Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
GS maçına gitmek isterdim senle. Sen desteklerken takımını, ben seni izlemek isterdim.
Yarınki biletler bana çıksa gitsek seninle maça ne hoş olurdu iste bunlar var yaa, hep hayal

sadece desteğine ihtiyaç duyuyorum bazen can sıkıcı bir durum olmadığında kendimi bir şekilde kandırıyorum, kendi halimle alay edip gülüyorum ama böyle zamanlarda da yanımda olmanı istiyorum. eksikliğini çok hissediyorum. beni sakinleştirmeni istiyorum. fazla bir şey demene gerek yok "boşver aşkım uğraşma, canını sıktığına değmez" demen bile her şeyi alıp götürür, biliyorum. sesini duyabilsem aslında o bile yeter sakinleşmeme, kendime gelmeme. ama arayamam seni... sen o kadar sınavlarla boğuşurken seni arayıp sinirlendiremem, böyle bir dönemde olmaz. yoksa sinirleneceğini ve telefonuma cevap vermeyeceğini bildiğim halde arardım ama şimdi değil elim kolum bağlı sadece gelmeyecek bir şeyi bekliyorum ya bu çok çok kötü ama milyonda bir ihtimal bile varsa yorulmam beklemekten. geleceğim sen ol istiyorum bu kadar basit aslında her şey

güzel saçmalayabiliyorum seninle :) özümü, beni bilen, garipsemeyen birisi ne güzeldir.

Termal içlikler sıcak tutuyor mu acaba :26: Yoksa bu gece de üşüyor musun sevdiğim

Cdye başka hangi şarkıları atsam diye düşünüyorum.
Bu sürprizimi kesinlikle çok seveceksin.

Bu geç kalmışlık duygusuna katlanamıyorum. Belirsizliklerden nefret ediyorum. Her şeyin aceleye gelmesini istemiyorum. Her şeyi bana bırakmanı ya da ertelemeni de istemiyorum. Bu karamsarlık değil sadece plan istiyorum. Bunu anlamak neden bu kadar zor aşkım? Heveslerimi, isteklerimi paylaşsan keşke...

keşke yanında olsaydım yine ve sen maç özeti seyrederken durdurup bana ofsaytı anlatıp sonra da "ofsayt değil mi bu şimdi aşkım" deseydin

Beni dusuneceksin sadece.
Anilar canlanacak.
Peki ben yapmali miyim simdi bu buyuk hamleyi? Ama ya korkularim ne olacak? Senden hakikaten sogumusum ben :) Simdi zevkine surunmeni izlemek istiyorum ama amaaa iste cesaret lazim az biraz.

işe gitmeyen koca nimetmiş yahu, yeni anladım.
yakında paçana yapışıp "bebiş lütfen gitmeeee" dersem en çocuk halimle.
şaşırma

farklı şehirlerde farklı hayatlar yaşayacağız bundan sonra bir ömür boyu;
ama unutma sevgili senden çok kimseyi sevemeyeceğim ben bir ömür boyu......

aslında aldığım biletin senin bulunduğun şehre giden bir otobüsten olmasını isterdim hem de her şeyden çok... sen de isteseydin öyle olurdu zaten ama işte bu gerçekten kaçabilmek ve düşüncelerimden uzaklaşabilmek için minik bir hafta sonu tatili yapacağım senden çok uzakta küçük bir ilçede... her ne kadar düşüncelerimden uzaklaşmak istesem de kalbimde hep seni hissedeceğim, her nefesi yine ikimiz için alacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…