neyin sebep oldugunu hic bilmiyorum. Buraya kendimle celisecek seyler yazmama umuduyla, iyi geceler sana ex

O garip numara sen misin kii ??
Merak ettim doğrusu..Eğer sen isen uyumadan önce arayaydın iyiydi ben çalan telefonları rüyamda zannediyorum bilmiyo musun

Neyse sen değilsindir diye düşünüyorum zaten heralde hala anlayamadın hatanı neyse sevgilim inşAlllah bir gün düzeleceğizz

günaydın gülüşlerine aşık olduğum adam umarım sınavın güzel geçer bu yürek seni hala unutmadı...

Yine kıskançlığım had safhada
Ne olurdu azıcık mülayim çocuk olsaydın
Benim çapımda istediğin kadar yakışıklı ol ama kamusal alanda
Ona göre

Bugün çok duygusalım ...Rüyamda rahmetli ananemi gördüm o kadar gerçekti ki sarılmam o kadar içtendi ki bana fotoğraflarımızı verdi sakın kaybetme belki bir daha görüşemeyiz dedi sarıldık ve ayrıldık kalkınca ağladım ananemi çok özledim rüyam o kadar gerçekti ki sanki sarılmış gibi hissettim onun kokusunu duyar gibi...Nur içinde yat ananem seni özlüyorum o köy kokan ellerini özlüyorum

"Kış mevsimini ancak şömineli bir evim olduğunda sevebilirim." dedi kız düşüncesizce,
"Kış mevsimini sevmek için tek sebebim var:
O da, içinde senin olduğun sıcacık bir yuvanın hayali... Üşürsen gözlerim şömine olur sana :)" diye cevap verdi sevdiği erkek...
Ve kız o an bir kez daha anladı ki bu hayatta kalbini ve bedenini ısıtacak şey sevgilisinden başka hiç bir şey olamazdı...
Seni çoook seviyorum kış aylarını sevme sebebi sevgiliimmm. Şömineyi gözlerinde ve kollarında bulacağım o sımsıcak, musmutlu yuvamızın hayali şimdiden içimi ısıtıyor.

o ucundan azcık gösterdiğin sürpriz kutuların içinde ne var aşkım yaaa
ne zaman gönderceksin onları banaaa

bak gene aklıma geldin eski patron. sana hakkımı helal etmiyorum ve hatta kabusun olmak için dua ediyorum, tabi varsa başka benim gibi onlar da girsin rüyalarına. devlette sağolsun pek yardımı dokunmadı, gene de bir şeyler bakıcam gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…